GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 24-05-2012, 07:00
J.T.R Ο/Η J.T.R βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Καρδιτσα
Μoto: Αφρικα Τουιν... Ματωμενος Λυκος...
Προεπιλογή Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Kynthia Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλοι μου, ...
Επιχειρηματα,σωστη γλωσσα και ολοκληρωμενη αποψη

Last edited by yns; 24-05-2012 at 12:58. Λόγος: quoting
Reply With Quote
Παλιό 24-05-2012, 09:52
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο! Που Ξέθαψες την καταγγελία ΤΟΥΡΚΟΥ <<μετανάστη>> κατά των λιμενικών (Το ότι κέρδισε δικαστήριο … ας όψονται οι <<υπηρεσίες>> ). Οι περιπτώσεις παράνομης δράσης ημεδαπών ή ΝΟΜΙΜΩΝ αλλοδαπών αντιμετωπίζεται από τον νόμο και την κοινωνία κάθε χώρας και <<δικαιολογείται>> στα πλαίσια της ανθρώπινης συμπεριφοράς.
Αυτό δεν έχει σχέση με τις συμπεριφορές εγκληματιών που εισρέουν ανεξέλικτα και παράνομα κατά χιλιάδες μαζί με τους άμοιρους των κυκλωμάτων δουλεμπορίας κ.α..
Δεν πεινάνε φίλε αυτοί που κλέβουν σπίτια –βιάζουν-σκοτώνουν…. Αλλιώς θα έκλεβαν μανάβικο ή supermarket….

λεμε το ιδιο πραγμα με αλλα λογια Θοδωρα. Φυσικα και αντιμετωπιζονται απο τον νομο και οχι απο σεριφηδες που πολλοι ελληναρες προσπαθουν να το παιξουν ενω δεν ειναι...και οι οποιοι θα τα κανουν επανω τους οταν βρεθουν μπροστα στην κανη ενος οπλου. Τοτε θα καλεσουν τα καλοπαιδα της ΧΑ τα οποια δεν φοβουνται, κατα δηλωση τους, και τα οποια ΠΟΤΕ δεν τα εβαλαν με τους παρανομους που αναφερεις αλλα με αυτους τους δυσμοιρους λαθρομεταναστες βαζοντας τους στο ιδιο σακι με ολους τους αλλους.
Φυσικα και η Πολιτεια δεν φροντισε να μην φτασουν τα πραγματα ως εκει, φυσικα και ειναι υπευθυνη η ιδια αλλα, ειμαστε κι εμεις υπευθυνοι που δεν την αφηνουμε να κανει την δουλεια της (στρατοπεδα, φραχτης) δημιουργωντας της προβληματα.

Απόσπασμα:
Εγώ πάντως δεν μπορώ να σε φανταστώ να βιάζεις πολλαπλά παρά φύση 13χρονο κορίτσι.......

Τωρα αστειευσαι.............

Απόσπασμα:
..............ή να σκοτώνεις με ΜΑΧΑΙΡΙ για μια κάμερα ή για έναν απλό διαπληκτισμό …
Δεν ξερω ρε Θοδωρα, δεν εχω πεινασει ποτε...........
Παντως αν κρινω απο τις αφηγησεις του πατερα μου και του πεθερου μου για την πεινα στην κατοχη....παρομοια πραγματα συνεβαιναν και τοτε απο ελληνες σε Ελληνες......
Reply With Quote
Παλιό 24-05-2012, 11:27
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10

Με πείσατε...

