![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε Λάκη καλή αρχή....
![]() Να σου πω,το σκέφτομαι... Θα και με το Γιαννάκο μήπως και κάτσει.... ![]() Μπράβο,πάντα τέτοια.......
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο Λάκη μου !!!
Καλή αρχή και καλές καφεδοσυναντήσεις !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Λακη μου καλή αρχή φιλαράκι.Ευχομαι να είναι ένας αξέχαστος καφές με ευχάριστα γεγονότα για να καθηερωθει κιόλας
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαράκια μου, σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας! Θα χαρούμε πολύ να βλέπουμε και φίλους από τις γύρω περιοχές. Και εννοείται ότι αν τραβάει η ομάδα, μπορούμε να βουτάμε και κανένα... κοψιδάκι στον καφέ...
Εύχομαι να βολέψει και να μαζευόμαστε αρκετά άτομα. Η αρχή γίνεται στο καφέ "Φίλιον" όπως έγραψα στο αρχικό ποστ. Καρακεντρικό μαγαζί. Αν δούμε ότι μαζευόμαστε πολλοί, πράγμα που ευχόμαστε, και δεν μας χωράει, τότε το μόνο εύκολο είναι να αλλάξουμε στέκι κάπου πιο έξω από το κέντρο. Ίδωμεν...![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Το πακέτο έκλεισε, ζεύγος Argi μέσα...!!!
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
καλη αρχη παιδες
|
|
|
|||
|
|||
|
Πιστεύω θα την καταφέρουμε την φραπεδιά!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλή αρχή των εβδομαδιαίων «καφέδων» φιλαράκια!
![]() (τους «καφέδες» τους βάζω πάντα σε εισαγωγικά γιατί παίζει να μην έχω πιει ΠΟΤΕ καφέ στις συναντήσεις μας!! )
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλη αρχη καλα να περασετε φιλαρακια!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ομαδική ασφάλιση Μοτοσυκλέτας (κ όχι μόνον) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Απαραίτητα έγγραφα | 237 | 18-02-2013 20:32 |
| Εισαγωγές μόνο τοις μετρητοίς.... | ARGI | Επικαιρότητα | 3 | 09-11-2011 10:55 |
| Επιστολή πρός θεσαλονικείς..... και όχι μόνο | zervas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 64 | 22-09-2011 01:46 |
| Turbo-X SL01 Ηλιακός Φορτιστής | KostasGS | Πλοήγηση - Hardware και Software | 2 | 27-12-2008 23:57 |