![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
να ζησετε και καλους απογονους
και μην τους ακους εγω με την γυναικα μου εχουμε περασει 30 θαυμασια χρονια - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - μετα γνωριστηκαμε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Κατάδικο με έγκλημα εξ αμελείας μου θυμίζουν οι συμβουλές, Νίκο..!
|
|
|
|||
|
|||
|
Έτσι...Έτσι Κώστα μήν ακούς κανένα, μόνο αυτούς με τα θαυμάσια χρόνια όπως κι εγώ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Να το πούμε αντί για κλαπ ....
.....σωμάτιο ;![]() ![]() Μια είναι η ουσία κουράγιο φίλε μου παντρεύτηκες!! ![]() ![]() ![]() ![]() Να ζήσετε να ευτυχίσετε με υγεία !!!Α!!!!!!μοντέλο καλούς απογόνους !! |
|
|
|||
|
|||
|
να ζήσετε ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους
ρώτα την γυναικά σου σε ποιο κλαμπ είσαι ΑΛΛΑ μετά από λίγο καιρό ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Να ζήσετε να ευτυχίσετε με υγεία !!!
αντε τυχερούλη τωρα θα μαθεις και την δευτερη χρηση του κράνους χωρις μηχανή ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γέλασα με όλα όσα γράψατε.. Σας ευχαριστώ.. Οπότε, όπως είπε και ο Άρης, άλλο το σωμάτιο .... και έκρυψα όλα τα βαριά αντικείμενα Άρη.. Οκ, άλλαξα, αν και η νιώθω πολύ ....``ελεύθερος`` ![]() ..Και θα τα πούμε για καμιά μπύρα, μιας και ήταν αδύνατο να κάνω ένα ανοικτότερο (με περισσότερο κόσμο εννοώ) μυστήριο.. Ένα ευχαριστώ από εμένα και την Κων/να.. Υστ. Άρη ή όποιος άλλος έχει, μια φωτό, θα ήταν καλή ιδέα... |
|
|
|||
|
|||
|
Last edited by arisxios; 14-09-2009 at 20:56. |
|
|
|||
|
|||
|
καλόοοο
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν έχω δει καμία φωτό..
Δεν έχω άλλωστε... πως να βγάλω εγώ φωτό... Χάρηκα πολύ που είδα τις πρώτες... ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το YouTube ετοιμάζει διαδικτυακό video club | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 09-10-2009 23:22 |
| Δραστηριότητες από το Off Road Club Ηρακλείου | arisxios | Αυτοκίνητο | 2 | 19-06-2009 02:32 |
| Τι σημαίνει να ξέρω ξένες γλώσες ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανέκδοτα | 9 | 10-03-2009 11:16 |
| Για σας είμαι ο Νίκος από τα Ιωάννινα. | Nick | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 14:12 |
| Εδώ είμαι και εγώ | hargoul | Καλώς ήλθατε | 12 | 29-12-2008 22:30 |