![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δικαιο....!
|
|
|||
|
|||
![]()
Το moditec "βλέπει" τις ώρες λειτουργίας του κινητήρα, του εγκεφάλου καλύτερα. Ισως μπορεί να γίνει μιά αναγωγή σε χλμ, αλλά φυσικά σε αστική λειτουργία τα χλμ είναι λιγότερα από τα τουριστικά σε ίδιο χρόνο, με μεγαλύτερη επιβάρυνση βέβαια....
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ, εκαναν ένα λάθος οι φιλοι, βιαστηκαν να βγαλουν συμπερασματα. Και στο σημειο αυτο να πω πως εαν δεν κανω λαθος το M&S ειναι η μόνη αντιπροσωπεια που έχει ειδικές τιμές για το φόρουμ εντος Αθήνας.
+ οτι εχω ακουσει τα καλυτερα απο πολυ κοσμο. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θελω λοιπον να πω ενα μεγαλο συγνωμη σε ολο το forum και προσωπικα στον Κ.Λαδοπουλο για το πιο πανω post που εκανα πανω στην αδυναμια μου να πιστεψω οτι το περιστατικο ειναι αληθες και δεν προκειται για λαθος. Τελικα αποδειχθεικε οτι ο φιλος που ανοιξε το (θεμα) εκανε λαθος χωρις να εχει δολο πραγμα το οποιο παραδεχτηκε και ο ιδιος. Απο μενα και παλι συγνωμη!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο εμένα μια μεγάλη συγνώμη απο τα παιδιά του forum ,αλλα και μια μεγαλύτερη στα παιδια του καταστήματος.Αντεδρασα απερισκεπτα και πάνω στο θυμό μου (επειδή την έχω ξαναπατησει στο παρελθόν ) σήκωσα το post.έπρεπε απο την αρχή να μην αφήσω να εννοουνται υπονοούμενα σχετικά με το ποια εταιρία είναι πράγμα που αργησα να το κάνω,ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρέπει να λέμε ονόματα μέχρι να υπάρχουν αποδείξεις..και πάλι συγνώμη απο όλους!
![]() Last edited by scorpiobmw; 25-04-2012 at 14:33. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ο αντρας απο 2 πραγματα ξεχωριζουμε.........
![]() το 1 ειναι η συγνωμη...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα: