![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Που εισαι ΧΩΜΑΤΙΝΕ φιλε?!?!?!?!? Πολυ χαιρομαι που σε ξανα βρησκω!!!! Να εισαι καλα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βλεπω οτι πηγαινεις πολυ συχνα με τον Σπανο, ειδικα τις διημερες. Δυστυχως αυτην την περιοδο δεν μπορω να πηγαινω σε τετοιες εκδρομες. Ομως παντως βρισκω χρονο να πηγαινω με αλλα παιδια. Οποτε μην χανεσαι. Ανακοινωνε εδω μεσα οτι κανεις, ωστε να συναντιομαστε. |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου φίλε.
Καλά νε περνάμε εδώ. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς τον, καλώς τον !!!!!!!!!!!!!!! Μιά χαρά θα περάσουμε!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες και από μένα να σου ζήσει το αγοράκι σου και με το καλό να έρθει και το δεύτερο μέλλος στην οικογένεια σου . Καλά να περνάς και πάντα όρθιος . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλωσόρισες Ηλία πάντα όρθιος ,καλά να περνάς.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς όρισες φίλε Ηλία.
Δεν έχουμε γνωριστεί αλλά πάντα διάβαζα τα ενδιαφέροντα ποστ σου και νομίζω ότι είναι σαν να σε ξέρω. Και πάλη καλώς όρισες και καλή διαμονή. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επισης δεν προκειται να χαιδεψω τ αυτια κανενος προκειμενου να τυγχανω ευνοικης μεταχειρισης. Και φυσικα δεν επιθυμω και να μου χαιδευουν τ αυτια.
|
|
|
|||
|
|||
|
καλοσόρισες φιλε στην παρέα μας!!!να εισαι καλα και με το καλο το νέο μέλος της οικογένειας σου!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλωσόρισες φίλε Ηλία στην παρέα μας.
Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και με το καλό ο καινούριος διάδοχος! Να έχεις όμορφα και καλά χιλιόμετρα, χωμάτινα και μή. Και πάλι, καλωσόρισες! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γεια σας και παλι!!!! | jmar | Καλώς ήλθατε | 23 | 22-02-2009 21:14 |
| Γεια σε ολους | fidemporas | Καλώς ήλθατε | 28 | 30-01-2009 16:12 |
| Γεια σας παιδιά.. | kostas_366 | Καλώς ήλθατε | 28 | 19-01-2009 16:55 |
| Γεια σας! | psiloritis | Καλώς ήλθατε | 25 | 18-01-2009 14:34 |
| Γεια σας | p.ylo | Καλώς ήλθατε | 15 | 02-01-2009 19:42 |