![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Σίγουρα έχει διαφορά η κ0υραδα απ την ευκοίλια.... αλλά και τα δυο είναι για να καταλήγουν στο βόθρο.... εννοείτε μαζί με τα κατουρα που τα περιβάλουν! sorry για την ορολογία! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
ο αντρας απο 2 πραγματα ξεχωριζει....
το ενα ειναι οτι ΔΕΝ βαραει γυναικες......... αλλα ετσι κανουν οι μαγκες, που εχουν απο πισω τους αλλους τριακοσιους.....ψευτομαγκες θα συμφωνησω με τον γιαννη(ortho)....οτι βρωμησαμε και εδω μεσα ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μπρρρρρρρ............ νομιζω οτι αυτη η βρωμα δεν καθαριζει......... ![]() ειναι απο γενοφασκια....... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σιγουρα δεν ειναι ωραιο να επιβαλεσαι επειδη υπερτερεις σωματικα απο μια γυναικα αλλα οταν η γλωσσα της γυναικας παρει φορα σε φερνει σε οριακα σημεια. Κατι που το ξερουν οι περισσοτερες και το εκμεταλευονται
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε αντίθεση με τα "φασιστικά" μου πιστεύω (
), προσωπικά, δεν θα έλεγα για κανέναν φίλο εδώ μέσα και όχι μόνο, μόνο και μόνο γιατί έχει διαφορετικές πολιτικές απόψεις από μένα, ότι "βρωμάει", ή ότι μας βρώμισε κλπ. Δεν έχω κάτι να χωρίσω με τα φιλαράκια μου που έχουν την ίδια τρέλα για ταξίδια και μηχανές όπως εγώ... Τα φιλαράκια είναι φιλαράκια ότι και να πιστεύουν. Γνώμη μου πάντα...
|
![]() |
|
|