![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
θα ειμαι στα γιαννενα.....απο την παρασκευη
![]() παντρευω ενα φιλαρακι....μεχρι τωρα ![]() την περιοχη την γνωριζω απο την 14μηνη στρατιωτικη παραμονη μου στην ΚΑΡΩΤΗ.... ![]() τέλεια......... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλά να περάσεις τότε και μακάρι να μείνετε φίλοι...
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ααααα ρε αμα εισαι λατρης του δικυκλου ολα σε δυο ροδες πρεπει να τα κανεις...Εκει πανω θα σας ψηνω την Τριτη
![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ε ρε τι φαι ριξαμε κ στο Φυλακιο τοτε.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απο ότι διαβάζω το παρεάκι εξ Αθηνών την Παρασκευή το βραδι θα είναι Θεσσαλονικη θα πρέπει να κρατήσω καβάτζα Ρακομελάκι ειδικά για την περίσταση Λοιπόν λέω μαζι με τα καρντάσια να κάνουμε την προσυνάντιση και το Σάββατο συνεχίζετε εσείς για Βουλγαρία και εγώ για Κρήτη εκτός και αν βρω αεροπορικα εισιτήρια και ανεβεί και η Ευτυχενα και ακολουθήσουμε μέχρι την πρωτομαγιά
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Super!!! Sent from my iPhone 4s using Tapatalk |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ζητάω για αγορά βάσεις για πίσω βαλίτσες για BMW 1200 ADVENTURE 08 | eytyxios | Ζήτηση | 10 | 10-03-2011 23:07 |
| top case Trax για Adventure με δώρο συναγερμό για R1 | leandros | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 03-10-2010 12:54 |
| Βάσεις για βαλίτσες για G 650 gs (single) sos την πέμπτη φεύγω για ταξίδι | dimitrisd | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 13:52 |
| Ξεκίνησε η γιορτή της Αθήνας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά !!!!!!!! | riko46 | Ελλάδα | 2 | 12-12-2009 11:55 |
| Topcase, βασεις για πλαινες βαλιτσες και χουφτες για F800GS | ves | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 28-09-2009 01:38 |