![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ χρησιμοποίησα loreal αλλά πρέπει να κολλήσω και τα καλώδια....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Μπορεί, τι να σου πω?!?!?! Τα άλλαξαν στο συνεργείο (την πήγε ο γυιός μου, εγώ έλειπα), αλλά νομίζω πως στο συνεργείο με λίγο συμπιεσμένο αέρα μπαίνουν πολύ εύκολα. Στο θέμα της απόδοσης... επέτρεψε μου να "σχολιάσω" πως δεν είναι μικρή η διαφορά!!! Με τα μαμίσια δεν πήρα χαμπάρι ούτε σε βροχές, ούτε και σε χιόνια και πάγους... τώρα περιμένω σαν αποδημητικό!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Που ταιριάζει άλλωστε.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ Γιάννο και αντεύχομαι!!! ![]() Τα πάτρια... δεν... Δευτέρα ξημερώματα φεύγω από Κίνα για Σρι-Λάνκα... Καλά να περάσετε!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοειται πως θα βάλω τα arriete.. θα το παλέψω και θα σας παραθέσω και φωτο με το αποτέλεσμα!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κόψε λίγο στην άκρη με ενα ξυράφι και μετά αν τα τραβηξεις ανοίγουν . Προσοχή γιατι η αντίσταση είναι κολλημένη στο λάστιχο . Στο καινούργιο βάλε λίγο αζαξ και θα μπουν εύκολα
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ....
ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ![]() ![]() ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ BMW ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΕΥΡΩ + ![]() ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ (ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ BMW) OTAN TΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ..... "ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΛΑΣ..." ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ.......ΨΑΧΤΟ ΛΙΓΟ Last edited by mpekas kostas; 17-04-2012 at 13:17. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δε μας βάνεις καμιά φωτό να δούμε τι ειν΄ τούτο το σιλικονένιο ? |
|
|||
|
|||
![]()
ΓΙΑΤΡΕ μου έχετε δίκιο...δεν εξέδωσα ιατρικό ανακοινωθέν...παράληψη και γι' αυτό πρέπει να τιμωρηθώ
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αριστερό θερμαινόμενο γκριπ καπούτ... γιατί;; | CPretenteriS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 39 | 14-12-2011 01:17 |
πρόβλημα με θερμαινόμενα γκριπς | gandreas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 14-10-2011 00:38 |
Τα φαινόμενα απατούν!!!!! | Hekima | Χιούμορ | 14 | 09-12-2010 11:37 |
Τα φαινόμενα απατούν !!! | Hekima | Χιούμορ | 13 | 15-11-2010 10:15 |
Θερμαινόμενη σέλα... | vtheo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 05-05-2009 12:13 |