![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΙΣΤΕΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΩΣΤΑ, ΛΑΙΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΧΑΝΗ(ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΦΤΕΡΝΑ ΜΑΣ).ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΦΘΟΡΑ;ΕΠΕΙΓΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν έχει ανοίξει και περνάνε νερά και σκόνη ναι είναι θέμα. Περνάει το νερό και παει στο πίσω μέρος του διαφοροκού με αποτέλεσμα σιγά σιγά να τα παίξει ο άξονας . Συν τις σκόνες . Καλό είναι να την αλλάξεις .
--- I am here: http://tapatalk.com/map.php?elc5fs Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Υποθετω εννοεις το "11" του σχεδιαγραμματος, ναι?
RealOEM.com � BMW K25 R 1200 GS 04 (0307,0317) Ψαλίδι πίσω τροχού Κοστιζει γυρω στα 45 ευρω και γινεται ευκολα η αλλαγη!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι είναι θέμα η σκισμένη φούσκα.Φαντάσου τι γίνεται εκεί μέσα με το σκουριασμένο διαφορικό(ανάλογα βέβαια πότε σου σκίστηκε και πότε την είδες).
|
|
|
|||
|
|||
|
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ BLACK HAWK.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΠΡΙΝ ΠΑΘΩ ΖΗΜΙΑ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλό θα είναι να αντικατασταθεί γιατί όπως προαναφέρθηκε περνάνε νερά σκόνες και τέτοια και αρχίζει η διάβρωση του άξονα.
Πριν ένα χρόνο άλλαξα και τις δύο του άξονα. Μάλλον ο προηγούμενος κάτοχος της μοτο μου δεν τις πρόσεχε και πολύ. |
|
|
|||
|
|||
|
Tουλάχιστον αν δεν μπορείς να την αλλάξεις άμεσα, φρόντισε όσο μπορείς να καθαρίζεις το σημείο κ να το γρασσάρεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΚΑΣΙΜΑΤΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ,ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΛΕΝΕΙΣ.ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ.ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 80αρι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπιλαρα γρηγορα αλλαγη γιατι μετα οπως σου λενε τα παιδια θα τρεχουμε για διαφορικο και δεν θα φτανουμε!!!!
Και τα λεφτα τοτε ειναι πολλα.... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλαρακι ποσα χλμ εχεις ? σε ρωταω γιατι εχω παθει το ιδιο και θελω να δω αν θα ξεχεσω την BMW η οχι . γιατι δεν επιτρεπεται ενα τοσο βασικο υλικο για τον αξονα που εχει ενα σκασμο λεφτα να σκαει σε 30 ή 40 χιλ. χλμ ...ευχαριστω
|
![]() |
|
|