![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
η θεα απο το ξενοδοχειο
![]() Uploaded with ImageShack.us Tο ξενοδοχειο ηταν ωραιο ,παραδοσιακο με κεφαλια ζωων στον τοιχο κ η παρουσια ξυλου ηταν εντονη. το ξενοδοχειο ![]() Uploaded with ImageShack.us Μπανακι κ βουρ για το φεστιβαλ.Φτανουμε ,ο κοσμος πολυς,μπαινουμε μεσα κ κατευθυνομαστε στα περιπτερα για τι άλλο?Μπυρα.Παρατηρωντας γυρω μου διαπιστωνω ότι οι γερμαναδαρες είναι μεθυστακες κ τρων κ ‘’σκουπιδια’’.Φαγαμε κ μεις τα σουπερ αλμυρα τηγανιτα παλιοβρωμολουκανικα που για να ‘’σβησεις’’ επινες κ κανα 2λιτρο μπυρας.Ετσι εξηγουνται όλα. στο φεστιβαλ ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
![]()
Η συναυλια ωραια,τα group τα χωνουν,κ είναι ολοι ευτυχισμενοι.Τελειωνει η συναυλια κ αστραφτει ο ουρανος.Επιδρομη σε παρακειμενο fastfoodαδικο για μπυρες για το ξενοδοχειο κ γρηγορα στην ‘’αραπω’’ για να μην μιας πιασει βροχη αλλα κ καμια τροχαια γιατι το αλκοολ στο αιματακι μας ειχε καποιο %.Με το φτανουμε αρχιζει η βροχα κ την γλυτωνουμε.
στο φεστιβαλ 2 ![]() Uploaded with ImageShack.us με το φιλο απο τα γρεβενα(η διπλα γερμανιδα μας ειχε ζαλισει τα @@ για κατι ελαιωνες που ειχε στην πελοπονησσο....) ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
![]()
στο εσωτερικο του motel
![]() Uploaded with ImageShack.us ΜΕΡΑ 4Η Ξυπνημα πρωι κ πρεπει να αφησουμε το ξενοδοχειο κ να ψαξουμε να μεινουμε αλλου για ακομη μια βραδια.Καθως βγαινουμε το ματι πεφτει στο καστρο.Χωρις σκεψη τραβαμε τον ανηφορο φτανουμε στο παρκινγ οπου με 1 ευρω φυλαγαν μοτο κ κρανη κτλ.Ειχε κ λεοφωρειο να ανεβεις αφου η ανηφορα ηταν πολλη ,αλλα εμεις θελαμε να την δουμε ‘’ιπποτες της στρογγυλης τραπεζης’’κ προτιμησαμε τα ποδαρακια ![]() Uploaded with ImageShack.us .Να νιωσουμε σαν αυτους που ανεβαιναν αιωνες πριν,κ περνουμε τα σκαλια μεσα στην πνιγμενη στη βλαστηση αποτομη πλαγια .Επιτελους φτανουμε κ παμε στην εισοδο.εισητηριο περιπου κανα 12αρι αλλα εμεις βγαλαμε με 7 γιατι μπηκαμε με προτροπη του φιλακα με γκρουπ, που ειχε λεει όμως ξεναγο στα γερμανικα.αλλιως επρεπε να περιμενουμε καμια ωρα για ξεναγο στα αγγλικα.Γερμανικα η αγγλικα εμεις δεν θα καταλαβαιναμε ετσι κ αλλιως, κ άλλη ‘’δλεια’’ δεν ειχαμε να περιμενουμε, γιαυτο κ μπηκαμε. ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
![]()
Οσο ειμασταν μεσα παρατηρουσα ότι μαυρα συννεφα μαζευονται πολύ απηλητικα κ σκοτεινιαζει ο τοπος .Ωραια σκεφτομαι ,αν αρχιζει κ βρεχει εδώ δεν τελειωνει πριν μουλιασει ο τοπος,παλι ξενοδοχεια θα πλερωνουμε(αχχχ η τσεπη μου)Με το που βγαινουμε κατι σταγονες ΝΑ..αρχιζουν κ πεφτουν κ μεις τροχαδην από κει που ανεβηκαμε σε κανα μισαωρο στην κατηφορα καναμε ουτε το μισο.Καθως ετρεχα εχασα κ τα γυαλια μου ,που το καταλαβα όταν ειχαμε ηδη κατεβει κ δεν υπηρχε περιπτωση να ανεβω να τα ψαξω αφου ηταν κ ημιτασιον περιπτε-rayban.
