![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα και από μένα.Aγόρασα ένα Tracker TK 102 αλλα δεν μπορω να το ρυθμίσω με το Orange trace. Μπορεί νε με βοηθήσει κάποιος από τα παιδία που έχει ασχοληθεί?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Υπάρχει κάποια πρόταση? ποιό? από που? κλπ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εγω προσωπικά το έχω πάρει απο ebay, σε πολύ χαμηλή τιμή και σε σύγκριση με φίλου που είχε 2πλάσια τιμή (το πήρε απο Αθήνα), ήταν ολόιδιο! (και εμφανησιακά, και λειτουργικά!) ![]() Σου δίνω σαν παράδειγμα ενα link απο ένα παρόμοιο με το δικό μου, το οποίο περιλαμβάνει και το καλώδιο σύνδεσης στην μηχανή! ![]() GPS Tracker TK102B Car/person Track Device Support TF card+Car Charge+USB cable | eBay |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πολλα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να σου πώ την αλήθεια μου μέσα απ΄το Forum το είδα ....... Αλλα πιστέυω ότι ΤΚ 103 είναι μία φθηνή και καλύτερη επιλογή απ το ΤΚ 102.........
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..........ελπίζω μέσα στο σαββατοκύρικο να προλάβω...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Bell M1 Tracker TK3 | Akyla | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 11-09-2011 01:02 |
GPS-GPRS-SMS-TRACKER | gandreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 09-06-2010 13:09 |
GPS tracker σύστημα εντοπισμού οχημάτων | leonidas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 20 | 04-06-2009 15:24 |