![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απλα ειπα οτι ολο η αληθεια ειναι ως ειναι λιγο "καπως" αλλα το μονο που θα μπορουσα να πω οτι δεν εγινε σωστα, ηταν αυτο.Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις πως το εννοω...Οτι γενικα, σωστα επραξες δλδ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ερώτησις: σε ποιον νομό κινήσουν οταν σε σταμάτησαν και σου έδωσαν την κλήση και ποίου νομού είναι οι πινακίδες του οχήματος σου;
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι κλήσεις κόπηκαν εντός νομού Χανίων, το αυτοκίνητο φέρει πινακίδες νομού Αττικής. Κάτσε να δούμε τη συνέχεια, αλλιώς ένα πρόστιμο θα ήταν που φυσικά θα πλήρωνα εντος 10 ημερών για να έιναι μειωμένο 50%.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γι'αυτο ακριβώς σε σταμπαραν και σου έκοψαν κλήση. Δυστυχώς έχει επιβεβαιωθεί πολλάκις ότι περιστατικά που λογική αιτιολόγηση δεν υφίσταται, συμβαίνουν ακριβώς επειδή η πινακίδα δε δείχνει εντοπιότητα. Σου εύχομαι περαστικα. Ήσουν απλά άτυχος.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλη τύχη φίλε μου και να χεις υπομονη γιατι με αυτούς πρέπει να χεις. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακριβώς φίλε μου. Έκανα στρατό στη Ροδο κάποια χρόνια πίσω και μου είχε τύχει κι εμένα αυτό ακριβώς. Α ναι. Και στη Νάξο. Κλήση για παρκάρισμα απο το λιμενικό. Περιττό να τονίσω ότι τα αυτοκινούμενα με ντόπιες πινακίδες δε τα πείραζαν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Επιτρεψατε μου να εχω μια αντιρρηση εδω,αυτο δεν ισχυει παντου,αν κ τοσα χρονια,εκ των εσω ποτε δεν εχω "ακουσει" κατι τετοιο, στη Συρο ολοι οι ντοποιοι εχουν "βελαξει" οχι μονο τον χειμωνα αλλα κ το καλοκαιρι που υποτιθεται οτι υπαρχουν κ οι τουριστες....ισα-ισα που πολλα μερη το εχουν ως πολιτικη να αποφευγονται τετοια φαινομενα για καλο του τουρισμου του εκαστοτε τοπου!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Προσωπική εμπειρία παρέθεσα, και βέβαια ας έχουμε στο μυαλό μας πάντα οτι αρκεί ένα περιστατικό για να "βγει το όνομα". |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συμβουλές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας | SenseiG | Υγεία | 5 | 06-03-2011 14:08 |
Στην τελική ευθεία για το ράλι Dakar ο Βασίλης Ορφανός | syan | Αγώνες | 55 | 27-02-2011 22:52 |
Συμβουλές για λάστιχα 50-50 | Kimwnas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 28-05-2010 10:12 |
Να γιατί πρέπει να διαβάζουμε το Αθηνόραμα. | vellos | Κινηματογράφος | 11 | 29-11-2009 09:38 |
Αμερικανός, Έλληνας, Αφγανός | arisxios | Ανέκδοτα | 8 | 05-02-2009 15:10 |