![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
... και η παρέλαση "αστεριών" συνεχίζεται!! ![]() ![]() ![]() ![]() ..sorry, η συγκίνηση!! ![]() ... και ενώ τα παιδάκια, πίνουν το δροσιστικό τους ![]() ![]() ... κάποιοι οργανώνουν τις επόμενες εξορμήσεις τους!!! ![]() ... ήρθαν και οι μεζέδες για τους καφέδες!!! ![]() ![]() Ααα, το χέρι δεν είναι δικό μου.... ![]() ![]() ![]() ![]() ... και εδώ ποζάρουν τα Top Model της παρέας!!! ![]() για να μην λέτε ότι δεν έχουμε και γυναίκες, στην συνάντηση μας.... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια καλησπερα!Θα ηθελα κ εγω με τον Θανο να σας πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω που μας τιμησατε με την επιλογη του καταστηματος μας για τη συναντηση.Ελπιζουμε να περασατε καλα κ να ξερετε πως ειστε παντα ευπροσδεκτοι!Ευχομαστε την επομενη φορα να κλεισει ο πεζοδρομος απο μηχανακια!
|
|
|
|||
|
|||
|
Η ώρα περνούσε σαν νεράκι, οι μακρυνοί φύγανε και ήρθε η ώρα εμείς οι ντόπιοι (!!! ![]() ![]() ), να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε ή μάλλον τι θα ακολουθούσε... Η καλύτερη ιδέα ήρθε από τον άρχων Κυριάκο και βαθύ γνώστης της Γαστρονομικής Κουλτούρας της Λάρισας... ![]() Στα Λειβαδάκια, στο φαγάδικο "Τα Πλατάνια"!!!! Ετσι καμιά 12 άτομα ξεκινήσαμε για να υλοποιήσουμε και το 1ο LARISA GSFORUM FOOD MEETING (εεε τίτλος!!!) Εξαιρετικό μαγαζί, κάλυψε όλες τις δύσκολες απαιτήσεις του γραφών, και το τσιπουσοπανυγήρι άρχισε.... ![]() Τα κρεατικά άψογα, τα ψητά λαχανικά τέλεια αλλά και το δροσερό κόκκινο κρασί ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Εάν δεν έιχα 60 χλμ, επιστροφής, σίγουρα θα με έβρισκε ο Αυγερινός εκεί δα... Η κυρά κλωστούσε από κάτω ( ![]() ), αλλά εγώ απτόητος συνέχιζα τις γαστρονομικές απολαύσης της Λάρισας!!! Η ώρα πήγε μία και, και εμείς τότε αποφασίσαμε να σηκωθούμε, μιας και έπρεπε να επιστρέψουμε... -"Καλά Φωτεινή δεν τρώω άλλο, θα φύγουμε!!! Ασεμε!! Αφού σε έχω πει, ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΟΥ, ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!! ![]() "Ευτυχώς ήταν η Σοφιάνα στην μέση, και κουλάντριζε την κατάσταση... ![]() ![]() ![]() Ναι Λάκη μου, θα πάρω, δεν ντρέπομαι!!! ![]() αφου σας είπα, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αριστερά ο Κυριάκος, όπου πήρε τα σκήπτρα από το Λάκη, και υλοποίησε μια φαγοσυνάντηση με πανδεσία γεύσεων!! ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ... Οι επιλογή σου ήταν ΑΡΙΣΤΗ!!! ![]() ![]() ... μεζέδες, κρασάκια και μπόλικη όρεξη, συνέθεταν μια υπέροχη βραδυά, κάτω από τα πλατάνια και την Λαρισαική ξαστεριά!! ![]() η παρέα ευτυχισμένη, χορτασμένη και πολλά υποσχόμενη για το μέλλον!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φιλαράκια, να είμαστε καλά και να οργανώνουμε όμορφα πράγματα για την ζωή μας!!! Τώρα καταλάβατε για δεν μπορούσα να κοιμηθώ, όταν ξάπλωσα, όπως αναφέρθηκα στην αρχή!! Πώς να ξεχάσω χαμόγελα, όμορφες συζητήσεις, σχέδια για επόμενες εξορμήσεις, "χημείες" που τεριάζουν, εξαιρετικό φαγητό κ.α Καταρχήν οφειλώ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στο εκλεκτό μου φίλο Λάκη, που τον πάω με τα 1000, όπου οργάνωσε και υλοποίησε όλο το πακέτο, αλλά και τον Κυριάκο την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ομολογουμένη επιλογή του... ![]() Με γνώμονα ότι πέρασε όμορφα η οικογένεια μου, αλλά και φυσικά και εγώ βάζω σε όλη τη φάση δέκα με τόνο (10') Να είμαστε καλά να το ξανακάνουμε σύντομα!!! Μπορεί οι δανειστές μας, να κτυπάνε τον κ&λο τους κάτω, αλλά εμείς θα βρίσκουμε διόδους να ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, και ιδιαίτερα κάτω από την "ομπρέλα" του GSFORUM μας... Μπράβο σε όλους που ήρθανε, Μπράβο στους οργανωτές & Μπράβο GSFORUM!!! ![]() ![]() ![]() ![]() (μην με ξυπνάτε, ζω ένα όνειρο!!!)
![]() ![]() ,![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Παιδιά έχετε ένα εξαιρετικό και πανέμορφο μαγαζί!!! Σας ευχαριστούμε για την όμορφη φιλοξένια σας... ![]() ![]() Last edited by ARGI; 05-05-2012 at 10:04. |
|
|
|||
|
|||
|
οταν σας ελεγα οτι παραμυθιαζετε τον κοσμο για καφε κτλ,
![]() ![]() ,δεν πιστευατε![]() ![]() ![]() μπραβο παιδια, καλη αρχη ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Tsitso μου, η απουσία σου ήταν αισθητή!!!
![]() ![]() Last edited by ARGI; 05-05-2012 at 19:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μας έλειψες Χρήστο. Την επόμενη σε περιμένουμε φίλε. Αυτά που βλέπεις στο πιάτο είναι βουτήματα για το τσαγάκι... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρηστάρα μου, ένα από τα ζητούμενα αυτής της όμορφης παρέας είναι να
ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, (παρά τις αντιξοότητες της ζωής), πράγμα που νομίζω ότι τα καταφέρνουμε καλά!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ομαδική ασφάλιση Μοτοσυκλέτας (κ όχι μόνον) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Απαραίτητα έγγραφα | 237 | 18-02-2013 19:32 |
| Εισαγωγές μόνο τοις μετρητοίς.... | ARGI | Επικαιρότητα | 3 | 09-11-2011 09:55 |
| Επιστολή πρός θεσαλονικείς..... και όχι μόνο | zervas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 64 | 22-09-2011 00:46 |
| Turbo-X SL01 Ηλιακός Φορτιστής | KostasGS | Πλοήγηση - Hardware και Software | 2 | 27-12-2008 22:57 |