![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους! Δυστυχώς εδώ και πολύ καιρό είμαι και εγώ ένα απο τα πολλά θύματα την γ.....νης κρίσης!!! Για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στους καιρούς που ζούμε και θα ζήσουμε, έκανα μια κίνηση στην οποία νιώθω (στην κυριολεξία όμως) σαν να έχω πουλήσει την ψυχή μου στον διάολο!!! Έχουν περάσει σχεδόν 20 ώρες απο την στιγμή που πούλησα το μέσο τον ονείρον μου, το πάθος της ψυχής μου, την πανέμορφη και πολυαγαπημένη μου F 800 GS. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου χωρίς μοτοσυκλέτα γιατί δεν πρόκειται να πάρω κάτι για πάρα πάρα πολύ καιρό καθώς δεν περισέβει ΤΙΠΟΤΑ! Τα προηγούμενα 8 χρόνια έγραψα 161000χλμ με ένα V-STROM 1000 και άλλα 31000 με το BMWάκι με ότι καιρό έκανε στην καϊμένη την Ελλαδίτσα μας (χιόνια,βροχές,κρύο)! Και ρωτάω στον εάυτό μου εδώ και τόσες ώρες, πως θα την παλέψω χωρίς μηχανή; Και μετά σκέφτομαι και το άλλο... Ποιος φταίει που έφτασα σε αυτό το σημείο... Εγώ ο κακομαθημένος Έλληνας, όπως μας λένε οι φίλοι μας οι Γερμανοί και γενικά οι ευρωΠΕΟΙ!!! Οτι όπως ισχυρίζονται κάνουμε ζωή που δεν αντιστηχεί στην πραγματική μας οικονομία; Και ποιά είναι η ζωή που πρέπει να κάνω; Να είμαι σπίτι-δουλειά δουλειά-σπίτι, χωρίς όνειρα, χωρίς μέλλον για εμένα και αύριο μεθαύριο για τα παιδιά μου; Χωρίς να είμαι μίζερος (αν και αύτα που έγραψα έχουν πολύ μιζέρια) εγώ απο εχθές, ζω πολύ έντονα στην ψυχή μου, αυτή την γ.....νη κρίση!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ότι και να πείς ότι και να να σκεφτείς,δίκιο έχεις.Δυστηχώς φτάσαμε εδώ γιατί έτσι μας ήθελαν κάποιοι.Φτάσαμε εδώ γιατι μας πρόδωσαν όλοι αυτοί που εμπιστευτήκαμε την τύχη μας και την τύχη των παιδιών μας.
Οτι αισθάνεσαι εσύ το αισθανόμαστε όλοι μας.Σαν λαός έχουμε μάθει στα δύσκολα.Υπομονή ρόδα είναι θα γυρίσει.Ο Καλός Θεός δεν θα μας αφήσει στο έλεος Του.Κάποια στιγμή θα αρχίσεις ξανά εσύ και όλοι μας να κάνουμε σχέδια και να ονειρευόμαστε για το μέλλον....... |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχομαι πολυ συντομα να ξαναπαρεις μηχανακι και ολα να σου πανε καλα.Dont stop dreamming ρε man.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου, σίγουρα ρόδα είναι και γυρίζει αλλά και τα χρόνια που φεύγουνε σίγουρα δεν γυρίζουν πίσω!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αποστολε...σου εύχομαι να "στριψει", γρήγορα η άσχημη οικονομική κατάσταση και να αποκτήσεις ξανά μοτό
![]() Να σκέφτεσαι ότι πολλοι συνανθρωποί μας βιώνουν πολυ χειρότερες καταστάσεις και να παίρνεις κουράγιο.... ![]() Πιστεύω ότι τα χειρότερα , δεν τα έχουμε δει ακόμη......μακάρι να διαψευστώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ... και αυτά με τα ΜΜΜ ... ούτε καν ποδήλατο ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το μήνυμά σου φίλε μου βγάζει πολύ πόνο ψυχής και λίγο πολύ καταλαβαίνουμε όλοι πως νιώθεις...
Εγώ από την πλευρά μου θα σου έλεγα, από αυτό που δεν περισεύει (και πίστεψέ με καταλαβαίνω πολύ καλά την έννοια αυτής της πρότασης), προσπάθησε να αποκτήσεις ξανά κάποιο μηχανάκι. Μεταχειρισμένο, μικρό, οτιδήποτε που να μπορεί να ταξιδεύει την ψυχή σου και τα όνειρά σου... |
|
|||
|
|||
![]()
Αποστόλη, μη μασάς !
Δοκιμασίες είναι, που θα περάσουν ! Κουράγιο και πίστη στο Θεό και στις δυνάμεις σου !!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-ασχολείται κανείς ;;;;;;; | sotos | Διάφορα | 13 | 12-04-2012 20:31 |
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ | frits | Κοινωνική ευαισθησία | 4 | 11-12-2011 14:59 |
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 27-02-2011 21:52 |
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 03-08-2010 16:20 |