![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαστε στο καράβι έτοιμοι για το απόπλου
Ένα μεγάλο ευχαριστω απο εμένα και την Γιάννα για την πανέμορφη παρέα του ταξιδιού Plovdiv Bourgas κ.λ.π στα φιλαράκια απο Σέρρες Ορεστιάδα Θεσαλονικη για τις πανέμορφες στιγμές που περάσαμε αυτές τις μέρες Εχεται αρχίσει να μας λοιπετε Περισσότερα όταν με το καλό επιστρέψουμε στο Ηράκλειο |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και γράφω καθυστερημένα λόγω υποχρεώσεων μόλις φτάσαμε να πώ και εγώ πως ήταν από τις ωραιότερες εκδρομές πού έχω κάνει.
Να ξεκινήσω από τον Κορνήλιο και τα υπόλοιπα παιδιά από Σέρρες μέχρι τα παιδιά στην Ορεστιάδα που πραγματικά σκίστηκαν γιά να περάσουμε καλά. Σας ευχαριστώ όλους...................... |
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει να γράψω κ' άλλα.
Να μήν ξεχάσω και τα παιδιά στην θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής και το βράδυ της προτωμαγιάς πρίν φύγουμε. Όλα τέλεια. Σας περιμένουμε στο νότο ......... |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά η συνταγή της επιτυχίας μιας μοτο εκδρομής είναι η παρέα και μέτά το μέρος.
Νομίζω πως η εξάδα : Θεολόγος κ Γιώτα - Ευτύχης κ Γιάννα - Νότης κ Ράνια - Νίκος κ Ζωή Γιώργος κ Ελένη - Οθωνας κ Αγγελική ήταν άπαιχτη σε όλα. Τι να προτωγράψεις γιά όλους αυτούς. Θέλεις ολόκληρη έκθεση για τον καθένα. Το αποτέλεσμα είναι ενα ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ |
|
|||
|
|||
![]() ![]() παρασκευη 27/4/2012 στις σερρες σε λιγο ξεκιναμε για το τουρ μας και ο καιρος δείχνει να θελει λιιιιιιιιγο να μας την σπασει, αλλα εμεις ξερουμε οτι δεν πρόκειται.... ![]() ![]() ![]() Κορνήλιος στην {μεση} και γ@μω τα παιδια ![]() ![]() ![]() ![]() να εισαι καλα φιλαρακι και χάρηκα πολυ που σε γνώρισα το σπιτι μου ειναι ανοιχτό και οποτε θες μην διστάσεις!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μιχαλης {mikearmy} φιλαρακι χάρηκα που σε γνώρισα αλλα ειμαι ασυγχωρητος ξεχασα να σου αφήσω τον χάρτη που μου εδωκες........ ![]() ![]() μου στελνεις πμ να μου πεις πως να στον στειλω ![]() χάρηκα που σε συνάντησα!!!! ![]() ΧΜΜΜΜΜΜΜ θα τα πουμε ποιο κατω για την φατσα αυτην.....!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ και τα σύνορα οσονούπω ![]() ![]() ![]() border!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνω στο καλο μας εκοψες
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Χμμμμμ...Βλεπω ξεκινησε το ανεβασμα των ντοκουμεντων!!!!!
Μην αργειτε....ΒΑΛΤΕ ΠΡΑΜΑ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευτυχής με τας συζύγους του!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() καλως ορισαμε στην BG!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ο δρομος προς την Σοφια αλλα μετα απο καμια 80 χιλιομετρα στο χωριο simitri θα κανουμε δεξια προς bancko....!! ![]() το στοιχείο μου {γερανος} ![]() ![]() ![]() τις Γιωτας της εκανε τοσο μεγαλη εντυπωση η βενζίνα που ήθελε να το εχει και σε φώτο!!! 2,62 λεβα..... περιπου 1,ευρο+30!!! ![]() δρομος καλος αλλα πολυ στενος μια λουρίδα ανα κατεύθυνση....!! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ο καγκουριξ nivo να ξεμουδιαση το πισινουλη του!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παω για υπνο το πρωι εχει αρμπαΪτ αυριο οι αλλες ![]() ![]() |
![]() |
|
|