![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εχω βαλει τις Night Breaker (υποτιθεται για αυτοκινητα), και ειμαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα. Πιο πολυ φως - μεγαλυτερη αποσταση φωτισμου αλλα σε καμια περιπτωση η βελτιωση δεν φτανει τα λεγομενα της εταιριας. Εχω βαλει και μια "ψειρα" led και το αποτελεσμα για 30€ συνολο πιστευω ειναι value for money. Σιγουρα τα xenon θα φωτιζαν παραπανω και θα ηταν και πιο "μουρη" αλλα θα τυφλωναν παραπανω + δεν μπορω τα πολλα μπιμπλικια και πιθανα προβληματα με το can bus.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() κι εγώ τρέμω στην ιδέα, ότι μπορεί να πειράξω κάτι και να γίνει μακακία. Η διεύθυνση όμως που μας έστειλε ο kornlaz, έχει ενδιαφέρον και δείχνει σοβαρότητα, οπότε θα το ερευνήσω λίγο ακόμα, καθότι ο άνθρωπος έχει και XENON για can-bus Τελικά να δώσεις 120-130 € για να ΒΛΕΠΕΙΣ, ίσως δεν είναι και τόσα πολλά ![]() ![]() Μάλλον περισσότερο θα στοιχίσει αν δεν βλέπεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πράγματι, και η εμφάνιση είναι ένα θέμα !
Είδα σε ένα GS τοποθετημένα, και όπως κάθεσαι, βλέπεις ένα ασημί κουτί δεξιά, το οποίο δείχνει άσχετο με το μηχανάκι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσύ τι αγόρασες ακριβώς και σου κόστησε 30€????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
OSRAM H7 NIGHTBREAKER PLUS HEADLIGHT BULBS *BRAND NEW* | eBay + 1 led (Can bus compatible) Free αποστολη 1,89λιρες για 2 λαμπες. ERROR FREE CANBUS W5W T10 501 5 SMD LED SIDE LIGHT BULB | eBay 15,78 + 1,89= 17.67 λιρες Αγγλιας = περιπου 22-23€ (ημουν large οταν ειπα 30€ ![]() Για H11 με δωρεαν μεταφορικα εδω: OSRAM H11 NIGHT BREAKER PLUS BULBS H11 12V 55W (711) | eBay £28.99 = 37-38€ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Εγώ βρήκα τις H11 σε Nightbreaker το ζευγάρι στα 40€.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ορισμενοι εμποροι δεν θα βαλουν ποτε μυαλο... |
![]() |
|
|