![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Άκουσα χτες την εκπομπή του Στέφανου Χίου στο Κόντρα και δεν πίστευα στα αυτιά μου.
Από αυτά που έλεγε και ένας εισαγγελέας στο πάνελ, δεν έπρεπε να προφυλακιστεί. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ Η ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΝ 49ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ 39ΧΡΟΝΟ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟ ΡΟΥΜΑΝΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ; Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι: ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ 5295 89.5% ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ 620 10.5% Αν θέλετε μπορείτε να ψηφίσετε στο παρακάτω λινκ: ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ Η ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΝ 49ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ 39ΧΡΟΝΟ ΣΕΣΗΜΑ |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιά είναι η γνώμη σας ;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και να σιγουρευτούν οτι τον καθάρισε...........
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οπλοφορουσε ο ρουμανος? Αν οχι.........
Αν ναι τι οπλο ειχε? μαχαιρι? πιστολι? Ο θυτης με τι τον σκοτωσε? με μαχαιρι? με πιστολι? με τα χερια του τον εσπασε στο ξυλο? Ολα αυτα, η διαφορα δλδ του εχοντα πιστολι απο τον εχοντα μαχαιρι κανει την διαφορα υπερ της ανωτερωτητας σε ''δυναμη'' του πρωτου στον ανακριτη κσι στο δικαστηριο. Ειχε μαχαιρι ο ενας και μαχαιρι ο αλλος ¨η πιστολια και οι δυο? αν αποδειχτει οτι το θυμα επιτεθηκε με σκοπο να σκοτωσει τοτε ο θυτης ηταν σε νομιμη αμυνα. Μαχαιρι ο θυτης και αοπολος ο αλλος? και ουτω καθεξης....... Ολα αυτα οριζουν αν ο θυτης ηταν σε νομιμη αμυνα, αν κατειχε νομιμα το οπλο με αδεια οπλοχρησιας σε περιπτωση πιστολιου, "η ειχε νομιμη κατοχη σε περιπτωση κυνηγετικου οπλου.....και απο ολα αυτα, αλλα και αλλα, αποφασιζεται αν θα προφυλακιστει και παει κατηγορουμενος για φονο ¨η οχι. Τι συνεβηκε σε αυτην την περιπτωση? Εχουμε αστυνομικους και δικηγορους στο φορουμ που μπορουν να μας πουν περισσοτερα. επειδη εχω πεσει θυμα ληστειας μεσα στο ιδιο μου το σπιτι κι ενοσον ημουν μεσα κοιμομενος εγω και η οικογενεια μου (με ενα παιδι 5 χρονων τοτε) κι επειδη τον κλεφτη τον επιασαν και ομολογησε την πραξη του στο δικαστηριο οπου ειχα παει μαρτυρας κατηγοριας, οσον αφορα το ατομο μου, εχω να πω οτι......αν ξυπνουσα κι εβλεπα αυτη την μινιατουρα που ειδα στο δικαστηριο ισως δεν κρατιομουνα τον σκοτωνα επιτοπου τον φορτωνα στο πορτ μπαγκαζ και τον πεταγα στην Αθηνων-Σουνιου καπου. Αν παλι κρατουσε καποιο οπλο τοτε θα το σκεπτομουνα δυο φορες με ιδιες παντα τασεις δολοφονιας απο μερους μου αν κρατουσε μαχαιρι κι οχι πιστολι..... Αλλα νομιζω οτι τελικα θα επικρατουσε η λογικη σε καθε περιπτωση του να σωσω οτι μπορω και κυριως την ακεραιοτητα της κορης μου που κοιμοταν και της συζυγου....... σ.σ. ο χιος απο οτι καταλαβα δεν ειπε τιποτα για τις παραπανω περιπτωσεις........ |
|
|||
|
|||
![]()
Τα είπε όλα αυτά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις την αλήθεια.Ο δράστης ισχυρίζεται απ' ότι άκουσα σε άλλο κανάλι οτι ήταν δυο οι δράστες και ο άλλος που την κοπάνησε ήταν οπλισμένος.Επίσης λέει οτι τους πυροβόλησε για εκφοβισμό από τα 25 μέτρα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εγω γιατι ειμαι εδω...........
![]() αφου ξερεις οτι εχω τα κλειδια του παραδεισου........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οταν μας την ειχαν πεσει μεσα στο σπιτι μας πριν χρονια,ενας γειτονας που ηταν στην αντιτρομοκρατικη μου ειχε πει το εξεις απλο "αμα τον καταφερεις και τον βγαλεις απο τη μεση πετα τον απο το μπαλκονι στο δρομο,κανεις δε θα ψαξει το γιατι αμα ειναι σεσημασμενος".....
|
|
|||
|
|||
![]()
τελικα μπαινει ο καθε ενας στο σπιτι μας και μετα εμεις πρεπει να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε Ελεφαντες !!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
είσαι ΘΕΟΣ...............!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απλά συνεργάτης του...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προφυλακίστηκε γιατί σκότωσε το Ρουμάνο κλέφτη | lgs | Ελλάδα | 12 | 13-05-2012 11:32 |
Τρία χρόνια φυλάκιση σε επιχειρηματία για οφειλές στο Δημόσιο | GeorgeP | Επικαιρότητα | 21 | 24-11-2011 18:56 |
Στη φυλακή γιατί σκότωσε τον κλέφτη !!! | Arkas | Ελλάδα | 102 | 13-04-2011 12:38 |
Αντί για ζαρκάδι σκότωσε τον φίλο του | agrats | Επικαιρότητα | 13 | 02-03-2011 23:24 |
Ενας 42χρονος σκότωσε την 80χρονη μάνα του για λίγα ευρώ | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 02-03-2010 15:45 |