![]() |
|
|||||||
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Να του αφαιρεθεί η επιμέλεια; | |||
| Ναι |
|
15 | 45.45% |
| Όχι |
|
18 | 54.55% |
| Ψήφισαν: 33. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
...να πάρουν όμως και το δίπλωμα από αυτόν που οδηγεί (νομίζω ότι η κάμερα είναι στη μεριά του οδηγού) και τραβάει βίντεο αλλάζοντας λωρίδες δεξιά -αριστερά με τα μάτια στον κακό πατέρα και τα χέρια στο τιμόνι...
ΥΓ: τι είναι αυτό που περνάει στο βίντεο κάπου στο 0:35? |
|
|
|||
|
|||
|
Έλα, σε περίμενα αν και δεν είσαι αστυνόμος!
![]() Το φεγγάρι σου δείχνω, μην κοιτάς το δάχτυλο και συ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είναι από έξω
![]() Η κάμερα που άλλαξε χέρια.Από οδηγό στον συνοδηγό
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στοιχηματίζω ότι άλλαξε χέρι για να ανάψει τσιγάρο!!!!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ημουν ετοιμος να το γραψω...... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
δυστυχώς βλέπουμε των άλλων τα κουσούρια...
τα δικά μας τα έχουμε πίσω μας ![]() Απαράδεκτος ο πατέρας αυτός, απαράδεκτος και εγώ που οδηγώ και στέλνω SMS ή μιλάω στο κινητό ή ανοίγω το γκάζι -νόμιμα- για να κλείσω αυτόν που προσπερνάει παράνομα ή οδηγώ με 5-6 extra φώτα αναμμένα χωρίς λόγο... Νομίζω το πιο απλό σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να παρκάρεις δεξιά και να κάνεις μια κλήση στην τροχαία... (καλύτερα κλήση πριν, παρά μετά το ατύχημα...) Last edited by krama22; 04-05-2012 at 16:21. |
|
|
|||
|
|||
|
Το έσβησε για να μην φαίνεται ο καπνός!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πριν του αφαιρέσεις την επιμέλεια, πρέπει να φροντίσεις να τον έχεις εκπαιδεύσει, να του το έχεις γνωστοποιήσει και αν "δεν" τότε πάρτου και τα σώβρακα.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πόσοι από εσάς δοκιμάσατε τους ιμάντες του Γερανού της Τροχαίας; | Δήμος | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 10-03-2012 15:38 |
| Ματαιώθηκε η προσπάθεια τέλεσης λειτουργίας στην Αγία Σοφία | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 01-10-2010 08:18 |
| Εκτέλεσαν δυο άνδρες επειδή έβλεπαν Μουντιάλ | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 6 | 20-06-2010 21:35 |
| Έτοιμο προς διάθεση το Win 7 XP mode | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 14 | 23-10-2009 19:42 |
| Οι Ταλιμπάν εκτέλεσαν δημόσια νεαρό ζευγάρι στο Αφγανιστάν. | Arkas | Κόσμος | 27 | 25-04-2009 18:49 |