![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στο 1200 adv που μου αναβε απλα μου συμπληρωσαν υγρα μπροστα μου δεν εκαναν τιποτα αλλο και το προβλημα εξεφανιστικε. Μου το εκανε σε εντονες ανηφόρες κατηφορες για αυτο το λεω αδελφε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δοκίμασε σε ένα βενζινάδικο να ρίξεις αέρα στον αισθητήρα του ABS στη ρόδα για να καθαρίσει.Πολλές φορές όταν ο μαγνήτης μαζέψει βρομιές,ρινίσματα ή λάσπη δεν δίνει εντολή με αποτέλεσμα η μονάδα να μην μπορεί να λειτουργήσει σωστά διότι δεν διαβάζει τις εντολές.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αν το λαμπακι του ABS ειναι κοινο προειδοποιητικό λαμπάκι με την φθορά των τακακιων (τοτε κατεβαινει η στάθμη αφου εχουν φαγωθει τα τακακια, και ΔΕΝ επιτρέπεται συμπληρωμα σε αυτη την φαση) τότε ναι συμβαινει αυτό που λες/λετε!! Ισχυει και για την Margot το ποστ αυτό!! Last edited by GeorgeP; 14-09-2009 at 20:24. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποιο καλωδιάκι πρέπει να είναι. Θα στο κολλήσουν στο σέρβις...
Το νου σου, όταν ανάβει, δεν θα έχεις ABS. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους σας πάρα πολύ
![]() 'Ηδη απέκλεισα π.χ. μπαταρία γιατί έχω βάλει πριν 6 μήνες καινούργια ![]() Την περασμένη Κυριακή πήγα λίμνη Τσιβλού και εκεί νομίζω ότι έπρεπε να βγάλω το ABS -στο χωματόδρομο- πράγμα που δεν έκανα και μπορεί πράγματι να έχει μαζέψει χώμα ή βρωμιές.....Θα πάω αύριο συνεργείο μου και θα σας ενημερώσω για τό τί ήταν τελικά. Πάντως σας ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστα!!!!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα με cookies? | ALX | Διάφορα | 8 | 30-07-2009 11:53 |
Λίστα με το ποιο απαραίτητο αξεσουάρ για το αναβάτη | arisxios | Κράνη | 7 | 16-06-2009 14:08 |
Πρόβλημα με κοντερ 1200RT | Λυμπέρης Νίκος | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 02-04-2009 15:03 |
Πρόβλημα με γκάζι | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 26-01-2009 23:43 |