Επιτέλους βρήκα και τη υποψήφια την ταιριαστή!

ΘΑΛΕΙΑ ΧΟΥΝΤΑ •
dialogoi.gr Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός• Αττικής
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Περιφέρεια Αττικής, τόπο καταγωγής του πατέρα μου Αναστασίου Χούντα – Παιανία και της μητέρας μου Ελένης – Μήλεσι. Ο πατέρας μου ήταν στρατηγός, από τους πλέον παρασημοφορημένους αξιωματικούς με πολεμικά μετάλλια και από τον πόλεμο της Κορέας και μαζί με την μητέρα μου τόσο σε μένα όσο και στον αδερφό μου Γιάννη μετέδωσαν το πνεύμα της «προσφοράς», σε συνέχεια και του παππού μου Γιάννη Χούντα. Έχω σπουδάσει Κοινωνιολογία-Ψυχολογία, δραστηριοποιούμαι στον χώρο της διαφήμισης και τα τελευταία 10 χρόνια ασχολούμαι και με την δημοσιογραφία.
Τα θέματα μου καλύπτουν το κοινωνικό ρεπορτάζ, με ιδιαίτερη έμφαση στους συλλόγους που φιλοξενούν πάσχοντες συνανθρώπους μας και τους φορείς που αγωνίζονται να βοηθήσουν. Είμαι μόνιμη συνεργάτης σε πολλές εφημερίδες, σε sites, έχω τηλεοπτική εκπομπή στο “ΤΗΛΕΑΣΤΥ” και έχω εργαστεί και στο ραδιόφωνο.
Όπως το 2002 έφερα τον ΛΑΟΣ στη περιφέρεια Αττικής ως Περιφερειάρχης του κόμματος και οι συμπολίτες μου με τίμησαν με την δημιουργία αρκετών τοπικών οργανώσεων, έτσι και τώρα δέκα χρόνια μετά ζητώ για μία ακόμα φορά να με τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους, δίνοντας μου τη δυνατότητα να τους εκπροσωπήσω και να μπορέσω να αφήσω το δικό μου πολιτικό στίγμα.
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