13-04-2012, 07:39
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR
|
|
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Πέτρο, πέρυσι, το πρωί στις 06.00 που πήγαμε στην προβλήτα να παραλάβουμε τα διαμονητήριά μας, αν δε μ' απατά η μνήμη μου, δείχναμε στον υπέυθυνο την ταυτότητά μας, δίναμε τα 25 ευρώ, και τα παραλαμβάναμε. Ταπεινή μου άποψη, να ξεκινήσει ο fatsas από Αθήνα χωρίς διαμονητήριο, και με το πιθανότατο ρίσκο να μείνει απ' έξω ... δεν ξέρω, όχι. Προσωπικά τουλάχιστον δε θα το έκανα. Η άλλη παρακινδυνευμένη πιθανότητα, είναι να ανέβει Ουρανούπολη, να πάει στο τοπικό Γραφείο Προσκυνητών, να τσεκάρει αν τυχόν υπάρχουν ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, και να μπει. Αλλά, κι αυτό σαν επιλογή, δεν ξέρω αν παίζει ακόμη, γιατί όταν έκανα εγώ αυτή την μέθοδο, ήταν το 1994!
Μια τελευταία λύση, που μου την είπε κάποιος, είναι να πάει στο τοπικό γραφείο προσκυνητών την 18/04, να ζητήσει το διαμονητήριό του που εξασφάλισε για την επομένη 19/04 (για τότε βρήκε κενό, και έκλεισε προσωρινά), και να μπει με το καραβάκι των 09:50 . Αλλά, κι αυτό δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει 100%.
Δεν ξέρω, προτιμώ να είμαστε 100% σίγουροι για όλους μας, γιατί είναι μεγάλο ταξίδι, να το κάνεις, και να γυρίσεις σπίτι σου άπραγος.
Last edited by Fuji; 13-04-2012 at 07:47.
|