| 

17-04-2012, 18:55

| 
	| 

| Senior Member 
 |  | 
					Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009 Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος Μoto: BMW F650GS/DAKAR |  | 

| 
				 Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη! 

Γιώργο, ότι θαρρείς πως μπορείς να μεταφέρεις χωρίς να έχεις πρόβλημα. Θυμάμαι πριν δυο χρόνια που 'χαμε πάει, ένας γνωστός μου ήθελε να στείλει γλυκά, και μου έδωσε μια κούτα! Στην πορεία από Ιβήρων προς Καρακάλου, ακόμα απορώ πως φτάσαν ακέραια (μας είχε κόψει μια λιγούρα απ' το περπάτημαΑπόσπασμα: 

| 
					Αρχική Δημοσίευση από SenseiG  Ευχαριστουμε Νικολα,τι ποσοτητες να παρουμε για τις ευλογιες?
 Καλο ταξιδι στα πρωτα φιλαρακια!!
 |   )!!! 
	Γιάννη, άψογος διεκπαιρεωτής! Μόνο, αν θες, έλα σε μια επαφή με τον Δημήτρη (Arkas) για να τον καθησυχάσεις (που μάλλον έχετε ήδη μιλήσει), γιατί έκλεισε κι ο ίδιος θέση.Απόσπασμα: 

| 
					Αρχική Δημοσίευση από MARK  Οκ κανονίστηκε  |  
	ΟΚ Δημήτρη, ο Γιάννης (MARK) έδωσε και τη τελική λίστα με τους 16 των 09:30 πμ σήμερα (όπου είσαι και 'συ μέσα), και τις Μονές αναχώρησης. 
Τα τελευταία δελτία καιρού για Πέμπτη έχουν καλές προβλέψεις, οπότε πρώτα ο Θεός, φτάσαμε στο τελευταίο σκαλί. Τσεκ στα μοτόρια, ετοιμάζουμε σακίδια, και πάμε!!!Απόσπασμα: 

| 
					Αρχική Δημοσίευση από -DHMHTRHS-  Νικο ολα ενταξη ρε φιλε πηρα και το πμ. Α πηρα και για το διαμονητηριο και ειμαι και εγω ενταξη για 20 του μηνος 6.30 το πρωι οποτε πρωτα ο θεος θα συναντηθουμε με ολους εκει.για εμας που μπαινουμε 20 εχουμε 2 και σημερα με το καλο   |  
				 Last edited by Fuji; 17-04-2012 at 18:56.

|