![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οι βαλιτσες μπορει να μπουν αλλα δε θα αντεξεις
απο το θορυβο να πας πολυ μακρια.. ![]() Ο φιλος μας στη Θεσσαλονικη.. ειναι ο αγαπημενος ολης της Τροχαιας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
# Αυτήν την εξάτμιση φοράω στο adv και δεν υπάρχει πρόβλημα με της βαλίτσες του adv! Αν κατάλαβα καλά σε ενδιαφέρει να τις συνδυάσεις με τις vario! Αν και δεν την έχω δει σε κανέναν με vario λογικά θα μπαίνουν χωρίς πρόβλημα! Τώρα για τον θόρυβο έμενα στο ταξίδι δεν με ενοχλεί! Αλλά έχει αρχίσει κ με ενοχλεί μέσα στην πόλη, όχι μόνο εμένα αλλά και όσους κινούνται γύρω μου! Θα σκεφτόμουνα ακόμα και να την έβγαζα να πω την αλήθεια γιατί ναι από την μια είναι φανταστικός ο ήχος (κάνει κ σκασίματα) νιώθεις ότι οδηγάς άλλη μηχανή (αλλάζουν και οι επιδώσεις της μηχανής) αλλά από την άλλη γίνεσαι κάγκουρας μέσα στην πόλη! Εγω βασικά προσπαθώ να οδηγό συντηρητικά μέσα στην πόλη ώστε να μην σπάω και τα <<νευρά>> των γύρω μου και να την χαίρομε την μηχανή όταν πάω καμιά βόλτα εκτός
|
|
|||
|
|||
![]()
παίδες όλα ωραία και καλά και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...προσωπικά όμως δεν συμφωνώ με το να βγάζετε τον καταλύτη... οι απο πίσω σας στο φανάρι που αναπνέουν τα καυσαέρια σας τι σας φταίνε?....
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια σας ευχαριστω όλους για το ενδιαφέρον...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστωωωω!!!!
|
|
|||
|
|||