στο εσωτερικο του καστρου ![]() Uploaded with ImageShack.us η θεα απο πανω ![]() Uploaded with ImageShack.us στην αυλη ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
![]()
οι σκεπες
![]() Uploaded with ImageShack.us πανοπλιες ιπποτων ![]() Uploaded with ImageShack.us κ οι φιγουρες τους ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
![]()
Σταζουμε από πανω μεχρι κατω αλλαζουμε στις τουαλετες,φοραμε στολες κ αδιαβροχα κ βουρ μεσα στο ανεμοβροχι(που τελικα κρατησε εως την άλλη μερα με μια σταση λιγες ωρες το βραδυ) κατεβαινουμε κ παμε για ανεβρεση ξενοδοχειου.Παλι τα ιδια με χθες σιγα μην βρισκαμε κ καθως απομακρινομασταν από το balingen(από την άλλη πλευρα σημερα) σε ένα βενζιδικο ο εξυπηρετικοτατος καλοσυνατος βενζινας φωναξε την κορη του να μπας κ συνενοηθουμε με αγγλικα,η οποια με τη σειρα της επαιρνε τηλ σε γειτονικα motel κ μας βρικε ένα δωματιο(60 ευρα) λιγο παραδιπλα.Ξεφορτωνουμε,αλλαζουμε κ με αδιαβροχα
Κ φουλ βροχη ξεκιναμε ξανα για τη συναυλια. οι twisted sister,αποθεωση της βραδυας ![]() Uploaded with ImageShack.us Αφου περασε κ αυτό το βραδυ υπεροχα κ επιστεφοντας στο ξενοδοχειο από οποιο χωριο περνουσαμε αστραφταν τα φλας από τις καμερες ταχυτητας με οριο τα 50(ευτυχως φωτογραφιζαν από μπροστα),την πεσαμε γιατι αυριο ειχε βαρετη autoban με προορισμο την βαβαρικη πρωτευουσα ΜΕΡΑ 5Η μετα το ξυπνημα παμε να πληρωσουμε, και μας λεν-αφου ειστε από ελλαδα δεν χρειαζεσται αποδειξη.ε?κ εγω σαν ελληνας λεω, δεν χρειαζομαστε εάν η τιμη πεσει κ κανα δεκαρικο,το οποιο κ εγινε ,(αλλα να μην λεν ότι μονο οι ελληνες είναι λαμογια με την φοροδιαφυγη ).Παιρνουμε δρομο μεχρι το ulm πηγαμε από επαρχιακους δρομους κ απολαυσαμε την γερμανικη εξοχη ![]() Uploaded with ImageShack.us πολλα δεντρα ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
![]()
μπηκαμε στην autoban κ διαπιστωσαμε ότι η γερμανοι στους δρομους τους τρεχουν.ΠΟΛΥ.!!!Αφου μας προσπερνουσαν με ιλλιγγιωδη ταχυτητα ειπα κ γω να δοκιμασω τις επιδωσεις της ‘’αραπως’’ μια κ ειχε πατησει πια τα πρωτα 2000+ χλμ,κ δως του γκαζι.εκει διαπιστωσα ότι η ‘’αραπω’’ μπορει να παει παρα πολύ γρηγορα αλλα κ να διατηρει ανετοτατα ταχυτητες των 200+ χλμ/ωρα διπλοφωρτωμενη για ωρες.Ετσι τα χλμ εφυγαν γρηγορα κ μπηκαμε στο μοναχο με μολυβι ουρανο κ ψιλοβροχο.Ηταν κ η 1η φορα που χρησημοποιησα το GPS για ένα ξενοδοχειο ibis που ειχα τσεκαρει με καλη τιμη, κ διαπιστωσα ότι τελικα η τεχνολογια σε μερικες καταστασεις κανει τη ζωη σου πιο ευκολη.
το μουσειο της bmw ![]() Uploaded with ImageShack.us μοναχο ![]() Uploaded with ImageShack.us Αφου τακτοποιηθηκαμε ωρα για βολτα με το μετρο οπου καμια σχεση δεν εχει με αυτό της ελληνικης πρωτευουσας από θεμα καθαριοτητας κ πανω οι συρμοι ηταν πολύ συχνοι με αποτελεσμα τα βαγονια να μην ασφυκτιουν από κοσμο.Βγηκαμε στην κεντρικη πλατεια κ καθοτι κυριακη ειχε εκδηλωσεις κ παρα πολύ κοσμο.Τραπεζακια κ περιπτερα κάθε λογης μπυρας,σε μια συναυλια από τοπικους τραγουδιστες.Βλεπω τιμη μισολιτρου 1.3 παραγγελνω 2 κ μου ζητανε + 4 ευρω.-ΓΙΑΤΙ?Πληρωνεις 2 ευρω το γυαλινο ποτηρι παρακαλω την 1η φορα κ χρησημοποιης το ιδιο για ολο το βραδυ.Οταν θελησεις το δινεις πισω κ σου επιστρεφουν τα 2 ευρο.Αποτελεσμα να μην υπαρχουν ,όπως σε αντιστιχη ελληνικη εκδηλωση, κατω χιλιαδες πλαστικα ποτηρακια-σκουπιδια.Δεν εχω παρει μαζι μου τα τσιγαρα κ ψανω να βρω μαγαζι.Δεν υπαρχει τετοιο ανοιχτο,καθως τα μονα περιπτερα που υπαρχουν είναι υπογεια στο μετρο κ τετοια ωρα είναι κλειστα.Τωρα?Ρωταω κ μου λεν μονο αυτοματοι πωλητες με πιστωτικη καρτα.εγω όμως τετοιο πραμα δεν εχω κ προσφερω το αντιτιμο σε μετρητα μπας κ με εξυπηρετησουν οι ντοπιοι με τις δικες τους καρτες.Πηρα το ‘’3ο το μακρυτερο’’Μου λεει ενας πανε σε κανα μαγαζι μεσα αυτά εχουν.Πηγαινω κ εγω(στις τουαλετες του μαγαζιου ηταν το μηχανημα) αλλα κ κει μονο καρτα.Αφου ‘’στολιζω’’ το μηχανημα με ελληνικες βρισιες ακουω ένα ‘’Αρε πατριδα,δωσε κ άλλο’’Ηταν σερβιτορος του μπαρ ελληνας ο οποιος τελικα με εξυπηρετησε κ βγηκα από το μαγαζι με 1 πακετακι μοσχοβολιστα τσιγαρα! . |
![]() |
|
|