![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο στην παρεα,σας χαρηκα.Ηταν και τα μερη ομορφα,παντα συνταγη επιτυχιας!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σύντεκνοι
![]() (αυτός ο τύπος με το πορτοκαλί F 800 GS και το μουσάκι , μόνιμα στα βουνά μένει ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μπράβο σας παιδιά. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Τώρα βρήκα τον χρόνο να διαβάσω όλα τα ποσταρίσματα και ομολογουμένως ζήλεψα διότι απουσίαζα Χαίρομαι που η παρέα είναι σούπερ και που περάσατε πανέμορφα . Άλλωστε καλοκαιράκι αρχίζει και προμηνύεται να γίνονται πολλά χιλιόμετρα στην Κρήτη μας . Φιλαράκια να φανταστείτε ότι δεν έχω πάει σε αυτό το πανέμορφο μέρος και είμαι τόσο κοντά Τελικά υπάρχουν πολλές ομορφιές στο νησί μας Γιάννηδες Γιώργιδες και λοιποί νέοι και παλαιοί φίλοι πάντα τέτοια
![]() Να είστε καλά να ξανασμίξουμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά Γιώργο θα μου αλλάξουν για την σκουριά και το διαφορικό και την ανάρτηση Οπότε θα το πιούμε το καφεδάκι μας σύντομα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με το καλο να τα πουμε!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γεια σου Θάνο! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κυριακάτικη βόλτα στην Βαρυμπόμπη | peterv | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 15 | 01-03-2012 10:46 |
Μια βόλτα διαφορετική απο τις άλλες!!! | sagini.sail | Κοινωνική ευαισθησία | 25 | 26-12-2011 22:55 |
Προσοχή ! Ειδικά για τους βόρειους και μη !! | erasel | Διάφορα | 5 | 02-07-2011 00:07 |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 14:44 |
Παγκόσμια εξελικτική βόλτα με Ferrari | ckk | Αυτοκίνητο | 9 | 27-02-2011 21:45 |