![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
….Η ΑΡΧΗ….
Το ταξίδι αυτό θα είναι αφιερωμένο στην αδικοχαμένη μας Έλλη. Μια φωτογραφία της θα την έχω μπροστά στο φερινγκ της μηχανής, δηλαδή εκεί που ήταν και η θέση της σε κάθε βόλτα. Πάντα μπροστά… Το μέσον τελικά που θα πραγματοποιήσω αυτό το ταξίδι θα είναι το BMW F650 Funduro και όχι το Κ1200S. Διάρκεια ταξιδιού 30-6-12 μέχρι 15-9-12 30-6-12: Σάββατο.. άφιξη Θεσσαλονίκη να δω τα φιλαράκια του βορρά και διανυκτέρευση. 1-7-12: Κυριακή.. άφιξη Ορεστιάδα και διανυκτέρευση να δω και τους φίλους εκεί που μου έχουν πει πολλές φορές να περάσω, αλλά δεν έκατσε. 2-7-12: Δευτέρα.. Άφιξη VARNA Βουλγαρία. 3-7-12: Τρίτη.. μπαίνω Ρουμανία για να καταλήξω GALATI Ρουμανία λίγο πριν τα σύνορα για Μολδαβία. 4-7-12: Τετάρτη.. Περνώ ένα μικρό κομμάτι της Μολδαβίας και μπαίνω Ουκρανία. Η διανυκτέρευση θα είναι στην ODESSA Ουκρανία. 5-7-12: Πέμπτη.. συνεχίζω παραλιακά πάντα για να καταλήξω μετά από 550χιλ περίπου στην πόλη BERDJANS’K Ουκρανία. Πλέον είμαι κοντά στα σύνορα με την Ρωσία. 6-7-12: Παρασκευή.. Στην Ρωσία θα διανυκτερεύσω μετά από 750χιλ περίπου στην πόλη VOLGOGRAD. Δυο βράδια εδώ για ξεκούραση λόγο πολλών χιλιομέτρων και γραφειοκρατίας συνόρων. Αυτό είναι το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας… |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μια εβδομάδα..... μεχρι εκεί.... ![]() αγόρι μου τοτε θες τρεις μηνες μεχρι το Βλαδιβοστόκ ![]() ![]() Καλούς δρόμους.... Μηνά ηρέμησε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε Πάνο, η ΑΡΧΗ είναι το ήμιση του παντός......................και η αρχή έγινε με το μηχανάκι ...................... ![]() Καλό προγραμματισμό και του υπόλοιπου ταξιδιού................ ![]() Ο Δρόμος πολύς και μακρύς αλλά θα είμαστε δίπλα σου για ότι χρειαστείς και σε αντάλλαγμα θα μας ταξιδέψεις κι εσύ στην Άπω Ανατολή.................. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε Πάνο, θα χαρώ να σΕ φιλοξενίσω στο Παλαιόκαστρο, στο Χολομώντα (50 χλμ από Σαλονί). Υπόσχομαι τελετή αναχώρησης μερακλαντάν, με κοψίδια, ρακές, ροκιές και σαμπάνιες... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Στο πρόγραμμά Πάνο δεν είδα Υπερδεινιστερια... ή όπως αλλιώς λέγεται .Μήπως να περάσεις και από εκεί να χαιρετήσεις τα φιλαράκια
|
![]() |
|
|