GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 29-04-2012, 09:54
tsoapo Ο/Η tsoapo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: F 800 GS
Προεπιλογή Γ@Μ@ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ

Καλημέρα σε όλους! Δυστυχώς εδώ και πολύ καιρό είμαι και εγώ ένα απο τα πολλά θύματα την γ.....νης κρίσης!!! Για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στους καιρούς που ζούμε και θα ζήσουμε, έκανα μια κίνηση στην οποία νιώθω (στην κυριολεξία όμως) σαν να έχω πουλήσει την ψυχή μου στον διάολο!!! Έχουν περάσει σχεδόν 20 ώρες απο την στιγμή που πούλησα το μέσο τον ονείρον μου, το πάθος της ψυχής μου, την πανέμορφη και πολυαγαπημένη μου F 800 GS. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου χωρίς μοτοσυκλέτα γιατί δεν πρόκειται να πάρω κάτι για πάρα πάρα πολύ καιρό καθώς δεν περισέβει ΤΙΠΟΤΑ! Τα προηγούμενα 8 χρόνια έγραψα 161000χλμ με ένα V-STROM 1000 και άλλα 31000 με το BMWάκι με ότι καιρό έκανε στην καϊμένη την Ελλαδίτσα μας (χιόνια,βροχές,κρύο)! Και ρωτάω στον εάυτό μου εδώ και τόσες ώρες, πως θα την παλέψω χωρίς μηχανή; Και μετά σκέφτομαι και το άλλο... Ποιος φταίει που έφτασα σε αυτό το σημείο... Εγώ ο κακομαθημένος Έλληνας, όπως μας λένε οι φίλοι μας οι Γερμανοί και γενικά οι ευρωΠΕΟΙ!!! Οτι όπως ισχυρίζονται κάνουμε ζωή που δεν αντιστηχεί στην πραγματική μας οικονομία; Και ποιά είναι η ζωή που πρέπει να κάνω; Να είμαι σπίτι-δουλειά δουλειά-σπίτι, χωρίς όνειρα, χωρίς μέλλον για εμένα και αύριο μεθαύριο για τα παιδιά μου; Χωρίς να είμαι μίζερος (αν και αύτα που έγραψα έχουν πολύ μιζέρια) εγώ απο εχθές, ζω πολύ έντονα στην ψυχή μου, αυτή την γ.....νη κρίση!!!
Reply With Quote
Παλιό 29-04-2012, 10:04
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE
Προεπιλογή Απάντηση: ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ

Ότι και να πείς ότι και να να σκεφτείς,δίκιο έχεις.Δυστηχώς φτάσαμε εδώ γιατί έτσι μας ήθελαν κάποιοι.Φτάσαμε εδώ γιατι μας πρόδωσαν όλοι αυτοί που εμπιστευτήκαμε την τύχη μας και την τύχη των παιδιών μας.
Οτι αισθάνεσαι εσύ το αισθανόμαστε όλοι μας.Σαν λαός έχουμε μάθει στα δύσκολα.Υπομονή ρόδα είναι θα γυρίσει.Ο Καλός Θεός δεν θα μας αφήσει στο έλεος Του.Κάποια στιγμή θα αρχίσεις ξανά εσύ και όλοι μας να κάνουμε σχέδια και να ονειρευόμαστε για το μέλλον.......
Reply With Quote
Παλιό 29-04-2012, 10:30
Anubis Ο/Η Anubis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2012
Περιοχή: Λαρισα

Ευχομαι πολυ συντομα να ξαναπαρεις μηχανακι και ολα να σου πανε καλα.Dont stop dreamming ρε man.
Reply With Quote
Παλιό 29-04-2012, 10:40
Liagi Ο/Η Liagi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: athina
Μoto: bmw 1200 gs

Reply With Quote
Παλιό 29-04-2012, 10:47
tsoapo Ο/Η tsoapo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: F 800 GS

Φίλε μου, σίγουρα ρόδα είναι και γυρίζει αλλά και τα χρόνια που φεύγουνε σίγουρα δεν γυρίζουν πίσω!
Reply With Quote
Παλιό 29-04-2012, 11:04
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Αποστολε...σου εύχομαι να "στριψει", γρήγορα η άσχημη οικονομική κατάσταση και να αποκτήσεις ξανά μοτό
Να σκέφτεσαι ότι πολλοι συνανθρωποί μας βιώνουν πολυ χειρότερες καταστάσεις και να παίρνεις κουράγιο....
Πιστεύω ότι τα χειρότερα , δεν τα έχουμε δει ακόμη......μακάρι να διαψευστώ
Reply With Quote
Παλιό 29-04-2012, 11:14
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsoapo Εμφάνιση μηνυμάτων
Να είμαι σπίτι-δουλειά δουλειά-σπίτι????

... και αυτά με τα ΜΜΜ ... ούτε καν ποδήλατο ...
Reply With Quote
Παλιό 29-04-2012, 11:22
Vagelis Gar Ο/Η Vagelis Gar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Τρίκαλα
Μoto: Γριά

Το μήνυμά σου φίλε μου βγάζει πολύ πόνο ψυχής και λίγο πολύ καταλαβαίνουμε όλοι πως νιώθεις...
Εγώ από την πλευρά μου θα σου έλεγα, από αυτό που δεν περισεύει (και πίστεψέ με καταλαβαίνω πολύ καλά την έννοια αυτής της πρότασης), προσπάθησε να αποκτήσεις ξανά κάποιο μηχανάκι. Μεταχειρισμένο, μικρό, οτιδήποτε που να μπορεί να ταξιδεύει την ψυχή σου και τα όνειρά σου...
Reply With Quote
Παλιό 29-04-2012, 11:26
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Αποστόλη, μη μασάς !
Δοκιμασίες είναι, που θα περάσουν !
Κουράγιο και πίστη στο Θεό και στις δυνάμεις σου !!!
Reply With Quote
Παλιό 29-04-2012, 11:39
Giannme Ο/Η Giannme βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2011
Περιοχή: Χανιά (Κρήτης)
Μoto: Bmw R1200Gs '08

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar Εμφάνιση μηνυμάτων
Το μήνυμά σου φίλε μου βγάζει πολύ πόνο ψυχής και λίγο πολύ καταλαβαίνουμε όλοι πως νιώθεις...
Εγώ από την πλευρά μου θα σου έλεγα, από αυτό που δεν περισεύει (και πίστεψέ με καταλαβαίνω πολύ καλά την έννοια αυτής της πρότασης), προσπάθησε να αποκτήσεις ξανά κάποιο μηχανάκι. Μεταχειρισμένο, μικρό, οτιδήποτε που να μπορεί να ταξιδεύει την ψυχή σου και τα όνειρά σου...
Σωστός. Καμιά φορά περικόπτουμε τα πάντα στην προσπαθειά μας να κάνουμε το καλυτερο. Πάρε μια μεταχειρισμένη πολλών ετών προς το παρόν ίσα ίσα να τη καβαλάς κ να "φέυγει" το μυαλό σου.. Με κάποια ευρώ μπορείς να πετύχεις μια καλή ευκαιρία.. Άσε που οι εμπειρίες που θα "κουβαλάει" μαζί της, την κάνουν ήδη ρομαντική κ περιπετειώδη..
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης