GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 21-05-2012, 11:13
griv_gs Ο/Η griv_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE
Προεπιλογή Απάντηση: ( χωρίς τίτλο.... )

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MikeKav Εμφάνιση μηνυμάτων
Όλα τα παραπάνω περιγράφηκαν στην ενημέρωση της πρυτανείας. Δεν έχω λόγω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα της πρυτανικής αρχής και του πρύτανη.
Μην σου φαίνεται περίεργο αργά το βράδυ να είναι κάποιος σε σχολή. Έχουν φύγει και ξημερώματα από εργαστήριο γιατί το πείραμα απαιτούσε συγκεκριμένες συνθήκες για να εκτελεστεί και συγκεκριμένους χρόνους. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι ο κανόνας.

Εδώ φίλε μου θα διαφωνήσω για τον πρύτανη. Σπουδάζω και εγώ Αριστοτέλειο και πιστεύω 'οτι ο πρύτανης δεν είναι ότι πιο αγνό κυκλοφορεί. Για παράδειγμα δες πρώην και νυν πρυτανη Αριστοτελείου, δύο πρυτάνεις με εντελώς διαφορετικές αποψεις περι κομμάτων και ασύλου. Τα γεγονότα υπερπροβάλλονταν ή αποκρύπτονταν κατά το δοκούν.
Εγώ δεν καταφέρθηκα εναντίον της αστυνομίας γενικά αλλά εναντίον κάποιων αστυνομικών που προέβησαν σε συγκεκριμένες πράξεις. Δεν αναφέρθηκα ούτε σε ΔΙΑΣ ούτε σε ΔΕΛΤΑ. Για μένα δεν έχει σημασία. Όλους τους σέβομαι το ίδιο. Όλοι είναι αστυνομικοί, όλοι φοράνε το εθνόσημο και θεωρώ ότι όλοι θα πρέπει να το τιμούν. Και όλοι τους σχεδόν το τιμούν και χύνουν αίμα και ιδρώτα γι΄ αυτό. Επίσης είναι κρίμα για όλους τους υπόλοιπους αστυνομικούς που προσπαθούν να κάνουν σωστά την δουλεία τους (με υλικοτεχνική υποδομή που τις περισσότερες φορές είναι για γέλια, σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα επικίνδυνο πλέον) να τραβάν των παθών τους το τάραχο είτε γιατί κάποιοι συνάδελφοί τους την έχουν δει ράμπο, είτε ακόμη χειρότερα γιατί παίζονται πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες τους.
Σέβομαι τον Έλληνα αστυνομικό γιατί γνωρίζω το καθεστώς κάτω από το οποίο προσπαθεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του. Όταν όμως κάποιοι καταλύουν θεσμούς και νόμους θεωρώ ότι θα πρέπει να τιμωρούνται. Τουλάχιστον το ίδιο εάν όχι αυστηρότερα απ΄ ότι οι απλοί πολίτες. Μόνον τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ευνομούμενη και δημοκρατική κοινωνία.
Τώρα όσον αφορά τις καταστροφές στα πανεπιστήμια είναι ένα μεγάλο θέμα συζήτησης που δεν μπορεί να γίνει σε αυτό το χώρο. Αρκεί να σκέφτείς μόνο ποιος κερδίζει από την υποβάθμιση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας και καταλαβαίνεις τι συμφέροντα παίζονται.
Για το υπόλοιπα θα συμφωνήσω
Reply With Quote
Παλιό 21-05-2012, 12:12
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από griv_gs Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν είδα όμως ποτέ τον ORTHO να ανεβάζει κανένα θέμα χωρίς τίτλο για το πόσο καιρό μέχρι πριν λίγες ημέρες, ενόψει εκλογών, σπάζανε το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ Πανεπιστήμιο. Ή πόσες φορές λεηλατούνται πανεπιστήμια.
Να τα διαβάζουμε όλα, όχι με το ένα μάτι.

Οπως γράφεις πιό πάνω σπουδάζεις στο ΑΠΘ, ανέβασες σχετικό θέμα και μου διέφυγε; Το πανεπιστήμιό σου το προστάτεψες από αυτούς που το έσπαγαν ή παρακολουθούσες από μακρυά;

Το τι θέμα θα ανεβάσω φίλε μου άσε να το κρίνω εγώ. Αν δε σου αρέσουν τα θέματα δεν είσαι υποχρεωμένος να τα διαβάζεις.

Οσο για το αν βλέπω και με τα δύο μάτια δεν είσαι σε θέση να το γνωρίζεις.

Ανέβασα το θέμα, για να στο κάνω λιανά, για να στηλιτεύσω τη συμπεριφορά κάποιων αστυνομικών. Αν αυτοί που δουλειά τους είναι να μας προστατεύουν δεν υπακούν στις εντολές των ανωτέρων έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα. Δε με ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση γιατί δε δόθηκε εντολή εισαγγελέα, αυτό ας το βρουν "αναλυτές", η ασυδοσία όμως από τα όργανα της τάξης είναι επικίνδυνη.
Reply With Quote
Παλιό 21-05-2012, 12:14
griv_gs Ο/Η griv_gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE

ok
Reply With Quote
Παλιό 21-05-2012, 12:16
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από griv_gs Εμφάνιση μηνυμάτων
ok
Εγινε!
Reply With Quote
Παλιό 21-05-2012, 12:31
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

