![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παιδιά, το έχω ξαναπεί...
Η αλήθεια είναι πως είστε ξεχωριστή κατηγορία όταν αγοράζετε μοτοσυκλέτα bmw και πρέπει και το βρακί σας να είναι της ίδια εταιρίας! Σας βλέπω στους δρόμους με κρανάκι, μπουφανάκι, παντελόνι και παππούτσια bmw, που κάνουν ένα σκασμό χρήματα, ακριβότερα από τις γνωστές εταιρίες που κατασκευάζουν, σχεδιάζουν και έχουν τμήμα ερευνών όπως arai, dainese κλπ αλλά επιμένετε χωρίς να δίνετε απαντήσεις γιατί τα φοράτε! Αν είχατε λοιπόν Nissan μοτοσυκλέτα θα κάνατε τα ίδια? Γιατί εμείς με τα γιαπωνέζικα το έχουμε ξεπεράσει από το 80 το χούι αυτό... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
πάντως εγώ ARAI δύσκολα θα ξαναβάλω (τρομερά κατά τα άλλα, αλλά παντελής έλλειψη μελέτης ήχου) - αντίθετα από τα κομπλεξικά BMW System-whatever (που είναι Shuberth) που κατεβάζουν τα decibel για πλάκα
α το πρώτο μου ARAI το φόραγα με Honda μηχανή, ελπίζω να μην ενοχλεί τον marioshich α και τώρα φοράω Shoei, ελπίζω πάλι να μας το επιτρέπουν οι σοφοί Ιάπωνες αναβάτες |
|
|
|||
|
|||
|
ειναι κομπλεξικοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
μας ζηλευουν! ισως δε μπορουν να χωνεψουν οτι οδηγουν το skoda των μηχανων! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
(ps. δεν έχω ούτε ένα BMW προϊόν εκτός της μοτό μου) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
. Η δε γιαγιά (97μοντ.)...διπλή και το άθραυστο και αχάλαστο vara (2003 μοντ.) μονό. Η δε γιαγιά με καμιά 70.000 κλμ το δε ....δεν καίω λάδι με καμιά 25.000κλμ, αν θυμάμαι καλά.Ίσως και να το επιβεβαιώσουν κάποιοι , ίσως πάλι να μην το κάνουν..Τώρα, στο δικό μου nissan, έχω βάλει αυτοκόλητο ....toyota οπότε όλα καλά. Υστ. συμπαθέστατοι ιδιοκτήτες vara, έχω ξαναπεί, ότι έχετε πολύ καλές μοτοσικλέτες, αλλά τα παραπάνω, είναι μια .....παλιά ιστορία ![]() . Ελπίζω βέβαια ο Μαριούλης, να μην αρχίσει το ....ανακάτεμα της τράπουλας ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
το 1100 του 97, έριξε στην βάρα ;;;;;Φαντάσου να ήταν και καμιά gs1200 toy '08,'09
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και ο 366 είναι χεράς! ![]() Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| To σουβλάκι. Μήπως τελικά μας φτώχυναν κάποιοι | VILLY | Διάφορα | 11 | 26-08-2009 20:34 |
| Σοκολάτα που δεν παχαίνει | skippybi | Υγεία | 14 | 25-08-2009 14:03 |
| Τελικά έχουν ημερομηνία λήξης τα κράνη; | leonidas | Κράνη | 20 | 14-08-2009 10:18 |
| Χρεώσεις & πρακτικές τραπεζών που έχουν κριθεί παράνομες | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χρήσιμα | 6 | 26-05-2009 03:20 |
| Για όσους δεν έχουν μεγάλη συλλογή μουσικής στο σκληρό δίσκο | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 19-03-2009 23:50 |