![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Aeriko Στα ποσά χλμ; Και πόσο τελικά; Η BMW κάλυψε κατι;
Σου είπαν το προβλημα; 2008 μοντέλο ; Last edited by cbak; 11-04-2012 at 22:13. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η μοτο του aeriko, ηταν εντος εγγυησης και επισης πολυ τυχερος διοτι το ανταλλακτικο ηταν αμεσα διαθεσιμο. Η μοτο του ειναι του 2010.... Ειχε ομως και εμφανη διαρροη....η δικη σου ? |
|
|||
|
|||
![]()
Ποτέ δε παρατήρησα διαρροή. Αλλα και να είχα δε θα έπρεπε να ψηλωνει το μπροστινό;
Μου φαίνεται για σερβο μηχανισμό ... |
|
|||
|
|||
![]()
Ακουω οτι γενικα ξερναει τα λαδια, δεν εχω ακουσει για ελλατωματικο μηχανισμο
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ήξερα και εγώ. Δηλαδη αν τα έχει χάσει τα λάδια δε ανεβαινει καθόλου;Λογικό ακουγεται !!
Last edited by cbak; 11-04-2012 at 22:33. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα λαδια σε ποσοτητα δεν ειναι πολλα και αν τα ξερναγε θα τα εκανε ολα σαν πετρελαιοκηλιδα στον κολπο του Μεξικο...... |
|
|||
|
|||
![]()
... Τίποτα απο αυτά δεν έχω διαπιστώσει . Θα σας πω αυριο
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όταν έχει διαρροή το μηχανάκι ψηλώνει κανονικά.. ![]() Δεν έχω ξανακούσει για πρόβλημα στον ηλεκτρονικό μηχανισμό. Είναι πολύ πιθανό, να μην κάνει επάφη κάποια από τις 2 φύσες. Άλλα πάλι δεν θα έβγαζε error στο ταμπλό??? Εν πάση περιπτώση, αν το πρόβλημα είναι στον ηλεκτρονικό μηχανισμό, (είναι αυτό το μαύρο κουτί που είναι μπροστά από το ελατήριο), και δεν στο καλύπτουν στην εγγύηση, έχω εγώ.. Προσφάτως, άλλαξα την μπροστινή μου ανάρτηση και ο ηλεκτρονικός μηχανισμός της παλιάς δουλεύει μια χαρά(r 1200 gs 12/08).. Δες το και τα λέμε.. |
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα (για να δούμε και το μεσημέρι αν θα είναι καλό!)
σήμερα το πρωί που δοκίμασα λίγο πάλι μέχρι να πάω για δουλεία κατάλαβα ότι : H απόσβεση φαίνεται να λειτουργεί (comf, soft, norm) αλλά το μηχανάκι δε μεγαλώνει χιλιοστό στην προφόρτιση από 1 άτομο έως off road 2. Πλέον νομίζω ούτε η πίσω ψηλώνει παρά μόνο σκληραίνει. Δε ξέρω αν είναι όλα αυτά λογικά, αλλά το πρωί χωρίς καφέ αυτό διαπίστωσα. Επίσης νομίζω ότι το flashing που κάνει κατά τη διάρκεια της ρύθμισης είναι πολύ σύντομο σε σχέση με αυτό που είχα παρατηρήσει στο παρελθόν, όταν όλα δούλευαν κανονικά και στο off road 2 πατούσα στις μύτες! Σίγουρα πρέπει να δοκιμάσουμε reset στις ESA και ξανά προγραμματισμό τους στο συνεργείο το μεσημέρι, μήπως και έχουν χάσει κάποια ρύθμιση!!! Δε ξέρω αν έχει σημασία άλλα χθες που έκανε το σέρβις, ο μηχανικός έβγαλε την πίσω ESA για να επισκευάσει κάτι, να άλλαξε κάτι στις ρυθμίσεις??? νεότερα το μεσημέρι! Last edited by cbak; 12-04-2012 at 07:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Στα 28.000 χλμ περίπου, η μηχανή ήταν εντός εγγύησης και η αντιπροσωπεία κάλυψε όλο το ποσό της αντικατάστασης.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα η κάτι κάνω λαθος? | mrdaellis | Πλοήγηση - Hardware και Software | 1 | 20-03-2012 08:04 |
Πρόβλημα με στραβωμένη ζάντα σε F650 - Aκτινολόγιση | tassos85 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 07-02-2012 23:01 |
Πρόβλημα με ολοκαινούργια μοτοσικλέτα | Slane | Τεχνικά θέματα διάφορα | 58 | 04-04-2011 15:48 |
Πρόβλημα με καινούργια grips | Slane | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 31-08-2010 13:40 |
ΛΕ.ΚΛΑ.Μ.Π. - Φθινοπωρινό Σαββατόβραδο | kostasvar | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 12-10-2009 22:20 |