γιαννη ισως θα πρεπε καποια στιγμη να στηλιτευσουμε και τις συμπεριφορες των ανωτερων της αστυνομιας που συμπεριφερονται σαν κοτες λυρατες,φοβουμενοι μη σπασουν κανενα αυγο και δυσαρεστησουν τα αφεντικα τους...
οι αστυνομικοι που κυκλοφορουν αναμεσα μας δεν ειναι σακοι του μποξ να τις τρωνε και να χλευαζονται χωρις να αντιδρουν...
Reply With Quote
Παλιό 21-05-2012, 13:56
pocopicos Ο/Η pocopicos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: GS 1200

βρε παιδια ας οργανοθουμε λιγακι μπας κ κανουμε κανα βημα μπροστα.......τι ειναι το πανεπιστημιο να υποθαλπει τον οποιοδηποτε πεταει πετρες(στην προκειμενη περιπτωση) η κανει πλατες στην μαυρη αγορα( η ασοεε απο την μια μερια μεχρι την αλλη εχει τσαντες κ πορτοφολια) αντι να καταδικαζει κ να αποτρεπει(με την βοηθεια των αρμοδιων αρχων) τετοιου ιδους καταστασεις;;οσο δε για την αστυνομια κατα την γνωμη μου κακος μπηκε χωρις την αδεια της ανωτατης αρχης του πανεπιστημιου.απο την αλλη δε κατι πρεπει να γινει (δεν επιτρεπετεαι να μην μπορει να περναει η αστυνομια υπο τον φοβο συρραξης απο το εν λογω δρομο η να κινδυνευει η σωματικη τους ακαιρεοτητα,εκτος κ αν προκειται για γκετο).Τελος οσο οι ΜΕΓΑΛΟΙ δεν τα βρισκουν φοβουμενοι μην χασουν καμια θεση η κανα βαθμο οι μικροι θα παιζουν πετροπολεμο κ εμεις θα βλεπουμε το δεντρο αντι για το δασος......
Reply With Quote
Παλιό 21-05-2012, 22:30
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
γιαννη ισως θα πρεπε καποια στιγμη να στηλιτευσουμε και τις συμπεριφορες των ανωτερων της αστυνομιας που συμπεριφερονται σαν κοτες λυρατες,φοβουμενοι μη σπασουν κανενα αυγο και δυσαρεστησουν τα αφεντικα τους...
οι αστυνομικοι που κυκλοφορουν αναμεσα μας δεν ειναι σακοι του μποξ να τις τρωνε και να χλευαζονται χωρις να αντιδρουν...

Καταρχήν πολύχρονος φίλε!
Ρε φιλαράκι, αφού ξέρεις...κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τα χώνω στην ηγεσία. Ο αστυνομικός που δεν υπακούει εντολές, κάποια στιγμή θα γίνει σάκκος του μποξ. Θυμάσαι τα παλληκάρια της ΔΙΑΣ που σκοτώθηκαν στο Ρέντη; Από ανυπακοή έγινε φίλε κι υπερεκτίμηση των ικανοτήτων τους.
Κι οπως είπα, θέλω να με προστατεύουν, δε θέλω χουλιγκάνους.
Reply With Quote
Παλιό 22-05-2012, 20:26
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Οι συνταγματικοί δημοκράτες να χαίρονται τους φοιτητές, τους καθηγητές, τον πρύτανη και τον … φύλακα της ΑΣΟΕΕ !!!
Εύγε !!!
DefenceNet - Τι άλλο θα δούμε ακόμη: Αλλοδαποί και φοιτητές ( έδειραν άλλους αλλοδαπούς στην Πατησίων!
Reply With Quote
Παλιό 22-05-2012, 20:29
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Καταρχήν πολύχρονος φίλε!
Ρε φιλαράκι, αφού ξέρεις...κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τα χώνω στην ηγεσία. Ο αστυνομικός που δεν υπακούει εντολές, κάποια στιγμή θα γίνει σάκκος του μποξ. Θυμάσαι τα παλληκάρια της ΔΙΑΣ που σκοτώθηκαν στο Ρέντη; Από ανυπακοή έγινε φίλε κι υπερεκτίμηση των ικανοτήτων τους.
Κι οπως είπα, θέλω να με προστατεύουν, δε θέλω χουλιγκάνους.
Μάλλον δεν γνωρίζεις τι έγινε και αναμεταδίδεις λανθασμένα και ψευδή στοιχεία .
Reply With Quote
Παλιό 22-05-2012, 22:33
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Μάλλον δεν γνωρίζεις τι έγινε και αναμεταδίδεις λανθασμένα και ψευδή στοιχεία .

Είπα κι εγώ..... Πάντα με τον καλό τον λόγο είσαι.... απορώ ρε Θοδωρή, αλλά δεν έχω όρεξη για κουβέντες.... τα παλληκάρια πήγαν σαν πρόβατα στη σφαγή, άμα το αμφισβητείς κι αυτό..... τους είπαν από το κέντρο να πλησιάσουν οι μηχανές το όχημα ξέροντας ότι οι δράστες ήταν οπλισμένοι; Καλή η όρεξή σου για αντιπαράθεση κι υπαινιγμούς αλλά αντί να κάνεις αυτό, γράψε τι πραγματικά συνέβη. Καταντάς κουραστικός.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης