![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή οι Σουλλιωτισσες έπεφταν από άπειρη ευτυχία?
Μερακλωμενο τσιφτετελι χόρευαν? "Τον κάθε πικραμένο"... (sic) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πίκρα που φάγαν και τα κορίτσια .,
για να φτάσουν εκει που φτάσαν.,.,.,. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ποιο χώμα ??? στην Βουλγαρία... πάει να καεί !!! . ![]() Μπορείς να πεις πόση σύνταξη έπαιρνε μέχρι το 2010 και πόση πριν πεθάνει για να δούμε εάν χρειαζόταν να <<ψάχνει στα σκουπίδια>> λόγο της οικονομικής κρίσης? ![]() Μετά μπορείς να γίνεις εσύ το <<ίνδαλμα>> κάνοντας πράξη τα λόγια σου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εδώ μιλάμε για αξίες. Ηθική, αξιοπρέπεια, σεβασμός τους νεκρούς. Η σκύλευσή των νεκρών ήταν πάντα ίδιον απολίτιστων φυλών όπως των σημερινών τούρκων, που πάνε και χαλάνε και ανοίγουν τάφους σε Χριστιανικά νεκροταφεία της Κωνσταντινούπολης. Άλλα χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Αμερικάνοι που ουρούσαν σε πτώματα Αφγανών και, επί του συγκεκριμένου, οι δηλώσεις των Μπεγλίτη και Κουκουλόπουλου. Απομακρύνσου από αυτές τις ατραπούς. Και έλα κοντά στο forum, σε κανένα καφέ. Τώρα, πως θα κάνω εγώ πράξη τα γραπτά μου, θα μου επιτρέψεις να γνωρίζω εγώ και τον τρόπο αλλά και τον χρόνο. Σίγουρα πάντως η διάθεση υπάρχει. Αν με βρεις και εσύ, άντε βρε, θα πάρεις και κανένα βαθμό. Και επειδή η προτροπή σου να αυτοκτονήσω, είναι κατάπτυστη, σε περίπτωση που το ξέχασες ή κάνεις την πάπια, στο ξαναθυμίζω. Όποτε θελήσεις να με αυτοκτονήσεις, ένα τηλέφωνο απόσταση είμαι. Όπου και να είσαι θα έρθω ΕΓΩ να σε βρω. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ο καθένας διαλέγει την θρησκεία του κι αν θέλει να έχει .,..,.,, και τον τρόπο ταφής του., μην μπερδεύουμε καταστάσεις.,., |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά. Το θέμα είναι γιατί έφτασε ο άνθρωπος σε αυτό το σημείο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην αρχίσετε χωρίς εμένα, πάω να πάρω καλαμπόκι!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τό έγραψε στο γράμμα του.Είχε φτάσει στην απόγνωση |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συνταγματικό το «χαράτσι», αντισυνταγματική η διακοπή ρεύματος | frits | Επικαιρότητα | 7 | 04-03-2012 23:18 |
Τι πραγματικά έγινε στην Μόσχα ? | nordcup | Ελλάδα | 6 | 25-11-2011 14:53 |
11η Σεπτεμβρίου: ρωγμή στην παγκόσμια ιστορία | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 11-09-2011 16:40 |
Επιστροφή στην πραγματικότητα !!! | Hekima | Χιούμορ | 12 | 12-03-2011 16:17 |
Αντισυνταγματική η προσωποκράτηση για χρέη προς το Δημόσιο | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 1 | 09-12-2009 21:45 |