![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι δεν κάνω πλάκα. Δεν έχω διαβάσει ποτέ τις διακηρύξεις τους, ούτε έχω μπει στο site τους. Δεν με ενδιαφέρει. Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα - αγριεύτηκα με αυτά που δημοσίευσε ο Γιώργος (GeorgeP) πιο πάνω.....
![]() Αλλά και πάλι ισχύουν όσα πιστεύω για την ελευθερία έκφρασης. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλα να εχουμε και καποιο ειδος κρισης διαβαζοντας τα οταν παμε να ψηφισουμε.......... Δεν μπορω να πισεψω οτι το 7% των ελληνων ειναι ναζιστες, φασιστες, εχθροι της θρησκειας μας κ.λ.π. Θεωρω οτι μαλλον δεν διαβασαν-δεν ειδαν-δεν ακουσαν και τους ψηφισαν απο θυμο. Κι ετσι Θοδωρα επανερχομαστε σε αυτο που εχουμε πει πολλες φορες, ο θυμος δεν ειναι καλος συμβουλος........... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ο τσηπρας πηρε καπου στο 15% ακρηβος με την ιδια πολητικη + το οτι ειναι κε με τους λαθρομεταναστες γιατι ? αναροτηθηκαμε γιατι ειναι με τους λαθρομεταναστες ? διοτι οι λαθρομεταναστες αν πολητογραφηθου Ελληνες στην επομενη εκλογηκη αναμετρηση θα ψηθησου Τσηπρα (πελατιακη σχεση ) πολοι μου ηπαν οτι εμαι φασηστα στη Κυπρο κε εγω απαντο ακρηβος απλος δεν ειμαι κουμουνοηστης αν καπιος δεν ειναι κουμουνηστης ειναι φασηστας. αυτα ηνα τα επηχηρηματα τον κουμουνηστο πρωσοπηκα κηνουμε στο χωρο του κεντρου κε ποτε δεν ψηφησα τα ακρα διοτι τα ακρα δεν ειναι καλα για μενα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ειδικά αυτό με τους κομ#####στές! 40 χρόνια στην Ελληνική Βουλή, με 7 έως 10%. Δεν είναι ακραίοι στα αριστερά τους πιστεύω; Δεν ήταν ολοκληρωτικό το καθεστώς στην ΕΣΣΔ; Ο Στάλιν τι ήταν, δημοκράτης ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν επεδίωξαν μανιασμένα τη δημιουργία "Μακεδονίας" στο συμμοριτοπόλεμο; Ακόμα και σήμερα αυτά δεν υποστηρίζουν; Ακόμα και ο Τσίπρας, υπέρ των Σκοπιανών (και όχι μόνο) είναι. ΚΑΙ πελατειακές σχέσεις αναπτύσσει με τους λαθρομετανάστες και Τούρκους βουλευτές έχει! Αλλά αυτά δεν ενοχλούν..... Είναι αντιφασιστικά..... Ξαναλέω, ανατρίχιασα με αυτά που δημοσίευσε ο Γιώργος κι ίσως προκύψουν και χειρότερα ψάχνοντας. Αλλά δεν μπορώ να μη συμφωνήσω με κάποια πράγματα που υποστηρίζουν , ειδικά όταν κανείς άλλος δεν "ακούει" τις επιθυμίες μου (σαν λαός...). |
|
|||
|
|||
![]()
Υπηρχε συμμοριτοπολεμος στην Ελλαδα??
Last edited by J.T.R; 12-05-2012 at 12:01. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καμαρωσε τα γραφομενα, τα συμβολα και τα εξωφυλλα και τα λεμε!.. ![]() (..Και, αν εσυ πιστευεις την ελευθερια εκφρασης, αναρωτησου αν την σεβονται αυτοι..) |
|
|||
|
|||
![]()
Παρα####υθω το θεμα απο την αρχη και θα ηθελα να αναφερω κατι.... ετσι για την ιστορια....
