GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 12-04-2012, 23:32
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT
Προεπιλογή Απάντηση: Απορίες για thrust (κουζινέτα?) στροφάλου για GS1150

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από alexat Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις στην ερώτηση. Είμαι σε διαδικασία αγοράς ενός 1150 και ο μηχανικός που την κοίταξε μου είπε "κάτι μου ακούγεται στα κουζινέτα, αλλά δε φαίνεται να είναι επείγον. Μπορεί και να βγάλεις άλλα τόσα χιλιόμετρα χωρίς θέμα, αλλά αν ο θόρυβος γίνει πιο έντονος τότε να υπολογίζεις κατέβασμα μοτέρ". Και προσπαθώ να δω τι μπορεί να σημαίνει αυτό...
Και το στοπ στη δεξιά μεριά της πλάκας του τιμονιού έχει σπάσει, αλλά αυτό είναι μάλλον μικρό (εκτός αν αλλάξω την πλάκα οπότε πάει κανα τετρακοσάρι...)

Γενικά έχω καταλήξει σε 3 μηχανές.
Η πρώτη είναι μια 1100 του 97 με 85000 χλμ που μου την δίνει σε πολύ καλή τιμή (2150) αφού σύντομα θα χρειαστεί άνοιγμα για δίσκοπλατώ (και ότι προκύψει) και ο πωλητής το έχει ενσωματώσει στην τιμή.
Η άλλη είναι μια 1100 του 97 επίσης από τον Παναγιωτόπουλο που τα έχει λυμένα αυτά τα θέματα (δίσκο-πλατώ) και γενικώς είναι καλύτερα προσεγμένη, ένας ιδιοκτήτης πλήρες ιστορικό, πιο περιποιημένη εμφανισιακά, αλλά η τιμή της είναι γύρω στα 1500 Ευρώ παραπάνω.
Και η τρίτη είναι 1150 του 02 με 3700 και τα θεματάκια που προανέφερα.
Ευχάριστος προβληματισμός, δε λέω, για το Πάσχα, αλλά αν έχετε οποιαδήποτε πρόταση την ακούω με χαρά...
´Κατι του ακουγεταί?? είναι bmwδακιας? γιατί πρέπει να έχει κάποιος υπερβολικά εκπαιδευμένο αυτί για να καταλάβει με την ακοή του φθορά κουζινετων, ιδίως σε boxer 1150.. Εμένα πάντως μου ακούγεται για φίδι η ιστορία... Μάλλον σου έχει πέσει ένα χιλιαρικακι μέσα στη μηχανη και αν συνεχίσεις θα σου το βγάλει ο τύπος...
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης