![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετώ τα μέλοι του φόρουμ!
Ο λόγος που γράφω εδώ ειναι οτι σκοπεύω σε αγορά του πολυπόθητου 800Gs!! Τα απαράιτητα στοιχεία για το scooter: 28.700 χλμ τα χιλιόμετρα αλλάζουν λόγω ότι το scooter δεν μένει στασιμο. Service στην Suzuki με book service. Μοντέλο τέλη 2006. Χρώμα μαύρο πέρλα. Made in Japan αναγραφόμενο στο πλαίσιο & κινητήρα. Αγοραζμένο απο Suzuki και οχι παραεισαγωγή. Τέλη κυκλοφορίας πληρωμένα. Καινούρια λάστιχα. Ατρακάριστο Τιμή 3.200 .Δεκτός διακανονισμός 0% + δόσεις. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΝΕΑ ΤΙΜΗ 3.000 ,ισχύει ο διακανονισμος!!! Πληροφορίες μέσω pm ή στο 6942552510.Πρωινές ώρες πιθανον να μην μπορω να απαντήσω λογο δουλείας. |
|
|||
|
|||
![]()
Να προσθέσω ότι ο Μιχάλης όταν πουλούσα το 800άρι είχε επικοινωνήσει μαζί μου και πρόκειται για πολύ καλό παιδί με γνήσιο ενδιαφέρον!
Άντε με το καλο φίλε η μπέμπα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λόγια Άγγελε !!! Αν όλα πάνε καλά και πουλήσω το scooter σύντομα θα εχω το 800ρι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για οποιον ενδιαφερεται ,το scooter πλέον βρισκεται στην αντιπροσωπια της BMW στο Ηρακλειο Κρήτης !
|
|
|||
|
|||
![]()
Και ετσι και εγινε,το πηρε! Ηρθε κατω απ΄το σπιτι μου και μου μαρσαρε για ζηλιες,αλλα δεν ζηλεψα παρα μονο χαρηκα,την ηθελε πολυ!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλορίζικο φίλε, βάλε καμιά φωτογραφία.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοριζικο και καλοβολτος!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παρα πολυ παιδία, φωτο συντομα !!Αντε τωρα να χάρει και κάποιος αλλος το scootερακι!!! Να επισημάνω πως τα χλμ πλέον παραμένουν σταθερά μιας και το scooter βρισκεται σταθμευμένο στην έκθεση της BMW Ηρακλείου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Νεα τιμη στα 2700 λογω πτώσης απο σκαλες ....
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BURGMAN 400 type S- ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ BMW 800 GS | xoxlios2002 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 09-04-2012 00:49 |
SUZUKI BURGMAN 650 Exec ABS Yoshimura (ανταλλαγη με ADV1200/1150) | gian_nykt | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 52 | 20-03-2012 17:42 |
Suzuki Burgman 650 ABS Executive 12/09 | FRANKYD | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 6 | 01-10-2011 00:07 |
Honda Civic Type R-R: Πανάκριβο και... σπάνιο | arisxios | Αυτοκίνητο | 0 | 20-12-2008 14:00 |