Πρώτη εισβολή στο πατρικό μου σπίτι, την ώρα που κοιμόντουσαν οι δικοί μου. Ευτυχώς δεν ξύπνησαν και δεν είχανε "συνάντηση". Το ίδιο βράδυ χτύπησαν κι άλλα σπίτια στην περιοχή (Πεύκη). Αλβανοί.
Δεύτερη εισβολή από το μπαλκόνι στο σπίτι του αδελφού μου, που μόλις γυρίζει στο σπίτι από βραδυνή έξοδο. Τον βλέπει στο μπαλκόνι τον αλβανό την ώρα που σκαρφάλωνε με σκάλα από διπλανή οικοδομή. Ευτυχώς τον πρόλαβε και τον χτύπησε με τη μασιά από το τζάκι. Δυστυχώς του ξέφυγε ο αλβανός χτυπημένος...
Τρίτη εισβολή. Στο μαγαζί της μητέρας μου. Το αδειάσανε τελείως. Μα τελείως. Κατά τύχη τους πιάσανε και βρήκαμε το μεγαλύτερο μέρος του εμπορεύματος. Ρουμάνοι.
Τέταρτη-Πέμπτη εισβολή στο μαγαζί του αδελφού μου. Το αδειάζουν και τις δύο φορές. Την πρώτη ανασφάλιστο. Την δεύτερη, δεν σας λέω τι έκανε, αλλά έβαλε και τον βρήκανε τον κούκλο... Αλβανός. Βρήκε και κάτι ψιλά από το εμπόρευμα. Παρ' όλα αυτά σάλταρε και την "έκανε" για Καναδά και γλύτωσε το παιδί. Εκεί υπάρχει κράτος.
Έκτη φορά, ημιτελές ριφιφί στο μαγαζί του πατέρα μου. Χτύπησαν και άλλα εκείνο το βράδυ... Ρουμάνοι.
Έβδομο περιστατικό. Θείος φίλου μου έχει μαζέψει έναν αλβανό, τον παντρεύει, του φτιάχνει σπίτι πάνω από το δικό του, τον κάνει συνέταιρό του στη δουλειά, και ένα ωραίο πρωί ο αλβανός τον σφάζει τον κλέβει και φεύγει για αλβανία...
Αν καταφέρω ποτέ και πιάσω-ξεμοναχιάσω κανέναν, θα σκεφτώ αυτά που λέτε... Θα παίξω "πολιτισμένα" μαζί του, και μετά θα αναλλάβουν τα ροντβά'ι'λερ φίλου μου... Δεν συζητάω να πειράξουν κάποιον δικό μου (χτυπάω χίλια ξύλα). Εκεί θα έχουμε επιστημονικές μεθόδους.
Πείστε με γιατί να τους λυπηθώ... και πείστε και τους δικούς μου...

Reply With Quote
Παλιό 24-05-2012, 11:35
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

ωραιος ο λακης!
και ποσα ακομη τετοια περιστατικα εχουμε ολοι μας...
Reply With Quote
Παλιό 24-05-2012, 12:43
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Με πείσατε...

Πρώτη εισβολή στο πατρικό μου σπίτι, την ώρα που κοιμόντουσαν οι δικοί μου. Ευτυχώς δεν ξύπνησαν και δεν είχανε "συνάντηση". Το ίδιο βράδυ χτύπησαν κι άλλα σπίτια στην περιοχή (Πεύκη). Αλβανοί.
Δεύτερη εισβολή από το μπαλκόνι στο σπίτι του αδελφού μου, που μόλις γυρίζει στο σπίτι από βραδυνή έξοδο. Τον βλέπει στο μπαλκόνι τον αλβανό την ώρα που σκαρφάλωνε με σκάλα από διπλανή οικοδομή. Ευτυχώς τον πρόλαβε και τον χτύπησε με τη μασιά από το τζάκι. Δυστυχώς του ξέφυγε ο αλβανός χτυπημένος...
Τρίτη εισβολή. Στο μαγαζί της μητέρας μου. Το αδειάσανε τελείως. Μα τελείως. Κατά τύχη τους πιάσανε και βρήκαμε το μεγαλύτερο μέρος του εμπορεύματος. Ρουμάνοι.
Τέταρτη-Πέμπτη εισβολή στο μαγαζί του αδελφού μου. Το αδειάζουν και τις δύο φορές. Την πρώτη ανασφάλιστο. Την δεύτερη, δεν σας λέω τι έκανε, αλλά έβαλε και τον βρήκανε τον κούκλο... Αλβανός. Βρήκε και κάτι ψιλά από το εμπόρευμα. Παρ' όλα αυτά σάλταρε και την "έκανε" για Καναδά και γλύτωσε το παιδί. Εκεί υπάρχει κράτος.
Έκτη φορά, ημιτελές ριφιφί στο μαγαζί του πατέρα μου. Χτύπησαν και άλλα εκείνο το βράδυ... Ρουμάνοι.
Έβδομο περιστατικό. Θείος φίλου μου έχει μαζέψει έναν αλβανό, τον παντρεύει, του φτιάχνει σπίτι πάνω από το δικό του, τον κάνει συνέταιρό του στη δουλειά, και ένα ωραίο πρωί ο αλβανός τον σφάζει τον κλέβει και φεύγει για αλβανία...
Αν καταφέρω ποτέ και πιάσω-ξεμοναχιάσω κανέναν, θα σκεφτώ αυτά που λέτε... Θα παίξω "πολιτισμένα" μαζί του, και μετά θα αναλλάβουν τα ροντβά'ι'λερ φίλου μου... Δεν συζητάω να πειράξουν κάποιον δικό μου (χτυπάω χίλια ξύλα). Εκεί θα έχουμε επιστημονικές μεθόδους.
Αν και είμαι παιδί μεταναστών, όπως το έχω ξανά αναφέρει πάλι,
έχω ύστατη υπομονή με τους ανθρώπους, αλλά σίγουρα, χωρίς δεύτερη σκέψη,
οι "αλλοδαποί" που κτυπήσανε τον πατέρα και αργότερα την μητέρα μου,
εάν, λέω εάν, τους έπιανα στα χέρια μου, θα νοιώθανε με βίο τρόπο τα πολλαπλά κιλά μου, επάνω τους!!! Ητουσαν τυχεροί που δεν διασταυρώθηκανε οι δρόμοι μας τότε!!!

