![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Η κουβέντα που έκανε προχθές ο Πάνος, ήταν για τον καφέ της Τετάρτης, πριν το Σάββατο 30-6-12 ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά αλλά όχι όαση κάπου κάτω παραλία σωστά???
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εγώ είμαι μέσα πάντως... ![]() Last edited by frits; 11-05-2012 at 18:11. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και στο Χολομωντα θα εχει event Σαββατο βραδυ αλλα φτωχικο γιατι μετα θα πρεπει οταν φευγει ο Βροχιδης να φερουμε τους .....Uriah Heep ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι σου είναι ρε παιδιά αυτό το FORUM τέτοια Αλληλεγγύη σπάνια την βρίσκεις Μπράβο παιδιά αξίζει ο Πάνος μας
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πάνο μου, μου δίνεις μεγάλη χαρά, που μπόρεσα να βάλω έστω ένα ελάχιστο λιθαράκι στο δύσκολο εγχείρημα σου!!! Από καρδιάς, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και επειδή θα χρειαστείτε πατρόν,
για να φτιάξετε κάγκελα & βαλίτσες του Πάνου, σας προσφέρω για όσο χρονικό διάστημα θα χρειαστείτε την μηχανή μου, ώστε να κάνετε τις κατασκευές σας & δοκιμές σας!!! (Ετσι και εσείς μπορείτε να έχετε χρόνο μπροστά σας, αλλά και ο Πάνος να μην πιεστεί να φέρει την μηχανή του στα Τρίκαλα) Βάλτε τους καφέδες και τσίπουρα, και ότι θέλετε από εμένα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() μπράβο ρε λεβέντες!!!!! ΜΠΡΑΒΟ........! |
![]() |
|
|