![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
...πληρωνω κ ΤΕΒΕ κ ιδιωτικη... Κανονικα θα πρεπε να εχουμε την ελευθερια της επιλογης
Στο πρωτο ατυχημα μου ημουν στο ΙΚΑ κ με "φροντισαν" στο νοσοκομειο του Βολου... η εμπειρια αυτη ηταν αρκετη για να κανω μια πληρη κ γερη ιδιωτικη ασφαλιση κ σας διαβεβαιω οτι αξιζε!!! αφου ειμαι αρκετα ριψοκινδυνος ανθρωπος κ φυσικα ξαναφαγα τα μουτρα μου... πως ειναι οταν εχεις ιδ.ασφαλιση; σαν να κανεις διακοπες!!! κ σε πληρωνουν κ απο πανω... Το ΤΕΒΕ ανυπαρκτο!!!επρεπε να μου δωσουν καποια χρηματα κ μου ζητουσαν κατι απιστευτα πραγματα για να αποδειξω οτι ηταν εν ωρα εργασιας κλπ... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ρωσικό Ναυτικό εναντίον Σομαλών πειρατών | gemara | Κόσμος | 29 | 28-06-2011 15:52 |
| Των φρονίμων τα παιδιά για χωμάτινη πολλών ημερών... | ckalfas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 04-04-2011 21:14 |
| Η Ευρώπη μας χρωστάει εκατομμύρια ευρώ από νοσηλεία πολιτών χωρών-μελών της Ε.Ε. ... | ckalfas | Υγεία | 4 | 11-02-2011 17:22 |
| "Φακέλωμα" μέσω κινητών, σταθερών τηλεφώνων και internet | paniko | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 10 | 20-01-2011 09:41 |
| Το γλέντι των Πρωταθλητών | MARK | Αθλητισμός | 4 | 12-04-2010 14:02 |