![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Είμαστε λοιπόν τόσο ανώριμοι, ώστε να μη μπορούμε συζητάμε και να διαφωνούμε πολιτισμένα?? Πρέπει να κόψουμε όλες τις συζητήσεις στο forum, στις οποίες ίσως να έχουμε διαφορετικές απόψεις μόνο και μόνο με τον φόβο του τσακωμού?? Να συζητάμε με άτομα ίδιας ιδεολογίας και μόνο,είναι επικοδομητικό και υγειές?? Αναρωτιέμαι από χθες... Ακόμα και οι τόνοι να ανεβούν (φυσικό-φυσικότατο), πρέπει να φτάνουμε στα άκρα και να αποχωρούμε από το forum?? Πρέπει να φοβόμαστε για αυτά που γράφουμε και να μην έχουμε το θάρος της γνώμης μας?? Μου έχει τύχει αρκετές φορές αυτό και δεν με κάνει να νιώθω άνετα. Ο κολλητός μου είναι γαύρος, αλλά είναι κολλητός μου. Ο γαμπρός μου είναι ΚΚΕ αλλά τον αγαπάω και κάνουμε τρομερή παρέα όταν βρισκόμαστε... Πρέπει να φαγωθούμε ντε και καλά??
Απλά ήθελα να γράψω τις σκέψεις μου...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ειλικρινά Λάκη μου και εγώ απορώ..............
|
|
|
|||
|
|||
|
Έτσι είναι Λακη κ έτσι πρέπει να το δούμε όλοι
|
|
|
|||
|
|||
|
καλα εκαμες για να καταλαυης εγω πηρα κε καπια τηλ μηπως κε υπαρξη παρεξηγηση
το καλητερω ειναι να μην ασχολουμαστε με θεματα εκτος μοτοσηκλετας αλλα αφου ολους μας τρωη το σαρακη αν κε πηραχτιρη κε του χαβαλε εγω καπιες φορες θελω να τα πω αλλα σκευτομαι οχι αυτο που θα του απαντησω αλλα τον ΑΡΚΑ κε τον ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ αλημονο αν 5-6000 ατομα ειμασται ιδιοι το μονο μου δεν μου αρεση ειναι που μετα απο μια ενταση σε ενα θεμα που μαζευομασται 40-50 ατομα κε κανου χαβαλε κε μετα βγενου καπιοι κε λεν βρομαη ο χορος κε φευγω αυτο για μενα ειναι καπως ανιαρο το καλητερω θα ηταν να σκευτομαστων 2 κε 3 φορες πρην γραψωμε κατι νασε καλα lakiGS που εβαλες το θεμα αντε κε καλα μιλια !! |
|
|
|||
|
|||
|
Ενας φυσιολογικός άνθρωπος θέλει να μοιράζεται τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του είτε αφορά μοτοσυκλέτες είτε αφορά τη φωτογραφία, ταξίδια, ποδόσφαιρο, πολιτική.
Ενας ακομπλεξάριστος άνθρωπος εκθέτει τις ανησυχίες του με σύνεση και ευγένεια αυτολογοκρινόμενος ώστε να μην προκαλέσει τον συνομιλητή του που πολύ πιθανό είναι να μην τον έχει δει ποτέ.... Ο ίδιος όμως αυτός ο άνθρωπος, καλοπροαίρετα θεωρεί ότι και οι υπόλοιποι νιώθουν την υποχρέωση να αυτολογοκρίνονται ώστε να τηρηθούν τα στοιχειώδη προαπαιτούμενα μιας ευγενικής κουβέντας. Και τώρα περνάμε στην επόμενη κατηγορία ανθρώπων που θεωρούν τα παραπάνω, ανύπαρκτα και αστεία. Με ευκολία λοιπόν προσβάλουν τον συνομιλητή, διεκδικούν τον ρόλο του "προστατευόμενου" πυγμαχώντας γιατί η μόνη τους ικανότητα είναι στα χέρια και όχι βέβαια στο μυαλό. Ξεκινά λοιπόν με προσωπικές προσβολές και με κινητοποίηση των "παλληκαριών" προς υποστήριξη. Αλλες φορές αστιεύεται και διακωμωδεί ουσιαστικά άνευ λόγου και ως άλλη σουπιά, αμολά το μελάνι και κρύβεται στη κοντινότερη σκοτεινή τρύπα γιατί δεύτερη κουβέντα δεν έχει τη δυνατότητα να αρθρώσει. Αυτά τα δύο είδη ανθρώπων συναντιούνται εδώ μέσα και εκ την άνω περιγραφής αντιλαμβανόμαστε ό,τι αυτός που θα υποχωρήσει πρώτος θα είναι αυτός που ανήκει στην πρώτη περίπτωση. Θα υποχωρήσει γιατί προτιμά να αυτολογοκριθεί και σαφώς να μην πέσει στο χαμηλό επίπεδο του συνομιλητή του. Επιλέγει να σωπάσει για να μην προσβάλει και όλους τους υπόλοιπους αναγνώστες. Η βλακεία λοιπόν φαίνεται οτι κερδίζει σε αυτή τη περίπτωση, ο νικητής κομπάζει αμολώντας ακόμα λίγο μελάνι λίγο πριν η βλακεία η δική του και των συν αυτω στοχοποιήσουν τον επόμενο που τυχαίνει να μην συμφωνεί. Η αποχώρηση ή η σιωπή δεν πρέπει να θεωρείται μειονέκτημα, σαφώς και υπάρχει απάντηση στα καραγκιοζιλίκια αλλά ο σεβασμός του χώρου που μας φιλοξενεί απαιτεί τη σιωπή από τους σκεπτόμενους συνομιλητές. Η απάντηση μπορεί να δοθεί βέβαια κάποια άλλη στιγμή, σε άλλο χρόνο, με άλλο τρόπο που δεν θα μάθουμε ίσως ποτέ.... Και δεν θέλω στεναχώριες από τους απογοητευμένους και άξιους συνομιλητές, συνεχίστε όσο αντέχετε, το κάνουν πολλοί, δεν φταιει ο υπόλοιπος κόσμος που οι φελλοί ....επιπλέουν |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Προς LakiGS: Εσυ μου φαίνεται ότι μετα την Πόλη και το ΣΕΦ το γυρισες στην φιλοσοφία ...
![]() Προς κάθε ενδιαφερόμενο: Είναι κυριολεκτικά στο χέρι μας να μην επιτρέψουμε στις κραυγές και ιδίως τις προσβολές να καλύψουν την φωνή της λογικής, της συνεσης, της ευγένειας και του σεβασμού για οποιο θέμα μπορεί να μας αφορά και να μας ενδιαφέρει ως μοτοσικλετιστές αλλα και ως σκεπτόμενους ανθρώπους και πολίτες ...
Last edited by mck; 09-06-2012 at 02:02. |
|
|
|||
|
|||
|
Έλα μου ντε...
|
|
|
|||