ΔΕΝ υπάρχει πιο ΑΝΑΔΡΟ πράγμα, να τα βάζουν με ηλικιωμένους, οι αποίοι,
στις περισότερες περιπτώσεις δεν μπορούν να υπερασπισούν την ζωή τους!!!

Δυστυχώς, ισχύει τελικά,
(εκεί φτάσαμε)
"όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος"

Reply With Quote
Παλιό 24-05-2012, 13:01
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ARGI Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν και είμαι παιδί μεταναστών, όπως το έχω ξανά αναφέρει πάλι,
έχω ύστατη υπομονή με τους ανθρώπους, αλλά σίγουρα, χωρίς δεύτερη σκέψη,
οι "αλλοδαποί" που κτυπήσανε τον πατέρα και αργότερα την μητέρα μου,
εάν, λέω εάν, τους έπιανα στα χέρια μου, θα νοιώθανε με βίο τρόπο τα πολλαπλά κιλά μου, επάνω τους!!! Ητουσαν τυχεροί που δεν διασταυρώθηκανε οι δρόμοι μας τότε!!!

ΔΕΝ υπάρχει πιο ΑΝΑΔΡΟ πράγμα, να τα βάζουν με ηλικιωμένους, οι αποίοι,
στις περισότερες περιπτώσεις δεν μπορούν να υπερασπισούν την ζωή τους!!!

Δυστυχώς, ισχύει τελικά,
(εκεί φτάσαμε)
"όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος"

Reply With Quote
Παλιό 24-05-2012, 13:19
Senior Member

Απόσπασμα:
Με πείσατε...

Αυτο ακριβως λεω......ειδες πουθενα κανεναν ΑφγανοΠακιστανοτετοιο? Οχι!!! καποιοι μαλιστα, απο αυτα που περιγραφεις, ηταν και Ευρωπαιοι μελη χωρων της ΕΕ-Ρουμανοι.
Το προβλημα με τους αλβανους υπαρχει απο το 1994, τοτε που ανοιξαν οι φυλακες τους και ολοι οι εγκληματιες ξεχυθηκαν σε Ελλαδα (90%) και Ιταλια.....δλδ δεν ειναι τωρινο και δεν το βιωνει μονον η Ελλαδα, το βιωνουν και ολες οι χωρες οπου υπαρχουν αυτες οι εθνικοτητες. Και παλι δεν ειναι ολοι τους εγκληματιες. Εχουμε φιλους αλβανους στην Αθηνα και στην Μανη που ειναι οικογενειαρχες εργαζομενοι νομιμως και φορολογουμενοι νομιμως(οχι δεν ειανι Ελληνες της Αλβανιας), τα παιδια τους πανε στα ιδια σχολεια με τα δικα μας κ.λ.π. δεν μπορουμε αυτους να τους εξωμοιωσουμε βαζοντας τους στο ιδιο σακι με τους υπολοιπους ομοεθνεις τους που ληστευουν τραπεζες με καλασνικοφ. Οσοι συλλαμβανονται για διαρηξεις, ληστειες και φονους στο 99% των περιπτωσεων ειανι αλβανοΡουμανοι οχι Αφγανοτετοιοι.

Εδω ομως σε αυτο το νημα μιλαμε για Εθνικοτητες απο την ανατολη και απο χωρες οπως το Πακισταν, το Αφγανισταν κ.λ.π. τους οποιους τους βαζουμε στο ιδιο σακι με τους Αλβανορουμανους, ε, δεν ειανι το ιδιο!

