GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Τι μας έτυχε

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 21-04-2012, 11:55
Troublemaker Ο/Η Troublemaker βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Ερμουπολη
Προεπιλογή Απάντηση: Αδυναμία κατανόησης κ συμβουλή για τους υπόλοιπους..

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Giannme Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν διαβάσεις πιο πάνω θα δείς οτι η πρόθεση έγινε κατευθείαν πάνω απο έκδηλη, γιαυτό κ αντιληπτή κ γιαυτό δεν έκαναν τίποτα από τα προβλεπόμενα (φάρος-σειρήνα) αντίθετα υπήρξε πολλη ήρεμια απο την αρχή κ ευγένεια απο την πλευρά τους. Δεν πιστέυω να νομίζει κανείς οτι αν θεωρούσαν οτι δεν σταματάς αμέσως θα το άφηναν να περάσει ετσι χωρίς να αναφερθούν σε αυτό μολις σταματούσες. Κ όσο αφορά το χάσιμο της άδειας κυκλοφορίας δεν ζήτησα τη θανατικη ποινή για κανενα, το αντίθετο είπα αυτά συμβάινουν, αλλα " να ακούω ψάξε μήπως την βρέις κ τι να κάνουμε-απο βδομάδα θα δούμε καταστώντας αδύνατη τη κυκλοφορία του αυτοκινήτου γισ μερες το θεωρώ τουλάχιστον "αδυναμία κατανόησης..."
Προς Θεου, δε σε "κατηγορησα", εχεις δικιο κ πολυ σωστα επραξες, και χαιρομαι που το πρωτο πραγμα που εκανες, δεν ηταν να κατηγορησεις κλπ.Αυτο σε τιμα!
Απλα ειπα οτι ολο η αληθεια ειναι ως ειναι λιγο "καπως" αλλα το μονο που θα μπορουσα να πω οτι δεν εγινε σωστα, ηταν αυτο.Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις πως το εννοω...Οτι γενικα, σωστα επραξες δλδ!
Reply With Quote
Παλιό 21-04-2012, 12:13
kostakis Ο/Η kostakis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: marathonas
Μoto: bmw 1200 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν δεν κατάλαβα τελείως λάθος, οι αστυνομικοί βεβαίωσαν μιά παράβαση με "υποκειμενικά" κριτήρια, κι υπάρχει η δυνατότητα και στον ΚΟΚ!!!! τρέλλα!

Ετσι για την οικονομία της συζήτησης, αν και δεν έχω πολύ χρόνο, δεν είναι μαχητή μιά τέτοια βεβαίωση; Αν το καλοσκεφτούμε μπορεί ο καθένας αστυνομικός που έχει στραβο######ι το προηγουμένο βράδυ να βγει να ####### όποιον οδηγό βρει κι έχει καράφλα ας πούμε. Ο κάθε οδοντίατρος που είχε πονόδοντο όλη τη νύχτα, διότι ως γνωστόν ο ράφτης άραφτος, να πάει στο ιατρείο και κάθε απλό σφράγγισμα να το καταλήξει σε εξαγωγή....

θέλω να πω, δεν προστατευόμαστε με κανένα τρόπο από τις διαθέσεις κάθε ανθρώπου που μιά δεδομένη στιγμή έχει εξουσία επάνω μας;!

tragic!!!!!
δυστυχώς αυτά είναι τα επακόλουθα της εξουσίας
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2012, 10:01
dottmicalis Ο/Η dottmicalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2012
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS Adventure '07 alpine white Vespa 50s "Vespino" '78 bianco

Ερώτησις: σε ποιον νομό κινήσουν οταν σε σταμάτησαν και σου έδωσαν την κλήση και ποίου νομού είναι οι πινακίδες του οχήματος σου;
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2012, 10:56
Giannme Ο/Η Giannme βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2011
Περιοχή: Χανιά (Κρήτης)
Μoto: Bmw R1200Gs '08

