![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μην με προγκάς εσύ.......γιατί άμα ξεκινήσω δεν θα έχει τελειωμό το ποστ....θα βγουν στην επιφάνεια και άγνωστα δράματα από συμφορουμίτες .....θα παίξει Μάρθα Βούρτση με Ξανθόπουλο .....το κλάμα θα πάει σύννεφο και κάποιοι θα πιάσουν το μπουζούκι μπας και βγάλουν κάνα ΤΑΛΑΡΟ
|
|
|||
|
|||
![]()
αν ειναι να το πης πεστω ....να ξερουμε
εγω ξερω οτι ειναι απο βρζηλια μερια τοιποτα παραπανω |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ευρ'εθει τίτλος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κεφαλάς της δικής-Ο-μας ![]() (((Πωπω!!!τι εβγαλα παλι ο φούστης ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε 2 μέρες για την ακρίβεια θα ξέρεις ακριβώς πως που και γιατί.....αλλά πάντα με στοιχεία.... Απλά για να μην κατηγορηθώ ότι είμαι γκρινιάρης και συκοφάντης........όλα στην ώρα τους |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχαχα σπαμάρουμε το ποστ αλλά δεν πειράζει ....σε αφήνω να κεντήσεις
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() χαχαχα ειπα...αν ξεκινήσεις-θα θυμηθώ και τα δικά μου περσινα ξινα σταφύλια!!!(μιας και κάποιος πρει να ειναι ο γρινιάρης!!) και που ξέρεις---μπορει να θυμηθεί και κανένας άλλος ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Οποτε μπορει να δοκιμασω τα anakee ![]() Αυτες οι σουζες με φαγανεεεε!!καημενα λαστιχακια |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
χαχαχαχα!!!!! για περνα να μας χαιρετίσεις και απο εδώ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειχα metzeler και ειχα βουισμα εδω και πολλα χιλιομετρα.μετα εκοβαν τακουνι μπρος πισω!εβαλα τα pirelli trail στριβουν και φρεναρουν!επισης ζεσταινονται πολυ γρηγορα!σωμα δεν μπηκα αλομα αλλα στο βρεγμενο δεν τα νοιωθω καλα,το χειμωνα ομως γιαυτο θα βγαλω συμπερασμα!
|
![]() |
|
|