![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Είναι αυτό που προσάπτουμε για αυτή την εταιρία.
Ποιότητα κατασκευής που ούτε σε φτηνά Κορεάτικα δεν τα βλέπεις. Ευτυχώς που δεν είχες πρόβλημα. Να είσαι πάντα καλά................. |
|
|
|||
|
|||
|
Αν και ακούω κάτι τέτοιο πρώτη φορά δεν πρέπει να έχουμε τίποτα δεδομένο!!!Μηχανάκι είναι μπορεί και να χαλάσει!!! Για την αποζημίωση δεν νομίζω να μπορείς να το κινηγίσεις αν η εταιρία σου κάνει αντικατάσταση!!! Απόσπασμα:
'Εχεις καβαλίσει Κορεάτικο ή Γερμανικό και τα σιγκρίνεις???
|
|
|
|||
|
|||
|
Καθημερινό φαινόμενο.....
![]() Έχει γεμίσει η Αθήνα απο βιδες και δαγκανες....... ![]() Θα τρελαθούμε με καποιουςJapan........εδω μεσα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Τώρα που θα σε σεντονιάσει ο Γιώργης, μην πεις πως δεν πήγαινες γυρεύοντας!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Το εξουσιοδοτημένο service οφείλει να ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες της μαμάς κατά τον έλεγχο κάθε 10k χιλιόμετρα.
Ο "δικός" μου μηχανικός γυρνάει γύρω από τη μοτό με τα torx και σφίγγει όλες τις βίδες (αν βρει ...λασκαρισμένη βίδα ) γιατί έτσι είναι το σωστό και έτσι περιγράφεται στις οδηγίες που εκτυπώνονται από το μαμά pc... Πόσοι γνωρίζουν πχ ότι στα 2010+ μοντέλα, για κάποιο λόγο χαλαρώνει η βίδα του τεντωτήρα της καδένας ??? Έχετε δει ποτέ πού είναι αυτή η βίδα και αν ποτέ σας έχουν αφαιρέσει το αριστερό στέλεχος του ψεκασμού , γιατί μόνο έτσι την προσεγγίζεις ???? θέλω να πω ότι, με τον οπτικό έλεγχο που ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες, το λασκάρισμα ίσως να είχε βρεθεί εν τη γεννέσει του ![]() δεν νομίζω ότι ξαφνικά...ξεβιδώνεται και διασκορπίζεται το πίσω σύστημα της μοτό στην άσφαλτο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στην παρακάτω φωτό, φίλος πήγε το μηχανάκι για σέρβις, μεταξύ άλλων και τακάκια πίσω, και την επόμενη μέρα έγινε αυτό που βλέπετε στη φωτό. Δηλαδή σηκώθηκε η δαγκάνα, ξήλωσε σχεδόν όλες τις ακτίνες της πλευράς, και στη συνέχεια "αποχώρησε" μαζί με σωληνάκια κτλ. Ο τροχός βρήκε στο ψαλίδι, και τι να λέμε ... Το περιστατικό αυτό έγινε και η αιτία να γνωριστούμε, καθώς τον είδα στην άκρη του δρόμου, άσπρο σαν χαρτί να μην μπορεί να πιστέψει ότι δεν έπεσε, και να περάσει όλη η εθνική από πάνω του. Και ρωτώ, τι είναι πιο πιθανό ? να κόπηκαν βίδες ή κάποια στιγμή κάποιος να μην έσφιξε σωστά ? |
![]() |
|
|