εξαρταται βεβαια και για τι ειδους εγκληματικοτητα μιλαμε, διοτι οι τσαντακηδες με τις μοτοσυκλετες στην Αθηνα ειναι Ελληνες, οι πορτοφολαδες Ρουμανοι-Βουλγαροι, οι ναρκωεμποροι Αλβανοι, Αφρικανοι κ.λ.π. Σπανιως βλεπεις δραστες απο την ανατολη. Αν κοιταξεις τον χαρτη Εγκληματικοτητας και διαβασεις και τα στατιστικα της Αστυνομιας στο ιδιο σαιτ θα διαπιστωσεις οτι θυματα κλοπης στον δρομο πεφτουν και Πακιστανοι και Αφγανοι........
Θα διαπιστωσεςι οτι απο τις 172000 συλληψεις του 2011 δεν υπαρχει ουτε μια Αγανοπακιστανοτετοιου για σοβαρα εγκληματα, ολοι τους ειναι δια παραβιαση του νομου περι μεταναστευσης.

με το παραπανω δεν υπερασπιζομαι κανεναν λαθρομεταναστη απο οπου κι αν προερχεται αλλα δεν μπορω να πω ''μπραβο'' στους σεριφηδες που κανουν τους καμποσους αποκλειστικα και μονον στους μελαψους ζητωντας τον θανατο τους με οιονδηποτε τροπο.
Και ΦΥΣΙΚΑ δεν θα παω να ψηφισω ΧΑ - σαν τους παραπανω ''σεριφηδες'' - για να διωξει, δειρει, ςξασκησει βια ολων των ειδων αποκλειστικα στους μελαψους αφηνοντας ολους τους αλλους ευρωπαιους σοβαρους Εγκληματιες απειραχτους, αφου ουτε τα κοτσια εχουν ουτε φυσικα και την δυναμη να το κανουν. ειναι κι αυτοι γυναικουλες με μακρια φουστανια και τα βαζουν με οτιδηποτε αδυναμο και φυσικα μη λευκο που στην περιπτωση μας ειναι πειναλεοι, χορτατοι, επιχειρηματιες (με χρεη 750,000ε στο Δημοσιο) και λοιποι ΜΕΛΑΨΟΙ λαθραιοι αλλα και νομιμα εργαζομενοι μςταναστες.
Reply With Quote
Παλιό 24-05-2012, 13:40
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE

Απόσπασμα:
Με πείσατε...

Reply With Quote
Παλιό 24-05-2012, 14:03
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dj-xatzi Εμφάνιση μηνυμάτων
Γινεσαι ή δεν γινεσαι μετα ψηφοφορος της Χ.Α.????

Τι θα πουν στην μανα του παιδιου???
Tο ιδιο που θα πουν και στην μανα αυτου του παιδιου , μονον που γιαυτον δεν θα δρασουν οι ''σεριφηδες'' της ΧΑ ουτε θα ακουστουν οι ντοποιοι ''σεριφηδες'' ζητωντας την παραδειγματικη τιμωρια του....ειναι βλεπεις λευκος και στρατιωτικος!!!!! Αντε να παρει μια μεταθεση το πολυ!!
Reply With Quote
Παλιό 24-05-2012, 14:42
Troublemaker Ο/Η Troublemaker βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Ερμουπολη

Παντου θα υπαρχει το προβλημα αυτο ειτε ειναι "ντοποιοι", ειτε ειναι ξενοι....
Το θεμα ειναι οτι ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ πια!!!!! ΔΕ γινεται αυτη η κατασταση κ αυτο μας κανει να βλεπουμε εχθρικα τον καθε λαθρομεταναστη....Γιατι και οι "μαυροι" που λεγαμε παλιοτερα, πολλοι ηταν κ αυτοι αλλα ζητημα αν ακουστηκε καποιο περιστατικο, πουλουσαν τα cd τους να βγαλουν το ψωμακι τους, ηταν ευγενικοι κλπ κλπ....
Αλλα τωρα, καμποσα χρονια μετα....απλα ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ!!!!!!!
(καποτε ειχα 2 ψαρια σε ενυδρειο κ επειδη "τους ηταν μικρο" το ενα προσπαθουσε να σκοτωσει το αλλο", ο θανατος σου η ζωη μου σε real life!)....
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης