Απάντηση: Τραγικό δυστύχημα της Ellie στην Αλβανία.
Μετά την απώλεια τριών δικών μου ανθρώπων (μητέρα, αδελφό και πατέρα) και ύστερα από πολύ σκέψη πιστεύω ότι αυτοί που φεύγουν από εκεί πάνε μας βλέπουν και μας νοιάζονται.
Η Έλλη αυτό που θα θέλει από εκεί που βρίσκεται είναι να μας βλέπει όλους χαμογελαστούς και χαρούμενους, όπως ήταν και η ίδια και όπως λέει και στο μήνυμά της. Πιο πολύ χαρούμενο από όλους όμως Θοδωρή θα θέλει να βλέπει εσένα, εσένα που της πρόσφερες απλόχερα όλη αυτήν την ευτυχία και το χαμόγελο.
Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος, νομίζω ότι αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας στην μνήμη της.
Επίσης, θα ήθελα να πω ότι παρακάλεσα γνωστό μου ιερέα κάθε φορά που διαβάζει για ανάπαυση των ψυχών να διαβάζει και για την Έλλη μας, πράγμα που μου υποσχέθηκε ότι κάθε φορά θα το κάνει και μάλιστα χθες μου τηλεφώνησε πρωϊ πρωϊ να μου ότι ήδη είχε διαβάσει τρισάγιο.
Έλλη εκεί πάνω που βρίσκεσαι χάραξε διαδρομές ώστε να μας τις δείξεις κάποια μέρα όταν θα ξαναβρεθούμε και αν κάπου συναντήσεις την μάνα μου, τον πατέρα μου και την περίπτωση τον αδελφό μου να τους πεις σε παρακαλώ τους χαιρετισμούς μου
Last edited by fotislarissa; 22-04-2012 at 12:33.
|