![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Οι αποψεις ειναι πολλες τελικα και ολες σωστες..
Δηλαδη το πορισμα ειναι να εχουμε 2 αδιαβροχα ενα ολοσωμο για ταξιδι και ενα διαιρουμενο για την πολη? Και πανω απο ολα ευχαριστω για τις απαντησεις..
|
|
|
|||
|
|||
|
εγω νομιζω οτι μια απλη νιτσεράδα κανει την δουλεια της μια χαρα !!!το να δωσεις πανω απο 50 ευρω για νιτσεραδα εγω το βλεπω υπερβολικο εγω εχω μια IXS 45 ΕΥΡΩ εχει φαει την ταλαιπορια την ιδια λασπες βροχη ποταμια και δεν εχω κανενα παραπωνο την εχω 3 χρονια!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βράζει τόσο το αίμα σου, που οι σταγόνες της βροχής, πάνω σου εξατμίζονται!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Με οτι βολεύεται ο καθείς(οικονομικώς-αισθητικώς-λειτουργικώς)
Πιστεύω δε οτι και καμμιά φορά αξίζουν και οι λάθος επιλογές γιατί απ' αυτές μαθαίνουμε...και ας διπλοπληρώσουμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχω μιά απλή νιτσεράδα (από χοντρό πλαστικό) με θερμοκολημένες ραφές,και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο 2 χειμώνες.Και βλέπουμε.Α ξέχασα. 15 Ε !!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΣ `BERING ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ........(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ
![]() ![]() ![]() )...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όλα κάνουν την δουλειά τους..... Αρκεί να τα χρειάζεσαι .... και όχι να κλειδώνεις την μοτόμέχρι τον επόμενο Μάιο ....
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|