![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
ρε σεις λετε........
πισω απο ολη αυτην την ιστορια και την ''πιεση'' του Τσιπρα στην Ευρωπη .........να 'ναι κανας Πουτιν να καθαρισει το χρεος με ανταλλαγμα να παρει τα δικαιωματα να εκμεταλευτει ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ -ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ που εχει η Ελλαδα..........δεν του κατσε η φαση με τον Κωστακη ή δεν προλαβε και το κανει τωρα με τον Αλεξη?.........πολλες επισκεψεις εκανε τωρα τελευταια στο Αγιο Ορος........ λεω εγω τωρα ο ''αφελης''......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εμενα μου αρκει που τους βλεπω και αυτους πλεον να φοβουνται...μεχρι τωρα εβλεπα μονο τον κοσμακι να φοβαται...ηρθε και η σειρα τους...
μακαρι ο κοσμος να ενωουσε οτι εκανε στις καλπες τον μαιο...και να πραξει αντιστοιχα και τον Ιουνιο... |
|
|||
|
|||
![]()
Αμ το άλλο;
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ειναι ενας απο εμας............
![]() ![]() ![]() αυτος ειναι και ο λογος που δεν τον γουσταρει ο γιωργοςΠ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
όμως δεν βλέπω πως θα μας βγάλουν απο την κατασταση που ειμαστε οι πρασινομπλε.... Με τπτ δεν πιστευω ότι ειναι η λύση...αυτα τα λαμόγια... Επίσης έχω σοβαρές αμφιβολίες για την λύση Τσίπρα.... Βασικά δεν με τρομάζει το ότι θα κοπεί η βοήθεια, ουτως η άλλως μετά τις εκλογές θα αρχισουν το ιδιο βιολί..οι βορειοι και δυτικοι "φιλοι" μας δεν κανατε αυτο και δεν κανατε εκεινο κλπ και θα μας πατησουν αγρια στο λαιμό... Ούτε η έξοδος απο το ευρώ με τρομάζει, επιτέλους να σηκωθούμε από τις καφετεριες και να αρχισουμε να παράγουμε να αποκτήσει την πραγματική του αξία το Ελληνικο παραγομενο προιόν... να μην μπορεί να πουλήσει ουτε μια βίδα η Μερκελ στην Ελλάδα... Μαθαμε να εξαρτώμεθα από το γαλικο μοσχαρισιο κρεας και απο τα ιταλικα κοτοπουλα... Ο φραπέ στο λιμανι του Ναυπλιου εχει 4 ευρω και τα ΣΚ ολα τα μαγαζια ειναι γεματα... Νισαφι πια...ας τα πάρουμε απο την αρχη, ο δρόμος του δικομματισμου τα κατεστρεψε όλα... Να ξαναψηφησουμε αυτούς που μαδησαν και καταληστεψαν το ταμείο κ μας εφεραν εδω? Ουτως η άλλως δεν προκειται να την βγαλουμε καθαρή με τους όρους του μνημονιου... Όλο το παιχνιδι ειναι στημενο για να μας αφανισουν... ![]() ας αφανιστώ μόνος μου.... ![]() δεν θελω αλλη σωτηρια απο τον Αντωνακη κ τους λοιπους... ![]() Γαια πυρι μιχθήτω.... ![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Χάρη, υπάρχει ένας - πολιτικός ή τεχνοκράτης - που μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα βουλιάξουμε ??? Και όταν λέω βουλιάξουμε, εννοώ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ καταστροφή ... Και μετά το κύλισμα στην λάσπη ετών ή το αιματοκύλισμα (όλα παίζουν), θ' απλώσουμε πάλι το χέρι στον ξένο, για λίγη ελεημοσύνη ... Κάπως έτσι έγινε κ πριν 60 χρόνια ... παρόμοιες συνθήκες επικρατούσαν ... χάους και ανέχειας ... Αυτά που λέω, δεν τα βασίζω κάπου ... απλές εικασίες κάνω όπως όλοι ... Μακάρι να μπορούσε κάποιος να μας πει τις ενδεχόμενες λύσεις/συνέπειες ... Απόσπασμα:
Πόσα χρόνια θα χρειαστούν κατά την γνώμη σου για να υπάρξει Εθνικό προϊόν ??? Δεκαπέντε ... είκοσι ... ??? Μεγάλες κουβέντες Χάρη μου ... μαζί σου κι εγώ ... Αλλά μήπως είμαστε λάθος ??? Γιατί ΑΥΤΟ το λάθος, θα είναι λάθος ζωής ... και τελικά μια αυτοκτονία ... ![]() .
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Και αν ο Έλληνας το έκανε αυτό πριν 60 χρόνια, το έκανε υπό άλλες συνθήκες … Υπό συνθήκες φτώχιας και ανέχειας … Και τότε ήταν μαθημένος στην εργασία κ στην κακουχία/ «κακοπέραση» … Σήμερα που μάθαμε καλώς ή κακώς – κακώς κατά την γνώμη μου – να είμαστε ξάπλα στην καφετέρια και να μας τ’ ακουμπάνε οι «κουτόφραγκοι», δεν είναι εύκολο να ξεμάθουμε κ να κουνήσουμε τον κ@λο μας … Σκέψου τα παιδιά με τα βελουδένια χεράκια που έχουν μάθει στα θρανία, να τα ρίξεις στην φάμπρικα ή να τους δώσεις την τσάπα ανά χείρας κ να τα στείλεις στο χωράφι … .
|