![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι. αυτήν έχω. Μην φανταστείς ότι είναι έντονα φιμέ, απλά σκουραίνει λίγο σε σχέση με την τελείως διάφανη. Δεν είχα κανένα θέμα, ούτε την νύχτα, ούτε όταν κοιτάω σε κοντινά αντικείμενα εντός της ζελατίνας.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μου απαντησαν οτι ειναι προτιμοτερο να παρω την διαφανη.Εσυ πιστευεις οτι θα εχω προβλημα σε επαρχειακο δρομο, βραδυ χωρις φωτισμο? Να σημειωσω οτι ειμαι 1.86 υψος αρα πιστευω να βλεπω πανω απο την ζελατινα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Διαβάζοντας όλες τις αναρτήσεις αποφάσισα τις τελευταίες 3 μέρες να κάνω ένα test και να προσπαθήσω να ελέγξω αν οι φιμέ ζελατίνα που έχω μπορεί να μειώσει την ορατότητα ή την οδηγική συμπεριφορά κατά οποιονδήποτε τρόπο. Αν και την έχω περίπου 3 χρόνια και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα, προσπάθησα να την κρίνω από την αρχή. Ακόμα και όταν κοιτούσα μέσα από την ζελατίνα, που σημαίνει ότι κοιτούσα στα 1-2 μέτρα μπροστά μου, πουθενά δεν είχα πρόβλημα ορατότητας. Καταλαβαίνω τις ενστάσεις γιατί και εγώ τις ίδιες είχα πριν αγοράσω ζελατίνα, αλλά το ότι είναι φιμέ δεν σημαίνει ότι δεν είναι αρκετά διάφανη, απλά είναι ελαφρά πιο σκούρα που στο κάτω-κάτω, αυτό που αλλάζει είναι την αισθητική της μοτοσυκλέτας και τίποτα άλλο. Επαναλαμβάνω ότι αναφέρομαι στην συγκεκριμένη ζελατίνα και όχι γενικά, γι΄αυτό και είναι σημαντικό να ελέγχει ο υποψήφιος αγοραστής το προϊόν από κοντά, ή να συμβουλεύεται άτομα (και το forum σε αυτό είναι θησαυρός
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|