Ετυχε και δεν πετυχε, να εχω το μισό μου σοϊ στο βουνο και το αλλο μισο στον Εθνικο Στρατο, μπορω να γραψω ανετα μια εγκυκλοπαίδεια απο οσα εχω ακουσει απο τον παππου μου που υπηρετησε αξιωματικος στο Γραμμο και στη Ναουσα, με τον Μεγαλο Παττακο σας υπολοχαγο, απο τον αδερφο του που εμεινε παραλλητος απο τη μεση και κατω απο οβιδα... σε ενεδρα... Το συμαντικοτερο ομως κεφαλαιο θα ηταν απο τον αδερφο του παππου μου που ζουσε μεχρι προσφατα στα σκοπια, απο την αδερφη του που παρθηκε μικρη με το παιδομαζομα και ζει στην πολωνια, ..... Ηταν ενα κινημα διασπασεις της Μακεδονιας, οπως πολυ ορθα λεει ο Παττακος, το ιδιο με ειπαν και οι μεν.. αλλα και οι δε.... εγκληματα εγιναν απο ολους, ο παππους μου οταν μπηκαν σε χωρια των γρεβενων για να τα απελευθερωσουν ειδαν εκατονταδες παλουκωμενους... μπορω να σας δειξω σε φωτογραφιες χιλιαδες πτωματα, μιας και τα εχω σαν αρχειο Μην μισειτε ομως τους αριστερους, ΔΕΝ γνωριζαν, η θεια μου εχασε τον αντρα της και το μοναχοπαιδι της στο βουνο, μετα περασε εξορια με οτν Μικη θεοδωρακη επι 7 χρονια, υπεργαψε και βγηκε, αλλα παντα εκει στο κομμα, επρεπε να περασουν 50 χρονια για να καταλάβει οτι την κοροϊδεψαν και οτι εχασε ολη της την ζωη για ενα ψεμα.... ενα με διδαξε η αναγνωση και μελετη του συμμοριοπολεμου... οτι η αγνοια σκοτωνει.... χιλιαδες παιδακια δουλευουν για το κομμα ακομη και σημερα, χιλιαδες κοσμος ακουει και τρεχει δωρεαν για το κομμα.... ηταν εγκλημα του Καραμανλη να τους νομιμοποιησει.... δεν ειμαι ακροδεξιος, αλλα οι μνημες εινια φρεσκες... και οποιος ξεχναει την ιστορια απλα την ξαναζει... ΥΓ, εχω ενα τουφεκιο, απο τον παππου μου, εγγλεζικο οπως ελεγε, το οποιο το πηρε απο μια ομαδα συμμοριτων, οταν ο στρατος ειχε οπλα κατασκευης 1935 αγγλικα.... οι συμμοριτες ειχαν κατασκευης 1944 εγγλεζικα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και πάλι όμως η αρχαία ρήση που ανέφερα, ισχύει. Όπως και η ελευθερία λόγου. Οτιδήποτε διαφορετικό, μας ρίχνει στο ίδιο επίπεδο. Εφόσον αυτά ευαγγελίζονται, δεν θα αργήσει η μέρα που θα ξεφουσκώσουν. Θα εκτεθούν.Αυτά όμως είναι προσωπικές απόψεις και σαφώς επιδέχονται αμφισβητήσεων. Θα δείξει.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κι έχει δίκιο. Πόσοι θα πάνε να ψάξουν τα "βιογραφικά" του καθενός πριν ψηφίσουν; Επιπλέον, και εδώ είναι που με βρίσκει σύμφωνο η ΧΑ, ποιος Έλληνας ( ; ) πολιτικός σκέφτηκε το θέλημα του λαού για τα Εθνικά θέματα; Ακόμα και για τους λαθρομετανάστες (όχι τόσο ολοκληρωτικά του στυλ "όλοι είναι παράνομοι, ακόμα και οι νυκοκυραίοι") συμφωνώ με όσα είπαν και λένε. Δυστυχώς δεν έκανα (και άλλοι 500000 Έλληνες ) τον κόπο να ψάξω βαθύτερα στις διακηρύξεις τους. Δεν τους ψήφισα, γιατί δεν ήμουν στην Ελλάδα και αν ήμουν θα ψήφιζα έναν συμμαθητή μου που ήταν υποψήφιος με το Σύνδεσμο Εθνική Ενότητας. Αν δεν συνέτρεχαν αυτά, θα τους ψήφιζα όμως. Ποιος φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη γι αυτό; Εγώ ο βιοπαλαιστής - μέσος Έλληνας, που δεν έχω χρόνο να "δέσω τα βρακιά μου" που λένε, ή οι πολιτικοί που έφεραν τη χώρα σ' αυτό το σημείο, που ξεπουλάνε Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, νησιά κλπ;;;; Εγώ φταίω, ή αυτοί που με την ανύπαρκτη πολιτική τους στο μεταναστευτικό, κατάντησαν την Αθήνα και όλα τα αστικά κέντρα στο σημερινό χάλι; Ξέρεις ποιοι είναι πίσω από την απίστευτη υποβάθμιση της Ομόνοιας πέριξ του πάλαι ποτέ Μινιόν; Αρκεί να σου πω τους σημερινούς ιδιοκτήτες του κτιρίου. Κοινοπραξία Βωβού - Μπακογιάννη...... Τι να λέμε τώρα...... Στην τελική , αν μόνο τη ΧΑ φοβούνται οι κρατούντες (και την φοβούνται , φαίνεται) αυτή θα βάλει ο λαός στη Βουλή! Όχι μόνο από θυμό! Αλλά από απελπισία! Last edited by forester; 12-05-2012 at 11:41. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύνδεσμοι για να "κατεβάσετε" τα σχολικά βιβλία των παιδιών σας. | Vagelis Gar | Επικαιρότητα | 22 | 08-09-2011 11:10 |
Να προσεχουμε και λιιιιγο τα.. "μετοπισθεν", Ε?? | black_hawk | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 26 | 31-08-2011 00:45 |
Ράσμουσεν: "Δε φταίει η Ελλάδα, οι τόκοι είναι υψηλοί" | SenseiG | Κόσμος | 0 | 20-05-2011 21:22 |
Μπλόκο" στις πιστωτικές όσων καθυστερούν τις δόσεις | gsmaniac | Ελλάδα | 17 | 12-10-2010 20:16 |
Να τι θα "ντυθώ" στις απόκριες .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 20-02-2009 11:16 |