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dottmicalis Εμφάνιση μηνυμάτων
Ερώτησις: σε ποιον νομό κινήσουν οταν σε σταμάτησαν και σου έδωσαν την κλήση και ποίου νομού είναι οι πινακίδες του οχήματος σου;
Οι κλήσεις κόπηκαν εντός νομού Χανίων, το αυτοκίνητο φέρει πινακίδες νομού Αττικής. Κάτσε να δούμε τη συνέχεια, αλλιώς ένα πρόστιμο θα ήταν που φυσικά θα πλήρωνα εντος 10 ημερών για να έιναι μειωμένο 50%.
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2012, 11:18
Senior Member

Γι'αυτο ακριβώς σε σταμπαραν και σου έκοψαν κλήση. Δυστυχώς έχει επιβεβαιωθεί πολλάκις ότι περιστατικά που λογική αιτιολόγηση δεν υφίσταται, συμβαίνουν ακριβώς επειδή η πινακίδα δε δείχνει εντοπιότητα. Σου εύχομαι περαστικα. Ήσουν απλά άτυχος.
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2012, 12:17
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Giannme Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι κλήσεις κόπηκαν εντός νομού Χανίων, το αυτοκίνητο φέρει πινακίδες νομού Αττικής. Κάτσε να δούμε τη συνέχεια, αλλιώς ένα πρόστιμο θα ήταν που φυσικά θα πλήρωνα εντος 10 ημερών για να έιναι μειωμένο 50%.
Μάλιστα,μπορει να παίζει κι αυτο,που να ήταν και Η δηλαδη.καποιοι έχουν κόλλημα και δε καταλαβαίνω τον λόγο.
Καλη τύχη φίλε μου και να χεις υπομονη γιατι με αυτούς πρέπει να χεις.

Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2012, 14:01
kithnos Ο/Η kithnos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: athina
Μoto: GS1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dottmicalis Εμφάνιση μηνυμάτων
Το ίδιο συμβαίνει και στα νησιά.Στη Ρόδο που ήμουν πριν 2 χρόνια, έγραφαν όσους είχαν άλλες πινακίδες εκτός Ρόδου
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2012, 20:22
Senior Member

Ακριβώς φίλε μου. Έκανα στρατό στη Ροδο κάποια χρόνια πίσω και μου είχε τύχει κι εμένα αυτό ακριβώς. Α ναι. Και στη Νάξο. Κλήση για παρκάρισμα απο το λιμενικό. Περιττό να τονίσω ότι τα αυτοκινούμενα με ντόπιες πινακίδες δε τα πείραζαν.
Reply With Quote
Παλιό 22-04-2012, 23:22
Troublemaker Ο/Η Troublemaker βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Ερμουπολη

Επιτρεψατε μου να εχω μια αντιρρηση εδω,αυτο δεν ισχυει παντου,αν κ τοσα χρονια,εκ των εσω ποτε δεν εχω "ακουσει" κατι τετοιο, στη Συρο ολοι οι ντοποιοι εχουν "βελαξει" οχι μονο τον χειμωνα αλλα κ το καλοκαιρι που υποτιθεται οτι υπαρχουν κ οι τουριστες....ισα-ισα που πολλα μερη το εχουν ως πολιτικη να αποφευγονται τετοια φαινομενα για καλο του τουρισμου του εκαστοτε τοπου!
Reply With Quote
Παλιό 23-04-2012, 17:37
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Troublemaker Εμφάνιση μηνυμάτων
Επιτρεψατε μου να εχω μια αντιρρηση εδω,αυτο δεν ισχυει παντου,αν κ τοσα χρονια,εκ των εσω ποτε δεν εχω "ακουσει" κατι τετοιο, στη Συρο ολοι οι ντοποιοι εχουν "βελαξει" οχι μονο τον χειμωνα αλλα κ το καλοκαιρι που υποτιθεται οτι υπαρχουν κ οι τουριστες....ισα-ισα που πολλα μερη το εχουν ως πολιτικη να αποφευγονται τετοια φαινομενα για καλο του τουρισμου του εκαστοτε τοπου!
Ενδεχομένως, καμία αντίρρηση!

Προσωπική εμπειρία παρέθεσα, και βέβαια ας έχουμε στο μυαλό μας πάντα οτι αρκεί ένα περιστατικό για να "βγει το όνομα".
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης