![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Kώστα και Σέμη να σας ζήσει ο παίδαρος και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε !!!
Κώστα και Ελένη σας χαίρομαι που γυρνάτε όλη την Ελλάδα όταν μπορείτε !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο σας παιδια να εισαστε καλα και παντα ταξιδια οσα πιο πολλα μπορειτε
αλλα εχω μια ενσταση με το παντελονι το τζιν που φοραει ο κωστας εχει πολυ καμπανα!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Είναι Harley.....το τζηνακι ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Κώστα ωραία βόλτα, όμορφες φωτογραφίες σε αγαπημένα μέρη. Να είστε πάντα καλά να ταξιδεύετε...
Κώστα σε χαίρομαι ρε φίλε. Έχεις βρει αυτό που πολλοί από εμάς ψάχνουμε. Να σου ζήσει ο μπόμπιρας και εύχομαι σύντομα να τα πούμε και από κοντά... |
|
|
|||
|
|||
|
Καταπληκτικές φωτό και πανεμορφο ταξείδι..
![]() ![]() μπράβο στην οικογένεια των Μανιακών ![]() είχαμε την τύχη να επισκεφθούμε,με την Μαρία & την Sylvia, και να γνωρίσουμε πριν απο μερικούς μηνες την οικογένεια του Κώστα και να απολαυσουμε τα υπέροχα μερη που πραγματικά "κρύβει" καλα ο αγαπημένος μου νομός. ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο Κωστή και Ελενίτσα για την όμορφη βολτίστα στα πανέμορφα Γιάννενα που αυτήν την εποχή είναι το κάτι άλλο όσον αφορά το τοπίο. ![]() ΥΣ:Kώστα και Σέμη να σας ζήσει ο παίδαρος είναι κουκλί. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ξερεις να διαλεγεις μηχανες
Ξέρεις να κανεις εκδρομες Μαλλον ξερεις να περνας καλα! ![]() Κανα ξυνογαλο ήπιες; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Το δίνει όλο στον μπεμπη.......
![]() Έξι μηνών και είναι έτοιμος να τρέξει......
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η πιο όμορφη πόλη της Ευρώπης | Hekima | Info ταξιδιών εξωτερικού | 110 | 12-12-2013 20:24 |
| Κύριοι δρόμοι της Ελλάδας . | adventure | Οδικό δίκτυο | 7 | 06-12-2011 02:19 |
| ....δε μαζεύουν τα λάδια από τους δρόμους! | ortho | Μου τη δίνει που ..... | 35 | 09-08-2011 14:29 |
| Κι όμως υπάρχουν αυτοί οι Νόμοι... | Gazi | Χρήσιμα | 11 | 07-01-2011 15:19 |
| Τεράστιο στόμα | gandreas | Αστεία Video | 17 | 18-08-2010 23:45 |