![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() η αιτια για την πολλη ομορφη βολτα , ηταν αυτο το πουλι(φοινικας) απο την χαλκιδα........ ![]() ![]() ειχε φαγωθει ολη την εβδομαδα να βολταρουμε, μετα γυναικων........καπου στα βουνα εγω επρεπε να πεταχτω στον βαφτιστηρα μου στην κορινθο και ειπα να το συνδιασω με μια ομορφη ορεινη.... ![]() αλλα σαν θαλασσινος και ψιλοασχετος.....σκεφτηκα εναν απο τους καλυτερους εκδρομοσχεδιαστες ![]() ![]() ![]() ![]() την διαδρομη την ειχα ξανακανει πριν 2 χρονια,αλλα οσες φορεςε και να πας στον παρνωνα.....δεν φτανουν η παρεα κα-τα-πλη-κτι-κη........ ![]() χωρις γκρινιες ,πολλη χιουμορ και στριφτερη...... ![]() φαγαμε και μια χοντρομπορα......αλλα αυτα εχουν οι μοτοβολτες ![]() στεργιο και χαρη.....ευχαριστω για την παρεα ![]() p.s.......στον βαφτιστηρα δεν εφτασα ποτε, ακομα με περιμενει το παιδακι
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είστε πολύ ωραίοι, πολύ όμορφες φωτό σε ωραία μέρη της Ελλαδάρας μας με τις ατελείωτες ομορφιές της! Μπράβο Χαρούλη για την ιδέα και στο όμορφο παρεάκι!
![]() υγ. Έπρεπε να πάρετε και τον Ζήκο μαζί... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με καλούς φίλους, η απόλαυση και η χαρά της εκδρομής, είναι διπλή.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() παρόλο που η εκδρομή σας και η παρέα σας ήταν όλα τα λεφτά......,
δεν γίνεται να μην σχολιαστούν 2 πράγματα: 1ον:η μπουγατσερί "ΑΡΚΟΥΔΙ" ![]() ![]() ![]() 2ον:το απίστευτο μπλουζάκι του Χάρη ![]() ![]() ![]() ask me" |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ζήλευπσα και για την επιλογή της διαδρομής και για το οικογενειακό παρεακι και στην επομενη με το καλο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Όντος τρομερή διαδρομή, με το χωμάτινο κομάτι που λες να είναι τρομερό.
Άλλο ένα πολύ ωραίο κομάτι είναι από Καστάνιτσα πρός Άγιο Πέτρο, στροφιλίκια μέσα στο δάσος . Μπράβο παιδιά, να περνάτε πάντα τόσο καλά Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ ξερω να πω πως άμα έχεις καλή παρέα οπουδήποτε και να είσαι περνάς καλά....Πόσο μάλλον σε τόσο όμορφα μέρη μες το πράσινο.....Ευχαριστούμε που μας ταξιδέψατε μαζί σας..
![]() ![]() Χάρη μου τα χρωστάς αυτά τα μέρη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο στην παρεα ωραια διαδρομη και ωραιες φωτο!!!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διαφορες απο χρονια σε χρονια | dimpro | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 10 | 26-02-2012 14:05 |
Oδοιπορικο στην Μεσσηνια-Λακωνια | nordkapp | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 34 | 10-12-2011 14:30 |
Και του σαλονιού και του λιμανιού! | gemara | Χωμάτινες εξορμήσεις | 12 | 23-10-2011 20:37 |
Αυγουστος 2011-Ιταλια(Βενετια)-Αυστρια-Τσεχια-Πολωνια-Ουκρανια-Ρωσια | Magelanos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 73 | 10-05-2011 00:05 |
Νομίζω ότι την έχω στα ντουζένια της.... | Capitain | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 21-10-2010 00:45 |