![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια σου πολλα φιλε μου!!!!!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Νικολα χρονια σου πολλα κι ευτυχισμενα!!Να εισαι παντα γερος και να σκορπας χαμογελα στους γυρω σου!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και στα 100 Νικολα
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια πολλα συνονοματε!!!οτι επιθυμεις να εκπληρωθει!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι παιδί είσαι εσύ;
Τι Παιδί είσαι εσύ. Ευχαριστώ σαλατουλίξ ![]() Να 'σαι καλά Στέφανε, φιλιά στο φιλαράκι μου, να μου τον προσέχεις. ![]() Λάκη-Σοφιάνα, σας ευχαριστώ και εύχομαι να είστε γεροί για να συνεχίζετε να γυρνάτε τον κόσμο και να μοιράζεστε τα όμορφα ταξίδια σας, με φίλους. Ευχαριστώ Γιώργο. Όθωνα και για 'σας, τα καλύτερα. ![]() Ευχαριστώ Γιώργο. ![]() Να 'σαι καλά Μάριε ![]() Αααχ! βρε Νικόλα . . . για πότεε με το καλό, η μετακόμιση; ![]() Δεν φαντάζομαι να εννοείς ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ. ![]() Σ' ευχαριστώ. Κύριε "έχω φίλους κάθε 50 μέτρα", να είσαι πάντα καλά. Τανάσεν, μείνε όπως είσαι ![]() Κουκλίτσα, σας υχαριστώ Ευχαριστώ, φίλε Φώτη. Τους χαιρετισμούς μας, σε όλους. Ευχαριστώ φιλε μου. Μια από τις ΧΡΥΣΕΣ καρδιές αυτού του χώρου, ![]() Ευχαριστώ Μπιλάρα για τις Βέρι σπέσιαλ ευχές ΧΟΥ ΡΕ! ΧΟΥ ![]() Ευχαριστώ Γιώργο ![]() Χαμογελαστούλη ![]() Ευχαριστω γειτονάκι. Ξανθούλα, ότι και να πω για 'σας, θα 'ναι λίγο. ![]() Και για εσάς φιλαράκια, τα καλύτερα. ![]() Ευχαριστώ Άκη ![]() Να 'σαι καλά, Μηνά Ευχαριστώ Νικόλα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο Χρόνια Πολλά! Πολλές ευχές!
Πάντα υγεία και χαρά! ... και φυσικά πολλά πολλά, όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα! ... και κοίταξε μην χάσεις αυτή την τρέλα σου και το φοβερό χιούμορ σου! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύχρονος Νικόλα, οτι επιθυμείς με υγεία, με ακόμα πιο πολλά όμορφα χιλιόμετρα και πάντα χαμογελαστός. Να τον χαίρεσαι Ειρήνη.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΙΚΟΛΑ ![]() |
|
|||
|
|||