![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το δικό μου με αυτό της αγγελίας είναι το ίδιο.Αν φυσικα αποδειχτεί (ισως περάσω και εγώ μια βόλτα απο εκέι) είναι το ίδιο τότε πως θα έπρεπε να αντιδράσει ο μελλοντικός αγοραστής.
|
|
|||
|
|||
![]()
ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...
|
|
|||
|
|||
![]()
ξεσκιστε τον εμπορο και δωσε ονομα!!
![]() νομιζω εχει ξαναγινει κατι αναλογο με varadero? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aπλο ειναι πατα στο car bmw r1200 gs με 62000χλμ μοντ 09 και τιμη 9500(συζητησιμη)
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν είσαι απόλυτα βέβαιος, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μπει το λινκ της αγγελίας για να προστατευτεί ο μελλοντικός αγοραστής και γιατί όχι να μάθουν όσοι συνεργάζονται με το έμπορο τί τακτικές χρησιμοποιεί.Την αγγελία βέβαια θα τη φάει το μαύρο σκοτάδι αύριο αλλά όποιος προλάβει να ενημερωθεί.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν το καταλαβαινω αυτο.
αν ειναι αληθες κατι τοτε γιατι να μην μπουν στοιχεια,εμπορου,αντιπροσωπειας. λεγεται βοηθεια τοτε προς τον καταναλωτη?λεγεται βοηθεια προς τον συνφορουμιτη?δεν νομιζω.... αρκει να ειναι επιβεβαιωμενο οτι ειναι ετσι τα πραγματα. παλιοτερα δεν διστασα να δωσω στα φορα οτι δεν με εξυπηρετησε σωστα,ηρθα με μεγαλη κοντρα με αντιπροσωπο και πωλητη. οπως επισης και στο 0300 καποτε εδωσα καταστημα με πωλησεις μηχανων που μου εφαγε 500 ευρω απο μια πωληση-ανταλλαγη και τρεχανε μετα να επανορθωσουν μολις ειδαν την δημοσιευση. λεφτα τους αφηνουμε μαγκες,οχι κουκουτσια. δεν θελουμε,αλλα απαιτουμε το καλο μας,το συμφερον μας και την βοηθεια μας στους συμφορουμιτες. |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η αγγελία που έχει είναι η μηχανή μου. Ομως στην αγγελία τα χλμ που γραφει ειναι τα σωστα 62.000.
Αν όντως αυτην την μηχανή την έχει κάνει 5.000 τότε δεν έχω πρόβλημα να γράψω το link της αγγελίας.Φυσικά και την αγγελία μπορεί να την φάει το μαύρο σκοτάδι,αλλά πες μου ποιος από το forum τουλάχιστον θα μπορέσει να εμπιστευτεί τον έμπορα για μελλοντική συναλλαγή μεταχειρισμένης μηχανής? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|