![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Και εσύ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν έχω διάβαση το τι φοβάστε αν φυγή η ελλάδα από το euro αυτή που πρέπει να φοβάται περισσότερο τέτοιο σενάριo πρέπει να είναι η ευρώπη ,διότι το κόστος για την ευρώπη σε τέτοια περίπτωση θα είναι 1 -3 τρις euro.φυσικά για τους έλληνες μην νομίζετε ότι θα είναι απλά .το πρώτο δεύτερο χρόνο θα είναι λίγο πιο δύσκολα αλλα στη συνεχεια θα είναι πολύ καλύτερα και από τους ευρωπαίους για παράδειγμα το κόστος τον παραγόμενο προϊόντω με εισαγόμενες πρώτες ύλες θα είναι αρκετά πιο ψιλό σε σχέση με τα ευρωπαϊκά όμως τα ΕΛΛΗΝΙΚA’ ΠΡΟΪΌNTA θα είναι κατά πολύ πιο φτηνά και ανταγωνιστικά από τα ευρωπαϊκά όμως αυτό που πρέπει να γίνει είναι να βρει η χωρα ένα ρυθμό ανάπτυξης και το πιο σημαντικό να φυγή οκόσμος από την Αθηνα δεν γίνετε μια χωρα 10 εκατομμύριο και η Αθηνα να έχει 4 εκατομμύρια
δiλαδή πρέπει να φυγή ο κόσμος από την Aθηνα και να ξανακαλλιεργήσει τα χωράφια του και να σταματήσει να τι βλέπει νεόπλουτος γιάγκης και τα "παρενφερι" φίλος μου που όταν τον γνώρισα το 1987 ήταν γεωργός το 2000 έδωσε τα χωράφια του σε ένα Αλβανό ευτυχώς δεν του τα πούλησε και πoυλούσε βιάγκρα μετά την ηδε γραφίστα και τώρα μαθαίνω πήγε στα χωράφια του. αυτή είναι η λύση κύριοι επιστροφή στη δραχμή και στα χωράφια μας αφού στο κάτω κάτω η Ελλάδα πάντα γεωργική χωρα ήταν |
|
|||
|
|||
![]()
Εσύ είσαι καλέ δίπλα μου;;;
Δεν σε αναγνώρισα! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μιχάλη έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό το σενάριο το έχουν κατασκευάσει και το σερβίρουν στον κόσμο (μέσω της Όλγας που τρέμει και Πρετεντέρη) τα κόμματα της διαπλοκής. Εδικά δε τα ΠΑΣΟΚΙΚΑ Λαμόγια του κερατά διότι τώρα αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι η πόρτα της φυλακής είναι και για τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ. Σήμερα δε το άλλο κόμμα η ΝΔ σταμάτησε το Ζάππειο 25 και έπιασε το ΣΕΒ και τι νέο μας λέει. Εμείς θα διαπραγματευτούμε τώρα το μνημόνιο. Με λίγα λόγια από τις λίγες γνώσεις που έχω. Μας μαστίγωσε το ευχαριστήθηκε και τώρα θα μας βάλει λίγη αλοιφή να μην πονάμε τόσο πολλή. Προσωπικά θα ψηφίσω Τσίπρα και ας μην πάρω ποτές μου σύνταξη................ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αληθευει οτι ετοιμαζουν θερμο επεισοδιο με τους γειτονες, για να τρομοκρατηθουμε ακομα πιο πολυ?????
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δυστυχώς είναι αλήθεια. Το ευτύχημα στην όλη υπόθεση είναι ότι ο ΑΓΕΕΘΑ είναι άντρας και όχι επικυψηματίας................. |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι ένα σενάριο που τον τελευταίο καιρό ¨παίζει ¨ πολύ.Σκοντάφτει όμως ίσως στον καλύτερο υπουργό εθνικής αμύνης που πέρασε ποτέ απο την χώρα μας...
|
![]() |
|
|