![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έβαλα τίτλο για να μην προκαλέσω σύρραξη,
βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.... «Σκάνδαλο» στην ΕΛ.ΑΣ με 60 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ Καταγγελίες ότι αγνόησαν εντολές ανωτέρων και κτύπησαν άγρια φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18:59 emailεκτύπωση ![]() ![]() Αναστάτωση στην ΕΛ.ΑΣ από μαζικό κρούσμα απειθαρχίας αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Περίπου 60 εποχούμενοι αστυνομικοί συνεπλάκησαν, στις μία το βράδυ της Τετάρτης, με φοιτητές στο προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου παρά τις αντίθετες εντολές από το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ και από ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς. Οι αστυνομικοί ξυλοκόπησαν με κλομπ πολλούς φοιτητές της ΑΣΟΕΕ που τους θεώρησαν υπεύθυνους για την ρίψη μπουκαλιών -λίγη ώρα νωρίτερα- εναντίον μοτοσικλέτας της ομάδας ΔΙΑΣ. Κι όλα αυτά όταν οι υπεύθυνοι αξιωματικοί... φώναζαν στους ασυρμάτους να φύγουν από το σημείο εκείνο οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και να μην συμπλακούν με τους φοιτητές. Ηδη έχουν ζητηθεί εξηγήσεις από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ενώ αυτό το κρούσμα «μαζικής ανυπακοής» θεωρείται ενδεικτικό των προβλημάτων που υπάρχουν στην λειτουργία της ομάδας μοτοσικλετιστών της ΕΛ.ΑΣ, το τελευταίο χρονικό διάστημα... Σύμφωνα, λοιπόν, με αστυνομικές πηγές το περιστατικό ξεκίνησε λίγο πριν τη μία το ξημέρωμα της Τετάρτης όταν δυο εποχούμενοι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που κινούντο στην οδό Πατησίων, δέχθηκαν ένα δύο αντικείμενα από άτομα που βρίσκονταν μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Οι δυο αστυνομικοί φαίνεται ότι στάθηκαν σε εκείνο το σημείο και δεν απαντούσαν στους ασυρμάτους της ΕΛ.ΑΣ. Αυτό προκάλεσε ανησυχία στο επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ αλλά και σε άλλους μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν μαζικά επί τόπου. Τουλάχιστον 30 μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ παρατάχθηκαν έξω από την ΑΣΟΕΕ και παρά τις αντίθετες εντολές του κέντρου της ΕΛ.ΑΣ οι αστυνομικοί εφόρμησαν στον πανεπιστημιακό χώρο. Σύμφωνα με αναφορές αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ «για τουλάχιστον 20 λεπτά ουδείς υπάκουσε στις εντολές. Τους διατάζαμε να φύγουν αμέσως από εκεί, αφού ελλόχευε ο κίνδυνος γενίκευσης των επεισοδίων, όμως εκείνοι δεν άκουγαν κανέναν...». Το απόγευμα της Πέμπτης από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ διατάχθηκε διοικητική έρευνα για το περιστατικό. ΤΟ ΒΗΜΑ - «Σκάνδαλο» στην ΕΛ.ΑΣ με 60 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ - κοινωνία Αισθάνομαι πραγματικά......... ανασφάλεια....... Πίσω στα "θρανία" παλληκάρια!!!!!! Κάτι καταλάβατε λάθος! Κι όταν αρχίσουν τα όργανα από κάποιους θα βγαίνει ο Κοκκαλάκης να κλαίγεται..... Τι #########....... |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποτε ένας Ταγματάρχης (εγώ ήμουν νέος Λοχαγός) μου έθεσε την εξής ερώτηση:
- Τι είναι ένας εκπαιδευμένος , αλλά απείθαρχος άντρας; . . . . . . . . . ... ..... ............ Απάντηση: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!!!!! Αυτά παιθάνουμε όταν γίνονται "εκπτώσεις" σε θέματα εκπαίδευσης και κυρίως στη διάρκειά της! Κάποιοι λένε πχ "γιατί να είναι 18 ή 24 μήνες η θητεία"; Αφού σε 3-4 μήνες μαθαίνω την ειδικότητά μου... Γιατί σε 4 και 10 μήνες ΔΕΝ μαθαίνεις να πειθαρχείς!!!! Και όταν εκπαιδεύεσαι για να φέρεις όπλο (και το φέρεις καθημερινά μέσα σε κόσμο) τότε γίνεσαι επικίνδυνος , αν δεν πειθαρχείς!!!!! Και το ρητό της Σχολής Ευελπίδων: "Άρχεσθαι μαθών, άρχειν επιστήσει" Τα σχόλια δικά σας... ΥΓ: τα παραπάνω έχουν άμεση σχέση με το περιστατικό της ΔΙΑΣ, για τον απλό λόγο ότι αυτή η ομάδα - υπηρεσία, συγκροτήθηκε σε χρόνο dt άλλο τόσο διαρκεί και η "εκπαίδευσή τους". Last edited by forester; 17-05-2012 at 22:03. |
|
|||
|
|||
![]() τα εχουμε πει πολλες φορες .............ειναι παιδια ανεκπαιδευτα και σε συνδυασμο με τα φαρμακα στο γυμναστηριο, κανουν ομορφιες
![]() θα ηταν ενδιαφερον να μαθουμε, αν τιμωρηθουν που δεν ακολουθησαν τις διαταγες του κεντρου επιχειρησεων ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι αμα μέσα στην ΑΣΟΕΕ είχε καμιά 200αριά φοιτητές και τους έκανα τουλουμί τους ΔΙΑΣ θα ήταν κολόπαιδα!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το πάνε κάποια ξυπνοπούλια φιρί φιρί να γίνει της ########. Εκτός της ανυπακοής στις εντολές που είναι το πιό σοβαρό, έχει πει κανείς στους νταήδες ότι το πανεπιστημιακό άσυλο παραβιάζεται με εντολή εισαγγελέα; Δεν πρέπει τώρα να τους κόψει τον #### η διοίκηση της ΕΛΑΣ; Σκέφτηκαν οι ####κες τι θα γινόταν αν τους έπαιρναν χαμπάρι τίποτε μπουμπούκια και τους εγκλώβιζαν;
Τι να πω ρε πούστη μου;! Ντιπ μυαλό;! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η προσωπική αντωνυμία θα φταίει!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είδωμεν! Σε πρώτο πρόσωπο, αν ήμουν Αρχηγός ΕΛΑΣ, θα ήταν σπίτι τους όλοι από σήμερα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μάλλον για αυτό δεν είσαι Αρχηγός της ΕΛΑΣ ή όπου αλλού...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια στα παιδιά !!!
![]() |
![]() |
|
|