![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Dj-saint-----Geo_k
Καλοταξιδο το εργαλειο Κωστη και καλως ηρθες στην παρεα!!! Ειδες ποσο ωραια περναμε ετσι?????? [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
|
|
|
|||
|
|||
|
Επεστρεψα κι εγω μετα της συνοδοιπορου μου αφου φαγαμε κι ενα παγωτακι στο λιμανι
, ο Μαις που φτιαξαμε τελικα εγινε φυλλο και φτερο στην επιστροφη και μονο κατι φυλλα απομεινανε και πηγαινα και σιγα, τι να πω... Περασαμε σημερα!! Πολυ ωραια διαδρομη μπραβο Στελιο!! Μπραβο και στην παρεα!! Φωτογραφικο υλικο σε λιγο...
|
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
ΠΕΡΑΣΑΜΕ SUPER !!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ
|
|
|
|||
|
|||
|
George σας ευχαριστω πολυ για ολλα Περασαμε super !!! Παρεακι Δυνατο και soon στο επομενο βολταρακι
|
|
|
|||
|
|||
|
καλα ρε αχαριστε ολους τους ευχαριστεις εμενα οχι;;; που αν δεν ημουν εγω ακομα με τις γουρουνες θα γυριζες (αγορα-mycafe και My-δημαρχειο)....
|
|
|
|||
|
|||
|
Φίλοι παλιοί, φίλοι νέοι περάσαμε αυτή τη πρώτη μέρα του Μαη με εικόνες, βόλτες, πειράγματα και γέλια....
Να και ένα μικρό δείγμα της σημερινής μας Πρωτομαγιάς....: ....άντε και στην επόμενη βόλτα, που θα είναι εξίσου δελεαστική.... |
|
|
|||
|
|||
|
Μαζευομαστε στις Σισσες οι ομαδες της Κρητης ![]() Η Βουλα και συνοδοιπορος μου Ελενα με την beba μου ![]() DjSaint μετα της συζηγου ![]() Νο comments... ![]() ![]() Εφτασε και η ψυχη της παρεας ο Spitiko με την spitikina του ![]() ![]() Ολη η παρεα μαζεμενη ετοιμη για αναχωρηση ![]() Πρωτη σταση για καφεδακι στις Σισσες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ετοιμη για αναχωρηση για Νεραιδοσπηλιος αλλα... ![]() ...λιγα μετρα πιο κατω γλεντι μεσα στην φυση οπου και σταματουμε για να... ![]() ...πιουμε ενα ρακακι και να φαμε ενα μεζεδακι αφου εκει ηταν ο συμφορουμητης Γιωργος (gelasios) Ευχαριστουμε φιλαρακι!! ![]() ![]() Τελικα ξεκινησαμε... ![]() Για να ξανασταματησουμε πιο κατω για ανεφοδιασμο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελικα φτανουμε στον Νεραιδοσπηλιος οπου και χαλαρωσαμε λιγο σε ενα φανταστικο τοπιο σαν να ημασταν μεσα στη ζουγκλα!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πραγματικα μαγευτικο το τοπιο!!! Ευχαριστουμε Στελιο (Alfa 7) αξιζε και με το παραπανω ο ποδαροδρομος!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αφου φτιαξαμε και τον Μαη μας ειμαστε ετοιμοι να αναχωρισουμε για τις Αρχανες γιατι εχει περασει η ωρα και με το περπατημα μας ανοιξε η ορεξη!! ![]() Σ υ ν ε χ ι ζ ε τ α ι . . . |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κυριακάτικη βόλτα στην Βαρυμπόμπη | peterv | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 15 | 01-03-2012 11:46 |
| Μια βόλτα διαφορετική απο τις άλλες!!! | sagini.sail | Κοινωνική ευαισθησία | 25 | 26-12-2011 23:55 |
| Προσοχή ! Ειδικά για τους βόρειους και μη !! | erasel | Διάφορα | 5 | 02-07-2011 01:07 |
| Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
| Παγκόσμια εξελικτική βόλτα με Ferrari | ckk | Αυτοκίνητο | 9 | 27-02-2011 22:45 |