![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
μα οποιος εχει αλλαξει 15 μηχανες, δεν τις εχει ταξιδεψει δεν εχει ''ζησει'' μαζι τους, δεν σημαινει οτι εχει και γνωσεις πανω σε αυτες ..........αντιθετα μαλιστα αν δεν συμβειωσεις πολυ καιρο με μια δεν μπορεις να την μαθεις ................τα υπολοιπα ειναι για την καφετερια...................ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε ολους |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλυτερα μην ανοίξω συζήτηση γιατι θα χαλάσουμε τις καρδιές μας....α και μια χαρα μαθαίνω τις μηχανές μου,πολυ καλυτερα απο άλλους που τις έχουν για πολυ καιΡο.αν και το θέμα δεν ειναι το ποσες μηχανές έχω αλλάξει ούτε και ποσο καιΡο τις έχω κρατήσει.... ο φίλος ειναι ελεύθερος να πάρει οτι του γουστάρει κι οτι του αρέσει,δεν έχει νόημα να σχολιάσω κάτι αλλο,τα forums ειναι ανοιχτά για ψάξιμο,τα συνεργεία και οι μηχανικοί επισης ανοιχτοί και πρόθυμοι για βοηθεια,οποτε καλη συνέχεια στην αναζητηση. Πάντα φιλικά Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk Last edited by taksidiotis; 15-04-2012 at 14:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
φιλικα Last edited by GAGARIN; 15-04-2012 at 14:46. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() sent from my white SE Xperia Arc S Beast |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
''αυτη ειναι η γνωμη σου.........'' και παρακατω μου λες οτι δεν μιλας συγκεκριμενα,γενικα και αοριστα........................ . . . . . . ΟΚ..........δεν εχω να πω κατι αλλο |
|
|
|||
|
|||
|
παιδια...χριστος ανεστη!!! ειχα ως τωρα ανα διαστηματα gs 1200adv 2 φορες και τις 2 μοντ 07..κανενα μα κανενα προβλημα!!!εγω βασικα ειμαι ασφαλτινος και εχω παθος με το στριψιμο ασχετα με τα 44 χρονια μου
οποτε και δεν εχω δει προβληματα σε μοτο μου γενικως γιατι ειμαι και ψιρας οσο αφορα την συντηρηση....
|
|
|
|||
|
|||
|
ειμαι και νουριος σε forum γενικα και δεν το κατεχω το αθλημα ΗΥ...τωρα βρηκα πως απαντω!!!
.τελος παντων ειχα στο παρελθον gs adv 1200 07 και τα 2 και δεν ειχαν βγαλει τιποτα απο ζημια..ισως να παιζει ρολο και το οτι δεν ειμαι χωματινος και προτιμω το στριψιμο...και το gs πιστευω οτι ειναι το απολυτο μηχανημα για στριψιμο σε στενα κομματια..θα ακουσω εννοειτε αποψεις και σας ευχαριστω ολους
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να είναι καλορίζικο και καλοτάξιδο ότι και να πάρεις φιλαράκι ! ! !
Και να πάρεις αυτό που σε ανάβει ποιο πολύ ! ! ! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μήπως χωρίς να το θέλεις δημιουργείς προβληματισμό και δυσαρέσκιά μέσα από λάθος εντυπώσεις για μηχανές 08-09. Και μία τελευταία ερώτηση Όταν πούλησες την δική σου R1200GSA είπες στον αγοραστή, με την ειλικρίνεια που διατείνεσε ότι σε διακατέχει, ΦΙΛΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ 08-09 ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΟΥ ή προσπάθησες σύμφωνα πάντα με τα δικά σου συμπεράσματα για το μοντέλο να του την φορτώσεις?????? |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διαχειριστής ιστολογίου κατηγορείται για εκβιασμό βουλευτή | GeorgeP | Επικαιρότητα | 1 | 09-04-2012 22:55 |
| Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 12:37 |
| Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 13:04 |
| Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |