![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οπως γράφεις πιό πάνω σπουδάζεις στο ΑΠΘ, ανέβασες σχετικό θέμα και μου διέφυγε; Το πανεπιστήμιό σου το προστάτεψες από αυτούς που το έσπαγαν ή παρακολουθούσες από μακρυά; Το τι θέμα θα ανεβάσω φίλε μου άσε να το κρίνω εγώ. Αν δε σου αρέσουν τα θέματα δεν είσαι υποχρεωμένος να τα διαβάζεις. Οσο για το αν βλέπω και με τα δύο μάτια δεν είσαι σε θέση να το γνωρίζεις. Ανέβασα το θέμα, για να στο κάνω λιανά, για να στηλιτεύσω τη συμπεριφορά κάποιων αστυνομικών. Αν αυτοί που δουλειά τους είναι να μας προστατεύουν δεν υπακούν στις εντολές των ανωτέρων έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα. Δε με ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση γιατί δε δόθηκε εντολή εισαγγελέα, αυτό ας το βρουν "αναλυτές", η ασυδοσία όμως από τα όργανα της τάξης είναι επικίνδυνη. |
|
|||
|
|||
![]()
ok
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γιαννη ισως θα πρεπε καποια στιγμη να στηλιτευσουμε και τις συμπεριφορες των ανωτερων της αστυνομιας που συμπεριφερονται σαν κοτες λυρατες,φοβουμενοι μη σπασουν κανενα αυγο και δυσαρεστησουν τα αφεντικα τους...
οι αστυνομικοι που κυκλοφορουν αναμεσα μας δεν ειναι σακοι του μποξ να τις τρωνε και να χλευαζονται χωρις να αντιδρουν... |
|
|||
|
|||
![]()
βρε παιδια ας οργανοθουμε λιγακι μπας κ κανουμε κανα βημα μπροστα.......τι ειναι το πανεπιστημιο να υποθαλπει τον οποιοδηποτε πεταει πετρες(στην προκειμενη περιπτωση) η κανει πλατες στην μαυρη αγορα( η ασοεε απο την μια μερια μεχρι την αλλη εχει τσαντες κ πορτοφολια) αντι να καταδικαζει κ να αποτρεπει(με την βοηθεια των αρμοδιων αρχων) τετοιου ιδους καταστασεις;;οσο δε για την αστυνομια κατα την γνωμη μου κακος μπηκε χωρις την αδεια της ανωτατης αρχης του πανεπιστημιου.απο την αλλη δε κατι πρεπει να γινει (δεν επιτρεπετεαι να μην μπορει να περναει η αστυνομια υπο τον φοβο συρραξης απο το εν λογω δρομο η να κινδυνευει η σωματικη τους ακαιρεοτητα,εκτος κ αν προκειται για γκετο).Τελος οσο οι ΜΕΓΑΛΟΙ δεν τα βρισκουν φοβουμενοι μην χασουν καμια θεση η κανα βαθμο οι μικροι θα παιζουν πετροπολεμο κ εμεις θα βλεπουμε το δεντρο αντι για το δασος......
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καταρχήν πολύχρονος φίλε! Ρε φιλαράκι, αφού ξέρεις...κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τα χώνω στην ηγεσία. Ο αστυνομικός που δεν υπακούει εντολές, κάποια στιγμή θα γίνει σάκκος του μποξ. Θυμάσαι τα παλληκάρια της ΔΙΑΣ που σκοτώθηκαν στο Ρέντη; Από ανυπακοή έγινε φίλε κι υπερεκτίμηση των ικανοτήτων τους. Κι οπως είπα, θέλω να με προστατεύουν, δε θέλω χουλιγκάνους. |
|
|||
|
|||
![]()
Οι συνταγματικοί δημοκράτες να χαίρονται τους φοιτητές, τους καθηγητές, τον πρύτανη και τον … φύλακα της ΑΣΟΕΕ !!!
Εύγε !!! ![]() ![]() ![]() ![]() DefenceNet - Τι άλλο θα δούμε ακόμη: Αλλοδαποί και φοιτητές ( ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είπα κι εγώ..... Πάντα με τον καλό τον λόγο είσαι.... απορώ ρε Θοδωρή, αλλά δεν έχω όρεξη για κουβέντες.... τα παλληκάρια πήγαν σαν πρόβατα στη σφαγή, άμα το αμφισβητείς κι αυτό..... τους είπαν από το κέντρο να πλησιάσουν οι μηχανές το όχημα ξέροντας ότι οι δράστες ήταν οπλισμένοι; Καλή η όρεξή σου για αντιπαράθεση κι υπαινιγμούς αλλά αντί να κάνεις αυτό, γράψε τι πραγματικά συνέβη. Καταντάς κουραστικός. |
![]() |
|
|