![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dj-saint-----Geo_k
Καλοταξιδο το εργαλειο Κωστη και καλως ηρθες στην παρεα!!! Ειδες ποσο ωραια περναμε ετσι?????? [IMG] ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επεστρεψα κι εγω μετα της συνοδοιπορου μου αφου φαγαμε κι ενα παγωτακι στο λιμανι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΕΡΑΣΑΜΕ SUPER !!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
George σας ευχαριστω πολυ για ολλα Περασαμε super !!! Παρεακι Δυνατο και soon στο επομενο βολταρακι
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλα ρε αχαριστε ολους τους ευχαριστεις εμενα οχι;;; που αν δεν ημουν εγω ακομα με τις γουρουνες θα γυριζες (αγορα-mycafe και My-δημαρχειο)....
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι παλιοί, φίλοι νέοι περάσαμε αυτή τη πρώτη μέρα του Μαη με εικόνες, βόλτες, πειράγματα και γέλια....
Να και ένα μικρό δείγμα της σημερινής μας Πρωτομαγιάς....: ....άντε και στην επόμενη βόλτα, που θα είναι εξίσου δελεαστική.... |
|
|||
|
|||
![]() Μαζευομαστε στις Σισσες οι ομαδες της Κρητης ![]() Η Βουλα και συνοδοιπορος μου Ελενα με την beba μου ![]() DjSaint μετα της συζηγου ![]() Νο comments... ![]() ![]() Εφτασε και η ψυχη της παρεας ο Spitiko με την spitikina του ![]() ![]() Ολη η παρεα μαζεμενη ετοιμη για αναχωρηση ![]() Πρωτη σταση για καφεδακι στις Σισσες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ετοιμη για αναχωρηση για Νεραιδοσπηλιος αλλα... ![]() ...λιγα μετρα πιο κατω γλεντι μεσα στην φυση οπου και σταματουμε για να... ![]() ...πιουμε ενα ρακακι και να φαμε ενα μεζεδακι αφου εκει ηταν ο συμφορουμητης Γιωργος (gelasios) Ευχαριστουμε φιλαρακι!! ![]() ![]() Τελικα ξεκινησαμε... ![]() Για να ξανασταματησουμε πιο κατω για ανεφοδιασμο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελικα φτανουμε στον Νεραιδοσπηλιος οπου και χαλαρωσαμε λιγο σε ενα φανταστικο τοπιο σαν να ημασταν μεσα στη ζουγκλα!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πραγματικα μαγευτικο το τοπιο!!! Ευχαριστουμε Στελιο (Alfa 7) αξιζε και με το παραπανω ο ποδαροδρομος!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αφου φτιαξαμε και τον Μαη μας ειμαστε ετοιμοι να αναχωρισουμε για τις Αρχανες γιατι εχει περασει η ωρα και με το περπατημα μας ανοιξε η ορεξη!! ![]() Σ υ ν ε χ ι ζ ε τ α ι . . . |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κυριακάτικη βόλτα στην Βαρυμπόμπη | peterv | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 15 | 01-03-2012 10:46 |
Μια βόλτα διαφορετική απο τις άλλες!!! | sagini.sail | Κοινωνική ευαισθησία | 25 | 26-12-2011 22:55 |
Προσοχή ! Ειδικά για τους βόρειους και μη !! | erasel | Διάφορα | 5 | 02-07-2011 00:07 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 14:44 |
Παγκόσμια εξελικτική βόλτα με Ferrari | ckk | Αυτοκίνητο | 9 | 27-02-2011 21:45 |